Canim benim buradaki forumlari okuyunca doktor Aylin hanimin adini duyacaksin zaten bende ona ameliyat oldum. doktorlar oneriler sorular bolumunden Aylin hanim hakkında yorumlari okuyabilirsin. Optum seni
cnm ben de aynı konuda seçiciyim bu yüzden Aylin hanım da karar kıldım.evlenmeden önce ameliyat olmayı düşünüyorum.Aylin hanım isteğe özel tüm ameliyat ekibinin bayan olmasını sağlayabiliyormuş diye duydum.
valla tatlım ikna etmek için baya uğraştım bakalım bu yıl sonu gibi yada baharda düşünüyorum ama bi yandanda günahınıda düşünüyorum Allahın verdiğini reddediyor olucam buda beni düşündürüyor üçgünlük dünya için değermi diyorum offfffffff çok karışığım yaa hayırlısı
valla tatlım ikna etmek için baya uğraştım bakalım bu yıl sonu gibi yada baharda düşünüyorum ama bi yandanda günahınıda düşünüyorum Allahın verdiğini reddediyor olucam buda beni düşündürüyor üçgünlük dünya için değermi diyorum offfffffff çok karışığım yaa hayırlısı
evet bu benim de çok kafama takılıyor.şükretmeyip beğenmemezlik yapmaktan korkuyorum ama bir yandan da şunu düşünüyorum: hiç yok benim memişlerim ileride eşimle daha iyi özel hayatımız olucak ameliyat olursamsadece eşim ve ben bilicez ve tamamen ikimizi düşünüyorum,aile sadetimiz söz konusu
Kızlar ben de kendİm İÇİn yaptırıyorum.. ÇÜnkÜ İnsan kadın gİbİ hİssetmek İstİyor en baŞta.. Ben de yarın aylİn hanımda amelİyat olacagım
arkadaşlar fiyatları nedir öğreneblrmym
Merhaba hala daha ebru hanımla çalışıyormusunuzArkadaslar bütün ekibi bayan cerrah arıyorsanız OP.DR.EBRU DURMUŞ u arastırabılırsınız.Kullandıgı protez kalıtesı hastanesi arastırmanızı ıyı yapın fiyatlar 4000-5000 arası ustelık yurt dısı farklaması yok oyle neyse o kadar oduyorsunuz.referans protez hastaları ıle gorusebılırsınız.Sahsen ben kendısı ıle 8 yıldır calısıyorum bır ıs arkadası olarak arastırmanızı onerırım kendısı cok basarılı ıyı bır bayan cerrah...Arastırın göreceksınız arkadaslar..Meme protezını izsiz yapıyor..gögüs altındA Sezeryan izi gibi bir iziniz olmuyor... opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?