Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs büyütmede ısırgan otunun faydası....

masiva

Guru
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2007
1.529
18
Merhaba arkadaşlar,
Benim annem on sene önce kanser olmuştu,o zaman kanser hücrelerini yoketmesi için ısırgan otu içiyordu....bir yandanda kemoterapi görüyordu...o sıralarda 64 kilodan 80 kiloya çıkmıştı (kemoterapiden dolayı) ...şu an ilaçların etkisi geçtiği için (üzerinden on sene geçti) tekrar 66 kiloya indi,ama göğüsleri büyük kaldı.... ve sarkmadı...

sonradan bir yerden okudum ki ısırgan otu büyütüyor ve sarkıklığı engelliyormuş,on gündür bende kullanıyorum ve hakikaten faydasını görmeye başladım,mutlaka tavsiye ederim...

Ben de duymuştum bunu ısırgan yapraklarını demleyerek çay olarak içip yaprakları ile de kompres yapılıyormuş, ama denemedim :))

hayır canım ısırgan otu kilo aldırmıyor, annemin kilo alma sebebi kemoterapiydi...şu an üzerinden on sene geçti,ilaçların etkisi geçtiği için eski kilosuna döndü....

Merhaba arkadaşlar,
Benim annem on sene önce kanser olmuştu,o zaman kanser hücrelerini yoketmesi için ısırgan otu içiyordu....bir yandanda kemoterapi görüyordu...o sıralarda 64 kilodan 80 kiloya çıkmıştı (kemoterapiden dolayı) ...şu an ilaçların etkisi geçtiği için (üzerinden on sene geçti) tekrar 66 kiloya indi,ama göğüsleri büyük kaldı.... ve sarkmadı...

sonradan bir yerden okudum ki ısırgan otu büyütüyor ve sarkıklığı engelliyormuş,on gündür bende kullanıyorum ve hakikaten faydasını görmeye başladım,mutlaka tavsiye ederim...

canım oncelikle cok tesekkur ederim bilgi paylasimin icin :CüvCüv: bir de cok gecmis olsun annecigine... :1hug:

gunde kac bardak iciyosun, annecigin ne kadar iciyodu, ne kadar sure icti acaba :eek:

cok soru sordum ama merak ettim a.s. daha onceden kucuktu ve buyuduler mi

anneciginin sagligi daimi olsun insallah :nazar:

Sağol canım,annem çok şükür iyi, ben on gün oldum başlayalı, hakikaten etkisini görmeye başladım,
ben kaynamış suyun içine ısırgan otunu atıyorum,taze veya kurutulmuş farketmez, beş dk denlendikten sonra süzüyorum ve içiyorum,tadı hiçte kötü değil,günde bir bardak içiyorum....

göğüs büyüttüğünü bilmiyordum:1shok:ben de saçım dökülmesin diye her gün içerim,saçlarıma suyunu falan sürerdim,bunu öğrendiğim iyi oldu teşekkürlera.s.

göğüs büyüttüğünü bilmiyordum:1shok:ben de saçım dökülmesin diye her gün içerim,saçlarıma suyunu falan sürerdim,bunu öğrendiğim iyi oldu teşekkürlera.s.

canım her gun ictigine gore bi buyume oldu mu acik konus şakkıdı nobetciler yakaladik sırnaşık şey

canım her gun ictigine gore bi buyume oldu mu acik konus şakkıdı nobetciler yakaladik sırnaşık şey

bilmiyorum ki canım çünkü ben küç de içiyorum düzenli olarak,kayısı yağıyla masajda yapıyorum, yani şimdi ısırgan otundan mı yoksa küçten mi bilemiyorum fisfisfis bir şekilde dolgunlaşıyor orası kesin ama neyin mucizesi bende anlamadım:icecream:

bilmiyorum ki canım çünkü ben küç de içiyorum düzenli olarak,kayısı yağıyla masajda yapıyorum, yani şimdi ısırgan otundan mı yoksa küçten mi bilemiyorum fisfisfis bir şekilde dolgunlaşıyor orası kesin ama neyin mucizesi bende anlamadım:icecream:
:roflol: :roflol: :1hug:

Canım, öncelikle annene geçmiş olsuna.s. Canım, ısırgan otunun faydaları, göğüs büyüttüğü daha önce defalarca yazıldı bu sayfalarda. Benim kullandığım çayda da ısırgan var ve ben de faydasını gördüğümü daha önce yazmıştım. Konuyla ilgili o kadar çok başlık oldu ki!:icecream: Artık bakmak beni çok yoruyor -tabi bu benim kişisel görüşüm- Bence bu konuyu yürüten bizler biraz daha dikkat etmeliyiz artık, bi süre sonra pek çok kişinin yazıştığı ana başlıklar 2. sayfaya düşecek, tabi daha önce de belirttiğim gibi 'bu benim kişisel görüşüm':içelim:

bnde içtim biara ama bnm bağırsaklarımı fena etkiledi nezamn içsem cır cır oluyorum ondan fazla içmiyorum haketten etki ediyomu ya bugünden başlıcam tekrar içmeye ......

Merhaba arkadaşlar,

merhaba masiva ısırgan otunu kaynayan suyun içine alıp beş dakika kaynayıp bekleyip öylemi içiyorsun bide nasıl sende etkisini gördün mü ne kadar gördün teşekürler

bende bitki karışımı yapıcam kendime..ısırgan otunuda listeme ekledim..ama bunuda okuduğum iyi oldu çünkü bazı bikilerin etki edip etmeyeceğinden emin değildim..teşekkür ederim cnm..

bende bitki karışımı yapıcam kendime..ısırgan otunuda listeme ekledim..ama bunuda okuduğum iyi oldu çünkü bazı bikilerin etki edip etmeyeceğinden emin değildim..teşekkür ederim cnm..

Bir şey değil canım..ben ısırganı tek başına tüketiyorum,
bu arada bazı karışımları birlikte tavsiye etmiyorlar,çünkü bazı bitkiler birbirinin etkisini öldürüyormuş,bunuda araştırarak yaparsan daha iyi olur...:1hug:

slm bende bir haftadır kullanıyorum ısırgan otunu simdilik tık yok ins büyürler ben ısırganı kaynatıp suyunu içiyorum yapraklarınıda malum yere koyuyorum bir saat bekletiyorum
alkisalkisalkis

Öncelikle bende annene gecmis olsun demek istiyorum... Isirgan otu dedin bende Allaha sükür diyorum sonunda benimde ulasabilecegim birsey cikti ortaya, paylasimin icin cooook cooook tskler babannem sanirim yazin topluyordu bu yaz alirim ondan toplarsa yine, InsAllah ise yarar kizlarrrr.....

Öncelikle bende annene gecmis olsun demek istiyorum... Isirgan otu dedin bende Allaha sükür diyorum sonunda benimde ulasabilecegim birsey cikti ortaya, paylasimin icin cooook cooook tskler babannem sanirim yazin topluyordu bu yaz alirim ondan toplarsa yine, InsAllah ise yarar kizlarrrr.....

aaaa hayret en sonunda tebrıkler canım yaa bulabılcegın bı sey cıktıya cok sevındımdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3

X