Arkadaşlar eşim önceleri karşı çıkıyordu şimdi bi şartla kabul ederim operasyonu bayan doktor yapacak dedi bende tabi çok memnun oldum kabul etmesine ama şimdi yaptığım araştırmalarda bu işte usta olan hep erkek doktorlar var acaba bayan doktora ameliyat olan arkadaşlar varsa bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim hangi doktora ameliyat olduklarını doktorlarından memnun olup olmadaıklarını ne tür silikon kullandıklarını (ben damla istiyorum) ve ne kadar ödediklerini operasyon sonrası nelar yaşadıklarını bana bildirirmisiniz ... yardımlarınızı bekliyoruma.s.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Göğüs büyütmek için bayan doktor arıyorum
- Konu Sahibi arceya
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Canim benim buradaki forumlari okuyunca doktor Aylin hanimin adini duyacaksin zaten bende ona ameliyat oldum. doktorlar oneriler sorular bolumunden Aylin hanim hakkında yorumlari okuyabilirsin. Optum seni
teşekkür edeim canım bende öptüm
cnm ben de aynı konuda seçiciyim bu yüzden Aylin hanım da karar kıldım.evlenmeden önce ameliyat olmayı düşünüyorum.Aylin hanım isteğe özel tüm ameliyat ekibinin bayan olmasını sağlayabiliyormuş diye duydum.
valla tatlım ikna etmek için baya uğraştım bakalım bu yıl sonu gibi yada baharda düşünüyorum ama bi yandanda günahınıda düşünüyorum Allahın verdiğini reddediyor olucam buda beni düşündürüyor üçgünlük dünya için değermi diyorum offfffffff çok karışığım yaa hayırlısı
valla tatlım ikna etmek için baya uğraştım bakalım bu yıl sonu gibi yada baharda düşünüyorum ama bi yandanda günahınıda düşünüyorum Allahın verdiğini reddediyor olucam buda beni düşündürüyor üçgünlük dünya için değermi diyorum offfffffff çok karışığım yaa hayırlısı
merhaba,arceya bu konuda bende cok hassasim bu yüzden arastirdim insan vucudunda deforme olmus bir yeri daha güzel sekilde düzelttirmesi dinimizde sakincasi yokmus gönül rahatligiyla aylin hanima yaptirabilirsin bende ona yaptirdim inanki cok memnunum harika bir bayan anestezi hemsireleri sen istersen bayan olarak ayarliyor bende öyle olmustu iki gün hastanede kaldim cok ilgilendi zemuszemus
evet bu benim de çok kafama takılıyor.şükretmeyip beğenmemezlik yapmaktan korkuyorum ama bir yandan da şunu düşünüyorum: hiç yok benim memişlerim ileride eşimle daha iyi özel hayatımız olucak ameliyat olursamsadece eşim ve ben bilicez ve tamamen ikimizi düşünüyorum,aile sadetimiz söz konusu
6
68manolya
Ziyaretçi
evet bu benim de çok kafama takılıyor.şükretmeyip beğenmemezlik yapmaktan korkuyorum ama bir yandan da şunu düşünüyorum: hiç yok benim memişlerim ileride eşimle daha iyi özel hayatımız olucak ameliyat olursamsadece eşim ve ben bilicez ve tamamen ikimizi düşünüyorum,aile sadetimiz söz konusu
bende ayni düsünüyorum, ben 10 yillik evliyim ve hic gögüslerim yok, yani cocuktan farkim yok. 3 cocuk annesiyim emzirirken büyüdüler ve ben bu farki gördüm, ne kadar hos durabilirmis gögüslerim. esim silikona basta karsiydi ama ben ikna edebildim, cünkü cinsel hayati gercekten etkiliyor. kendi acimdan rahatsiz oluyorum, esim asla bisey demez beni kirmamak icin ama biliyorum, büyütünce onunda hosuna gidecek. yani esim ve benden baska hic kimse görmeyecek, baska bayanlar dahi... o yüzden günah olacagini sanmiyorum, yinede bir kac hocaya sordum, cvp bekliyorum ama sonucta galiba kendi ic fetvama göre hareket edecem. gerceketen baskalari icin degil basta kendim icin ve evliligim icin yaptiriyorum.
6
68manolya
Ziyaretçi
Kızlar ben de kendİm İÇİn yaptırıyorum.. ÇÜnkÜ İnsan kadın gİbİ hİssetmek İstİyor en baŞta.. Ben de yarın aylİn hanımda amelİyat olacagım
ben aralik ayinda ameliyat olmayi düsünüyorum. almanyadan geldigim icin o kadar cok doktorla görüsemedim, sadece telefonda bir kac doktorla konustum. aylin hanimin ismini cok duydum burda. ameliyattan sonra yazarsan nasil gectigini sevinirim, ve maliyeti ne kadar tuttugunu. allah acil sifalar versin ve hersey gönlünce olsun. gögüs altimi kas altimi yerlestirilecek sende?
