- 6 Ocak 2019
- 41
- 9
- 29
-
- Konu Sahibi sudeeegunayy
teşekkür ederim cevabın için :) giyince direk birleşiyor mu yoksa askıları kısaltınca mı?Merhaba. Intimissimi mağazasında Mia modelli bir sütyen var. Hayatımda gördüğüm en iyi dekolte veren sütyenTamamen birleştiriyor. Bir deneyin derim
deneyeceğim teşekkür ederim :) sütyen askılarını kısaltınca çok fazla, çatal oluyor ama bu sefer de omuzda iz yapıyor ve acıtıyor o yüzden konuyu açtım başka yol bilen var mı diye.Bir küçük göğüslüler pişman, bir büyükler.
Herkes olmayanı istiyor işte.
Tecrübelerime göre, sütyenin dolgu kısmı alttan değil, yandan olursa ya da kendiniz öyle bir ped koyarsanız birleşmemeleri imkansız.
Askıyla çok ilgisi yok. Dolguları yan kısımda bu modelin, yanlardan ortaya doğru itiyor memişleriteşekkür ederim cevabın için :) giyince direk birleşiyor mu yoksa askıları kısaltınca mı?
memnun kalırım umarım :) mezuniyet elbisesi alıcam dekolteli beğendim ama o çatalın olması lazım teşekkürler :)Askıyla çok ilgisi yok. Dolguları yan kısımda bu modelin, yanlardan ortaya doğru itiyor memişleriAma Arkasının en sıkı kopçada olması iyi oluyor. Ben ameliyattan önce bu sütyenin her rengini alıyordum valla
Tatlimmmmm nerde bu mağazaaaaa banadaaa lazım malum benim aralar ucak pisti gibi açıkMerhaba. Intimissimi mağazasında Mia modelli bir sütyen var. Hayatımda gördüğüm en iyi dekolte veren sütyenTamamen birleştiriyor. Bir deneyin derim
Hahaa seninkiler şimdi fıstık oldu amaaaTatlimmmmm nerde bu mağazaaaaa banadaaa lazım malum benim aralar ucak pisti gibi açık
Tamam bi bakayimHahaa seninkiler şimdi fıstık oldu amaaaAntalyada magazası var mı bilmiyorum internetten bir baksana canım. Calzedonia bikini markası varya aynı grubun iç çamaşır markası bu da.
Yok ben istanbuldan mağazasından alıyorum. Burda nerdeyse her avm de var intimissimi.Tamam bi bakayimsen nettenmi siparis verdin yoksa istanbuldanmi aldin
Yok ben istanbuldan mağazasından alıyorum. Burda nerdeyse her avm de var intimissimi.
Dur bakıyorum tatlımmmTamam canim geldigimde bakarım artık oraya burda yok mahrumiyet şehri burasi bak son resmini ekledim memelerin oturmaya basladilar
ben de daha dün sütyen bakarken içimden neden yanda dolgusu olan ortaya doğru birleştiren sütyen yok ki diye düşündüm , çünkü ben de alttan destek değil , yandan destek ariyorum , hatta mağaza çalışanına sordum , yani siz diyorsunuz ki , yandan destekli sütyenler var , peki sadece bu markanın ürünlerinde mi bu var , başka bildiğiniz bir marka var mı ?Merhaba. Intimissimi mağazasında Mia modelli bir sütyen var. Hayatımda gördüğüm en iyi dekolte veren sütyenTamamen birleştiriyor. Bir deneyin derim
Benimde yandan destekli olmasi gerekiyoben de daha dün sütyen bakarken içimden neden yanda dolgusu olan ortaya doğru birleştiren sütyen yok ki diye düşündüm , çünkü ben de alttan destek değil , yandan destek ariyorum , hatta mağaza çalışanına sordum , yani siz diyorsunuz ki , yandan destekli sütyenler var , peki sadece bu markanın ürünlerinde mi bu var , başka bildiğiniz bir marka var mı ?
Baska yerlerde de vardır tabi, ben en etkili bunu buldum. Mesela Pentide birçok markanın tutan modellerin benzeri oluyor, zaten elinizle sütyene bastırdığınızda yandaki dolguları farketmeniz lazım. Hem yanda hemde alt tarafta yani C şekli gibi olmalı dolgusuben de daha dün sütyen bakarken içimden neden yanda dolgusu olan ortaya doğru birleştiren sütyen yok ki diye düşündüm , çünkü ben de alttan destek değil , yandan destek ariyorum , hatta mağaza çalışanına sordum , yani siz diyorsunuz ki , yandan destekli sütyenler var , peki sadece bu markanın ürünlerinde mi bu var , başka bildiğiniz bir marka var mı ?
teşekkür ederim cevabınız için :)Benimde yandan destekli olmasi gerekiyoanatomiden ötürü aralar açık benim senelerdir spor yapiyorum kaburga egri ayyildiza bakin ordada var bide pentide var yandan destekli
anladım teşekkür ederim :)Baska yerlerde de vardır tabi, ben en etkili bunu buldum. Mesela Pentide birçok markanın tutan modellerin benzeri oluyor, zaten elinizle sütyene bastırdığınızda yandaki dolguları farketmeniz lazım. Hem yanda hemde alt tarafta yani C şekli gibi olmalı dolgusu
artık kullanmyorum alttan destekli , boş cup kullanıyorum , büyüklükten memnunum ama ortada birleşmiyor , bu yüzden çok sayıda değil de gerektiğinde kullanmak için yandan destekli arıyorum :)Ya ben operasyonla destekli sütyen olayı biter sanıyodum arkadaş bu neee:)))) nette göğüs dekoltesine yapılan makyajlar var, baya volüm veriyor gibi, bu da düşünülebilir sanki :)))