egrımı ne yaa bu resımdekı gogusleramann nolmuş burdaaKızllarr bu arada ordakilerin hepsi desteksiz sanırım yani c bedeni destekliyle düşünün bi .. çok çok çook guzel bence.. Tam istediğim ölçü.. Hatta destekli halini de atayım.. Böyle olacağını bilsem değil 3 ay 1 yıl dinlerim
Eki Görüntüle 252986
egrımı ne yaa bu resımdekı gogusler
Eğri durmuş ondan öyle :86:
kedı uzanamadıgı cıgere mındar dermıs
uzancaz uzancaz biliyorum ben :) zaten telkini geçtim burda hepimizin enerjisiyle birden buyuycekler
oyle cnm yavas da olsa ılerleme var valla bu reglıde de cok sonme olmadı vee regl sıslıgı gıtmısdı bıttıkden sonra dolgunluk olarak o gerı geldı hep boyle oluyo bana bı kac aydır
Ayy çok seviniyorum senin adına yaa.. Hem biz de hevesleniyoruz senden güzel haberler aldıkça Maşallahh 80lere sığmasın inşallah :81::81:
valla bı bucuk aydır dınlemıyorm agrılar sızılar buyume tam gaz yavas yavas da olsa devam edıyo cnmbellı bı zaman sonra sonme cıvıma olmuyo artık
ah cıvıma yok mu ya mahvediyo beni sinirdenBen de senin gibi olunca yazcam burda hep yenilere destek olmak için :118: Sen de güzel beslen de yağlar gitsin göğüslere
son ihtimal silikon düşünen arkadaşlar . şimdi araştırdım . bi silikon yaptırdığın zaman sürekli o kalmıyormuş tabii ki. değiştirmek gerekiyormuş. o kadar para biriktirip silikon taktıracaksın. sonra değiştirmek için tekrar para biriktireceksin. devamlı böyle. değişitrmek için paran yoksa. göğüsler eskisinden daha kötü durumda deforme olmuş olacak.
belki bilenlerniz vardır ama ben yeni öğrendm paylaşmak istedim ..boşverin silikonu derim saygılarrrrrrr
ne yiyip ne içiyosun bizde yiyelim onlardan....yedıklerıme dıkkat edıyorum zaten bı tek onun dısında yaptıgım hıc bısey yok kendı kendıne buyuyolar cnmevet artık sonme olmuyo
normalde değiştirmiyorsun ama emzirmeden yada çok kilo farklarıyla bir deforme olursa değiştirme yapılıyor...
ömürleri 15 yılmış 15 yılda bir yenilemek gerekiomuş öyle duydu mm bende :S
bunu izlemeni tavsiye ederimm :)))
harşeyi deneyeceğim sonuna kadar ama olmazsa sonuç estetik malesef istemeyerekte olsa
bende emin olamıyorum ama genel anezteziyle değilde epiduralle yani bölgesel anezteziyle düşünmeye başladım artık deneyebileceğim çoğu şeyi denedim yaşımda 34 oldu işede yaramaz gibi geliyor bazı şeylerinde en son çare estetik canım malesefff..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?