6
68manolya
Ziyaretçi
sevgili Krizantem_
bana özelden msj yolladigin icin tesekkürler, ama ben malesef cevap yollayamadim sana, cünkü bu sitede yeniyim , ve en azindan 50 msj yazmis olmam gerekiyormus. umarim burda yazdiklarimi okursun. Ben almanyada yasadigim icin dogru doktoru bulmak zor benim icin. sen ameliyati kimde oldun. ve ameliyat nasil gecti agrilarin varmiydi? ben güvenebilecekmiyim bilmiyorum ama birkac doktorla telefonda görüstüm, en ilgili ve sempatik naci celik geldi. senin bana önerecegin doktor varmi? Maliyeti ne kadar tuttu ameliyatin? bana genelde doktorlar türk parasiyla 5000 - 6000 TL arasi fiyat verdiler. Uygun buldum fiyatlari. Arkadaslar bu yazimi okuyanlar msj yollarlarsa sevinirim, lütfen yardimci olun. ben cünkü hic doktorla tanismadan güvenmem gerekecek. Havalimaninda hemen klinige götürülecegim ve ertesi sabah ameliyata alinacam. doktorumla önceden tanisma lüksüm yok malesef. bana yardimci olursaniz sevinirim.
bana özelden msj yolladigin icin tesekkürler, ama ben malesef cevap yollayamadim sana, cünkü bu sitede yeniyim , ve en azindan 50 msj yazmis olmam gerekiyormus. umarim burda yazdiklarimi okursun. Ben almanyada yasadigim icin dogru doktoru bulmak zor benim icin. sen ameliyati kimde oldun. ve ameliyat nasil gecti agrilarin varmiydi? ben güvenebilecekmiyim bilmiyorum ama birkac doktorla telefonda görüstüm, en ilgili ve sempatik naci celik geldi. senin bana önerecegin doktor varmi? Maliyeti ne kadar tuttu ameliyatin? bana genelde doktorlar türk parasiyla 5000 - 6000 TL arasi fiyat verdiler. Uygun buldum fiyatlari. Arkadaslar bu yazimi okuyanlar msj yollarlarsa sevinirim, lütfen yardimci olun. ben cünkü hic doktorla tanismadan güvenmem gerekecek. Havalimaninda hemen klinige götürülecegim ve ertesi sabah ameliyata alinacam. doktorumla önceden tanisma lüksüm yok malesef. bana yardimci olursaniz sevinirim.
Arkadaslar bütün ekibi bayan cerrah arıyorsanız OP.DR.EBRU DURMUŞ u arastırabılırsınız.Kullandıgı protez kalıtesı hastanesi arastırmanızı ıyı yapın fiyatlar 4000-5000 arası ustelık yurt dısı farklaması yok oyle neyse o kadar oduyorsunuz.referans protez hastaları ıle gorusebılırsınız.Sahsen ben kendısı ıle 8 yıldır calısıyorum bır ıs arkadası olarak arastırmanızı onerırım kendısı cok basarılı ıyı bır bayan cerrah...Arastırın göreceksınız arkadaslar..Meme protezını izsiz yapıyor..gögüs altındA Sezeryan izi gibi bir iziniz olmuyor... opuyorumnanaktan
6
68manolya
Ziyaretçi
arkadaşlar fiyatları nedir öğreneblrmym
arkadaslar ben 2500 euroya anlastim doktorumla, yani türkparasi olarak yaklasik 5000 tl.
Genelde fiyatlar böyle telefonla sordum bazi doktorlarla sahsen konustum. bazilari 6000 tl bile dedi. Almanyada yasadigim icin telefon ve internetten sürekli arasitirdim, ve nihayet doktorumu buldum. Nasip olursa 25 aralikta silikon gögüslerime kavusacagim:))) Hatta doktorum botoxtan maliyet almiyacak, ablam migrene karsi alinbölgesine vurduracak, oda hediyesi. Normalde bir Botox Ignesi yanlis bilmiyorsam 300 euro civarinda.
Merhaba hala daha ebru hanımla çalışıyormusunuzArkadaslar bütün ekibi bayan cerrah arıyorsanız OP.DR.EBRU DURMUŞ u arastırabılırsınız.Kullandıgı protez kalıtesı hastanesi arastırmanızı ıyı yapın fiyatlar 4000-5000 arası ustelık yurt dısı farklaması yok oyle neyse o kadar oduyorsunuz.referans protez hastaları ıle gorusebılırsınız.Sahsen ben kendısı ıle 8 yıldır calısıyorum bır ıs arkadası olarak arastırmanızı onerırım kendısı cok basarılı ıyı bır bayan cerrah...Arastırın göreceksınız arkadaslar..Meme protezını izsiz yapıyor..gögüs altındA Sezeryan izi gibi bir iziniz olmuyor... opuyorumnanaktan
Defne Erkara bir seçenek olabilir. Detaylı bilgi:
http://www.defneerkara.com/gogus-buyutme.html
http://www.defneerkara.com/gogus-buyutme.html