Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

10/08/2011 de başladım telkini dinlemeye ama öyle günde 6 saat dinlemiyom kafama estikçe dinliyorum az çok öle gidio :13: bugün 6 gün oldu dolgunluk var bendede haftaya regl olcam onunda etkisi var mı bilmiorum ama bn umutluyum durmak yok dinlemeye devam reglimden sonra hala dolgunluk kalırsa yazarım yine

Öncelikle şunu söylemek istiyorum bu foruma giripte kelime oyunlarıyla insanların pozitif dşüncelerini yıkmaya çalışp alay eden insanlar...size söylüyorum.madem konu içinizi açmadı sağa sola saldırmazsınız bu konuyada grmezsiniz olur biter.size düşüncelerinizi soran olmadı.yaparsınız denersiniz bende başarılı olmadı dersiniz saygı duyarız.ama öyle oturduğunuz yerden atmayla biyerlere varmaya çalışcaksanız komik oluyosunuz.ayrıca kimse sizn sayfalarca sürdüğünüz gereksiz polemikleri okumak zorunda değil.burda herkesin bi umudu var ve biyerlerden başlamak istiyo.fayda görenlerin yada gerçekten deneyipte sonuç alamayan insanların yorumlarını okuyup kendine bi yol çizmek istiyo.sizin yazdığınız sayfalarca alay edici cümleleri okumaktan vakit kaybediyoruz.istisnasız btün sayfaları okumaya çalışıyorum.bişey kaçırmıyım diye.siz kalkmış bilmişlik taslıyosunuz gerçekten buna ihtiyacı olan insanları yıldırmaya çalışıyosunuz.arkadaşım bul ozaman bilimsel bi kanıt bulll.işe yaramadığına dair bi makale bul.nebiliyim ama kanıt bul. hee tmm ozaman diyelim.ordan trışkadan nameler okuma..... böyle insanların bu konuda işi olmasınya.ozaman ne giriyosun seni ilgilendrmiyosa saçmaysa.bide kalkmış kahkahalar atıyo hahha bilmem ne.dünyanın heryerinde kanser olan insanları bile dşünce gücüyle dirençli hale getiriyolar.bilim çağındayız.sen nerde yaşıyosun????

kusura bakmayın arkadaşlar.söylemesem rhat etmezdi içim.

göğüs telkinine gelince allaha şükür m5 göğüslerim.allah hepinize şifa versin.dilekleriniz gerçek olsun.pozitif dşünün imkansız diye bişey yoktur.ben boy telkinine başladım.sonuçları hepinizle paylaşırım

tşk.ederim alt 80 üst 90. kızlar bişey dicem. bn gelişme çağında yani fındık kadar oldğu zamanlarda alıştırma südyenleri oluyoduya penye.hep onlardan takardım.südyene çok geç bşladım utanıyodum böyle kalıp gibi durdukları için.lise2ye gidene kadar takamadım.annem kocaman olcaklar artık südyen tak derdi takmaya başladım. sanırım südyen biraz gelişmesini englliyo.bu sitede kız çocuğu olan bayannlar varsa dikkate alsın.belki faydası olur.

alt 80 üst 90 büyük bir göğüs ölçüsü değil ki. arada sadece 10 cm fark var ve zaten buradaki çoğu bayanın öyle. altın 80 olması sırtınızın geniş olduğunu gösteriyor.

kızlar ya ben hem telkini hem de şu rahatsız edici bi ses var ya onu dinliyorum acaba o cizirtılı sesn etkisi geçici mi ki boşuna dnlemiym yoksa

alt 80 üst 90 büyük bir göğüs ölçüsü değil ki. arada sadece 10 cm fark var ve zaten buradaki çoğu bayanın öyle. altın 80 olması sırtınızın geniş olduğunu gösteriyor.

cnm bn ztn büyük demedim.ama m5 teki bigi aynı.bn şimdi kçük dersem burdaki arkların çoğuna ayıp etmiş olurum çnkü m3ten m2 den bahseden arklar var cnm:44: 80 cup b slikonsuz südyeni dolduruyorum.
bn bu konuya aslında fikir almak için baktım.bn boy telkinine başlıcaktım orda deneyip yorm ypan hiç ark olmamış.herkes göğüsü denemiş.bnde göğüs telkini işe yarıyo boyda işe yarar mantığyla yorumlarınızı okudum:)
boyu bitirdikten sonra göğüsü deneyebilirim.kilo vermek istiyorum 5kilo fazlam var kiloyla berber göğüslerim kçülürse diyede endişem var.ondan bunada ihtiyacım olur belki diye takip ediyorum sizi

yok onun cızırtı dediği japonların 30 sn lik bi ses kaydı var o sanırım, oldukça rahatsız edici bi ses, ama o okuduğum kadarıyla altta bebek ağlaması sesi saklıymış nasıl annelerin memeleri bi süre büyüyosa emzirirken bu da öyle bi etki yaratıyomuş, sanırım prolaktini uyarıyo, geçici bi etkisi var onun. ama asıl merak ettiğim inşallah bunun etkisi kalıcıdır. e evet şu müziğin su sesi formunda olanı varsa paylaşsak?? başka bi şarkı daha açıp üstüste diinliyorm ama yinede sıkıcı:S

Gençler! Ben bu dosyayı dinledim baya.. Artık başım ağrıyodu sabah kalktığımda, o yüzden bıraktım. Bi de hep aynı müzik.. Tam da gelişim gözleyemedim sanırım bu yüzden :85:

belirgin büyümeyi 2. ayda gözlemliyormuşsun ama :) keşke devam etseydin

canım boy uzatma işini bende merak ediyorum. göğüs büyütmeye başladığım için boy uzatma telkinini dinleyemiyorum.
llütfen boy uzatmayla ilgili değişikliklerini 'boy uzatma telkini' bölümünde paylaşırmısın çok merak ediyorm

kızlar ya ben hem telkini hem de şu rahatsız edici bi ses var ya onu dinliyorum acaba o cizirtılı sesn etkisi geçici mi ki boşuna dnlemiym yoksa

canım o cızırtıyı dinleme lütfen. hem geçici etkisi hem de zararı olabiliyor.diye düşünüyorum mantıken:
çünkü süt isteyen bebek ağlaması var içinde ve bu da yanılmıyorsam göğüslerde süt olmasına neden oluyor.
ve dışarı atılamayan süt kitle oluşturabiliyor...diye duymuştum lütfen bırak

o cızırtı çok sinir bozucu ya ben de kanser yapabiliyor diye okudum o yüzden dinlemedim.

boy uzatma ile bnede ilgileniyorum telkin varmı elinde banada gönderebilirmisin

boy uzatmak için bi telkin dinliyosun yanlış anlamadıysam müziği banada gönderebilirmisin peki

gerçekten mi bırakıyorum o zaman hemen .. bende umutlanmıştm çok şaşırdım bööle bi etkisi olduğunu bilmiyodum :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…