- 19 Kasım 2011
- 1.238
- 15
bende denedim büyüdü ama yanlara kaydı:)
bende hep koşunca sallanan göğüsler hayal etmişimdir bencede masaj daha kötü yapıyo benimda yayılıp sarktı gibi gelmişti bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende denedim büyüdü ama yanlara kaydı:)
ya bende öleydim baya üzülüyodum ama etraftan olumlu tepkiler alınca insanların minik göğüslere karşı olumlu olduğunu görünce rahatlık geldi böle kabullendim:)
herzaman koşarken sallanan yada çatal görünümü olan göğüsüm olmasını hayal ettim.
Arkadaşlar bende 19 yaşımdaym ve gögüslerm sadece 6 cm bu durumdan çok rahatsız oluyorum özelliklede bikini giyndığmde sanki kimsesnın 6 cm değl sadece bnm o kadr küçkmş qibi qelıo lütfen başka da bu kadr küçk gögslu olan varsa bana moral vereblr mı ne işe yarar bilmıorm ama en azından sadece bnm dğl dıe az da olsa üzülmem :S :)
Arkadaşlar bende 19 yaşımdaym ve gögüslerm sadece 6 cm bu durumdan çok rahatsız oluyorum özelliklede bikini giyndığmde sanki kimsesnın 6 cm değl sadece bnm o kadr küçkmş qibi qelıo lütfen başka da bu kadr küçk gögslu olan varsa bana moral vereblr mı ne işe yarar bilmıorm ama en azından sadece bnm dğl dıe az da olsa üzülmem :S :)
kızlar yüzmek iyi geliyomudur acaba