Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

arkadaşlar bende sizinle aynı durumdaydım.7 yaşında bir oğlum var.1,5 yaşına kadar emzirdim.önceleri 85 olan bedenim 75 e düştü.tabi hamileyken aldığım kilolarıda birden vermeye kalkınca 6 ayda 15 kilo verince geriye hiç bişey kalmadı.ama bu telkini dinlemeye ve kremle takviye yapmaya başladıktan sonra bayağı bir gelişme sarfettim.
sakın moralinizi bozmayın dinlemeye devam....

cnm zaten biz de önce görünüşümüzü düşünüyoruz. buradaki hiç kimse zannetmiyorum ki önce evleneceği veya evli olduğu erkeği düşünüyo.. herkes aynaya baktığında mutlu olmak için büyümesini istiyor. erkeler kesinlikle 2. planda

kızlar bişey söyliycem.. göğüs kas yağ ve süt bezlerinden oluşuyor ya.. şimdi şöyle düşündüm.. mesela tenis oynayan birini ele alalım.. kolları kaslanıyor.. ama tenisi bırakınca yağa dönüşüyor.. aynısı göğüste de olur gbime geldi.. bir de internette dolaşırken ''easy curves'' diye birşey gördüm.. siz de bir bakın isterseniz.. biliyorum telkin üzerine konuşuyoruz burda ben de telkin yapıyorum ama bu aklıma geldi paylaşmak istedim :93:

yok artık ya bunlara< inanıyo musunuz ya Allahım ya inanamıyorum hee dinleyin dinleyin büyür göğüsleriniz

Selam arkadaşlar sırf biraz moral vereyim diye yazmak istedim.Ben bu telkinin 3.21 in 5inci günündeyim.İlk 21 de hiçbirşey hissetmemiştim.Ara verdiğimde de o sizin bahsettiğiniz ağrıları çekmedim.Ne de büyüme kaydettim.Ama 2.21 den sonra ara verdiğim zaman dolgunlaşmaya ve ağrımaya başladılar.
Şuan telkini dinliyorum ve hala ağrı sızı var sanırım bu büyümeye işaret.Benim zayıfken göğüslerim 75 i doldurmazdı sonra 10 kilo aldım ve göğüslerim 85 e sığmaya başladı.Ama şuan 85 beni feci sıkıyor.Ablamın 90 lık sutyenlerini giyiyorum.Tam doldurmuyor ama ilerleme iyi durumda.Telkini dinlemeden önce göğüs aram çok açıktı şuan o ara kapanıyor gibi.Ve eskiden elimle dokunduğumda içi boş gibi gelirdi.Ama şuan aşırı bir dolgunluk ve yuvarlık var güzel görünüyor
Şimdi diyeceksiniz senin göğüs ölçün iyi ne diye büyütmeye uğraşıyorsun.Ben zayıflamaya çalışıyorum yani 3 kilo falan vericem ve göğüslerim daha büyük dursun istiyorum.Ve bunu başarıcam biliyorum.
Arkadaşlar hemen umutsuzluğa kapılmayın derim yıllardır küçük olan birşey ilk 21 de patlama yapmaz ama ilerde olur.Çok çabuk yılıyorsunuz bunu anlayamıyorum.Azıcık inat edin en önemlisi milleti dinlemeyin siz büyü derseniz ve yürekten inanırsanız bak dikkat edin yürekten diyorum öle sadece ağızda değil o zaman büyür.

bir kader arkadaşı daha tanıştığıma memnun oldum bende 6 ayda 10 kg vermiştim ben memeden kesince çok hızlı küçüldüler yani neye uğradığımı şaşırmıştım olanda gitmeseydi iyi olacaktı kader utansın

yok artık ya bunlara< inanıyo musunuz ya Allahım ya inanamıyorum hee dinleyin dinleyin büyür göğüsleriniz

atractive çarparım sana he agıllı ol ben de yapıom bunu gızım bu bilimsel bi şey diye diye dilimde tüy bitti. geyik topiğinde saçını başını yolacam senin

cnm senin göğüslerin belli ki 10 kilonun etkisi ile de büyümüşler.inşallah telkininde etkisi olmuştur. bilgilerin ve tavsiyelerin için teşekkürler
arkadaşlara sesleniyorum. "ATRAKTİVE" adlı arkadaş yorum yapmış. rica ederim ona cevap vermeyin. hem cevap versekte anlamayacak hem de biz cevap verdikçe saçma yorumlarına devam edecek. o da zaten cevap vermemizi bekliyor. ona istediğini vermeyelim. konuşup konuşup gitsin

ooh sağol bebek. evet büyüycek inanıyorum.
2. 21deyim, içinin sönüklüğü gitti. ve birkaç gündür genelde dolgun dolgun duruyorlar adetliymişim gibi. üşümek dışında hiç olmazdı öyle. sık sık açıp bakarım ben hep, ordan biliyorum arada eski haline dönüyor ama sonradan tekrar dolgunlaşıyor. bi ilginç

3.21de patlama yaşıcaklarını düşünüyorum

haa 10 kilo aldığın kısmı okumamışım hmm ondan büyümüştür o zaman. yav aldığım kiloların memeye gitceğini bilsem ben de alırım kilo. ama göbeğime ve popoma gidiyo sırf

gelip dalga geçenlerle bunu sırf müzik sandıkları için de ben dalga geçmek istiyorum

haa 10 kilo aldığın kısmı okumamışım hmm ondan büyümüştür o zaman. yav aldığım kiloların memeye gitceğini bilsem ben de alırım kilo. ama göbeğime ve popoma gidiyo sırf

yok canım ya ben 10 kilo alalı 2 yıl oluyor.Telkine başlayalı bu 3. ayım.Göğsümün şuan 90 a sığmasının sebebi telkin çünkü telkini dinlediğimden beri diyetteyim.Ve telkine başladığımdan beri 1 kilo kaybetmişim.Ama göğüslerim dolgun.

cnm sen o zaman arada sırada yazsana bebeğim buraya baya bi moral oldu bana valla !! tamam telkinle büyüyeceklerini biliyorum ama sanki yeterli büyüklüğe gelmez diye silikon araştırmasına geçmiştim. o zaman yeterli büyüklük oluyor inşallah

Yılmayın devam edin valla kızlar.Ben 3 kiloyu verdikten sonrada aynı kalsın diye uğraşıyorum.Şu 3.21 de tamamlayayım ve akabinde 3 kiloyuda vereyim size çok güzel haberler vericem

amaaaan allahımmmm bende 3.21 in 13 ü günündeyiiim bende bi an önce göğüs patlaması yaşamaaak istiyırummmm :)

Bende 2. 21'in 9. günündeyim,aslında 11 di ama bir kaç gün tam olarak dinleyemedim o yüzden o günleri saymadım... Göğüslerimin altları ve yanları doldu biraz sanki,alttan ve yandan yuvarlak yuvarlak duruyorlar sadece üstlerde pek bişey yok gibi ama o da olacak inşallaaahhh Bu ara telefonumu tamire verdim o yüzden gece dinleyemiyorum ama gündüz bilgisayardan dinliyorum ve şu anda sağ göğsüme ağrılar girdi az önce sızlıyor gibiydi evet evett bişeyler oluyor göğüslerimdeee Önceden sütyensiz pek belli olmazken ve yattığımda dümdüz olurken şimdi belli oluyorlar ve yattığımda da belli oluyorlar hahaayyttt inanıyorum istediğim boyutlarda olacaklarr önceden ölçülerim 80AA çıkıyordu şimdi 80A ya çıktı bu hafta yeni sütyen almayı düşünüyorum bakalım nasıl duracaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…