arkadaşlar merhaba, ben uzun zamandır göğüs büyütme ve çatlak için satılan kremler vs. diğer ürünler hakkında araştırma yapıyorum, öyle hepsini alıp deneyecek kadar param yokdolayısıyla en iyisini bulmaya çalışıyorum
dün buraya yazılanların hepsini okudum, bonie krem için yapılan tartışmayada göz attım... Ancak kesin bir şekilde emin olamadım .. ve en son bir sitede "st. herb" markalı ürünlere rastladım, bi kaç çeşidi var... ama çok pahalılar...
acaba st herb ürünü kullanan arkadaş varmı diye merak ediyorum, bu ürünü almaya kararlıyım ancak daha önce kullanmış kişilerden yorum duymak istiyorum... ürünün fiyatı 300 milyon civarında... 1 milyarlık olanı bile varmış, ameliyata alternatif ürün olarak geçiyomuş.. üff kararsızım işte...
bu arada saw palmetto'nun fiyat nedir?
ya ben küç kullanmistim etkisi olmustu adet oncesi siskinlik kadar büyümüstü ama vücut direncim cok dustu bi kac arkadas daha küç e baglayinca bende biraktim etkisi olursa solerim bunu tuanacim cok cok saol
Biri çıksada şu üründen şu kadar zaman kullandım ve şu kadar beden büyüdüm dese...
St herb ürünlerini araştırıyodum en son, sonra bir sitede çok kötü yorumlar okudum paramız boşuna gitti filan diyolardı... Üstelik serumunu almışlar, fiyatı 1 milyar civar :s :s
Bu konu için henüz hiç para kaybetmedim ama umutlarım bitti :)
tuana_tuana teşekkür ederim cevabın için, bende en yakın zmanda aktara gidicem bakalım neler var...
Sormaya da utanıyorum gerçi ama denicez mecburen kk için .)
Gelişmelerden haberdar et bizi, ayrıca birde eczaneye gidim sorim belki hiç karşılaşmadığım bir ürün söyler, bende almadan gelir sizlere danışırım :)
nerelerdesin sen diğer foruma girmiyorsun sanırım artık bu arada senin adına sevindim bende hala bi gelişme yok sinirlerim bozuluyo bazen bıraksam mı acaba diye düşünüyorum:sm_confused:
tuanacım ben bayadan beri yoktum.acaba sen hangi karışımı kullanıyosun şuan.ve memnun musun.eğer şu bursadaki aktarınkiyse bende alsam mı diye düşünüyorum da.kararsız kaldım yaa.çünkü şu ana kadar çok şey denedim.breast gain hap bile kullandım 3 kutu bi fayda göremedim.bu karışımlardan kullansam mı acaba diyorum bi sormak istedim
arkadaşlar geçen tv de bi doktor konuşuyodu bu formüller ne şekilde olursa olsun zararlıymış sağlığınızan olmayın sizi beğenen böyle beğensin özelliklede büyütüyosa kullandığınız şeyler aha a kötü dei doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?