Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

teşekkürler canm bakıyorum şimdi hemen,peki günde kaç saat ve kaç gün dinlememiz lazım?

21gün 6 saat cnm. ama bu biraz zor bence göğüse göre. çnkü btün vcudunu etkilicek bişey.öyle byük mucizeler beklememek lazım. 1cm bile uzadğmı göriyim yterki. ilk 21 gün bittikten sonra biraz ara verip 2.yede başlanabilir yani bnce.bn öyle dşünüyorum

Rica ederim cicimm

Benim bugün 16. günüm fakat dün dinleyemedim çok hastaydım,bugün devam ediyorum şööyyle bi baktım göğüslerime de cm olarak daha bir gelişme yok ama ağırlaştılar ve lımbır lımbır oldular ve birşey daha var benim göğüs altı ölçüm 78 cm di şimdi ölçtüm 78,5 çıkıyor etki ediyor kızlar yeni başlayanlar bırakmayınn 2. 21 i sabırsızlıkla yapmayı bekliyorumm

Bi kaç gündür buraya bakamamıştım yine dinliyorum ama arada bir buraya gelip böyle konuşunca,sizlerin yazdıklarınızı okuyunca felan daha çok motive oluyorum sanki daha istekli dinliyorum

Son düzenleme:
bi milimde büyüse insan ne kdar mtlu oluyo :) inş. istediğimz gbi gğüslere sahip olurz biraz önce yağlrla msaj yptım şmdide bnu dnliyorum her gnde bi fincan ada çayı içiyrum ortaya gzel bişyler çıkcak inanıyrm

Telkinde en gerekli şey inanmak canım mutlu oluyor insan tabiii bu kadar zamanda etkilerini görmek çok güzel bişey ben masaj yapmıyorum yani çok nadir oluyor,adaçayını bende içiyorum onunda faydası olduğunu söyleyenler var inşallah daha büyük olacaklar haydeee

of çok takıntı yaptım arkdşlarmn hpsinn kocaman çok snir olyrum
85 bden olsn dik we sert olsun bide çatal olsun nolur sankiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…