Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

hem niye yapamayacaksın, hiç hiç yapamadın, uykunun 6 saati boyunca dinle gitsin işte :)

Ben dün gece dinlemiştim gündüz dinlememiştim ama iki göğsümde ve kollarımda iğne batmaları olduuuu ooohhh ve hala devam ediyor

nez12 sağol canım geçen salı başlamıştım dinlemeye tam bir hafta oldu belirtiler iyi gidiyor

ceydaist o kadar olmasalrda onlara yakın olsunlar yeter yani

Nez'e ve azmine bayılıyorum zaten aynı zamanda başlamıştık ama o aldı yürüdü. Ben pek istikrarlı gidemedim cnm

kız değmez mi yaa hasret kaldığımız memüşlere kavuşmak için. isterse 2 yıl dinlemek gereksin yine dinlerim yaa. uyurken ama :90:

bence öyle bir isteğin olursa o da büyür. deeeeeeeee, büyük uç benim midemi bulandırıyo mesela şu en son resimdekini beğenmedim ben

slm kızlar nasıl gidiyo telkinleriniz 10.güne geldim çok mutluyum =)) azcık azcık acıyo sanki göğüslerim ama ara ara şu 2. 21 i iple çekiyorum ahh ahh şu ilki bir bitsede 2.ye başlasam artık çok çok ağrısa göğüslerim büyüse =)
Birde kızlar yanlış anlamayın ama nedense burdaki fotolar bana bi iğrenç geldi başkasının oluncamı ne anlamadım
Ben çok bişey istemem ya 75 tam olsun yeter bilemedin 80 =)) daha fazla istemem =))

ufak ufak belirtiler var bende ama dahasını bekliyorum yakında :)

büyükler bana da iğrenç geliyor işte genelde. sen zaten küçüksün bi de, çok büyük hoş olmaz :)

canlarım nabersiniz,ben telkini telefonun kulaklığı bozuldu ve yenisini hiç biyerde bulamadım diye bide pcden okadar saat dinleyemiyorum diye bıraktım 1.haftasında,ama birkaç gün önce I phone aldım kulaklığına daha çok sevindimneyse anacım işte deminden beri sıradan şarkılar dinliyorum pcden ana bu telkin çalmaya başladı bi ara,neyse dinledim sonuna kadar sonra başka şarkıya geçti,aklıma burası geldi bi yazıyım dedim ne oldu biliyormusunuz şuan sol göğsüm acayip sızlıyoo inanamıyorum 1 ayı geçgin ilk defa defa tekrar dinlemiş oldum deminden ve ana göğsümde etkisi hemen başladı ,sevindim doğrusu bugün gece uyurken dinlemeye başlıycam artık hadi hayırlı olsun

Son düzenleme:
herkes çok işe yaradığını söylerken nası bırakıyosunuz anlamıyorum ki :) neyse tekrar başlamana sevindim

ufak ufak belirtiler var bende ama dahasını bekliyorum yakında :)

büyükler bana da iğrenç geliyor işte genelde. sen zaten küçüksün bi de, çok büyük hoş olmaz :)

Büyüycek büyüycek =)) bencede doğru söylüyosun ben öyle boylu poslu yada etine dolgun da diilimdir 1.63 boy 46 kilo felanım düşün artık koca koca göğüsler ama benim büyüklerdede çok kocaman göğüsler hoşuma gitmez benim halamın maşallahı var yani belki 90 ıda geçmiştir hatta kesin geçmiştir göbeğine kadar sarkıyo sanki yemek yerken yemeğe gircekmiş gibi gelir bana ya ben hiç halama o yönden çekmemişim anneminde küçücük göğüsleri benim o kadar yok haha

evet büyükler daha kolay sarkıyor. ama benim küçük ve sarkık olduğu için soldaki, bu da teselli etmiyor orta boy göğüslü kızlar daha piliç duruyor

evet büyükler daha kolay sarkıyor. ama benim küçük ve sarkık olduğu için soldaki, bu da teselli etmiyor orta boy göğüslü kızlar daha piliç duruyor

Hmm sende biraz var demekki küçükte olsa bende o kadarda yok çok minik minik =)) sarkıklık dolgun olmadığı için oluyo dimi?

herkes çok işe yaradığını söylerken nası bırakıyosunuz anlamıyorum ki :) neyse tekrar başlamana sevindim

yok canım ben buranın eski takipçisiyim,bıraktım ama hep takipteyim ama ,2yavrum var ve onlarla ilgilenmem gerekiyo pcden kulaklıkla dinlemem gerekiyo ama izin vermiyolar,bide telimin kulaklığı bozuldu,yenisininde çin malı olduğu için bulamadım satan yer,neyse teli değiştirdim bende neyse şimdi uyurken dinliycem için çocuklardan yana sıkıntım olmıycak seviniyorum,etkisinin olduğunu çok önce hissettim ama malum şartlar yüzünden bırakmak zorunda kalmıştım,neyse hepimize kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…