• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göğüs büyütme

smile smile

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Kızlar merhaba.Boyum 162 kilo 52. Az da olsa göğsüm var ama ben böyle olsun istiyorum.Böyle bir göğüs için ne kadarlık silikon gerekir.
Breast-Size1.jpg

böyle olabilir mi peki?
Maalesef aynı büyüklükte bile protez konan iki farklı kişinin memelerinin birbirine aynen benzemesi düşük bir ihtimal.. Herkesin meme yapısı farklıdır. Kiminin birleşiktir, kiminin ayrıdır. Kimininki dışa dönüktür. Deri esnekliği farklıdır. Meme şeklinize göre böyle olabilir de olmayabilir de.. Bana ne kadar büyük konsa da böyle olmazdı mesela çünkü memelerin böyle birleşik değil. Bu arada konulacak büyüklük sizin deri esnekliğinize bağlı olarak değişir. Benimki en fazla 325cc aldı, o bile zorla..

380-400 cc protez ancak bu goruntuyu verir.tabi cc olayina muayene olduktan doktorunuz karar vericektir.deri esnekliginiz,meme dokusu miktari,gogus kafesi genisligi,deri kalinligi ve meme capiniz protez cc sine karar vericektir

Can'ım böyle memeler istiyorsan, öncelikle bi doku olması şart. Yani dümdüz oğlan çocuğu gibiysen bu boyut 1 ameliyatla olmaz. 6 ay arayla 3,4 ameliyat bile olsan yine olmaz. Amaaaa, en az bir avuç memen varsa bu boyut yakalanır.

Kızlar merhaba.Boyum 162 kilo 52. Az da olsa göğsüm var ama ben böyle olsun istiyorum.Böyle bir göğüs için ne kadarlık silikon gerekir.Eki Görüntüle 1840536
Böyle yaptırma bence büyük ve o yğzden de kolay sarkmış. Ayrıca bel ve boyun ağrısı yapar ve de kilolu gösterir. Bikez daha düşün

Şu anki halinizde gögüs derisi esnemiş ise bu büyüklüğe getirelebilir bence. Ama esnek değilse göğsünüz iki operasyonla belli bu büyüklüğe getirelebilir. Çünkü meme dokunuzun esnetilmesi genişletilmesi gerekebilir...
Kızlar,erkek vücutlarındaki göğüslere bile bundan büyük sonuçlar yapıyor cerrahlarımız ... Yani olmayacak şey degil ;)
Ama en doğrusunu doktor muayene edince söyleyecektir tabi,bizler ancak bu şekilde bilgi verebiliriz ;)

Şu anki halinizde gögüs derisi esnemiş ise bu büyüklüğe getirelebilir bence. Ama esnek değilse göğsünüz iki operasyonla belli bu büyüklüğe getirelebilir. Çünkü meme dokunuzun esnetilmesi genişletilmesi gerekebilir...
Kızlar,erkek vücutlarındaki göğüslere bile bundan büyük sonuçlar yapıyor cerrahlarımız ... Yani olmayacak şey degil :KK66:
Ama en doğrusunu doktor muayene edince söyleyecektir tabi,bizler ancak bu şekilde bilgi verebiliriz :KK66:
göğüs derisi esnemiş ne demek oluyor :) benimki hamur gibi yumuşacık aşağı doğru hafif kıvrım var üstü boş ama :) anlayacağın 75b dolgusuz . ama küçük geliyor kıyafet yakışmıyor dolgulu sütyen takınca iyi hissediyorum sadece

göğüs derisi esnemiş ne demek oluyor :) benimki hamur gibi yumuşacık aşağı doğru hafif kıvrım var üstü boş ama :) anlayacağın 75b dolgusuz . ama küçük geliyor kıyafet yakışmıyor dolgulu takınca iyi hissediyorum sadece
Yani çocuk emzirenler vardır birde emzirmeyenler. Emzirenlerin göğüsleri büyür ve sonra fıslar. Deri gevşek yumuşaktır amaöi boştur. Göğsün içine protez girer ve gögüs büyür gerilir.
Ama gergin sıkı bir göğsün içine büyük bir protez girmez. Alacağı hacim belirli kısıtlıdır ;)
Bu yüzden gögüs dokusunu esnetecek önce büyütecek cihazlar kullanılır. Yada ilk ameliyatla alınacak büyüklükte bir protez koyulur,ALTI ay bir sene sonra o gögüs yumuşar esner ve tekrar ameliyatla daha büyük bir protez koyulur ;)

kıyafette hiç göğüs var gibi durmuyor ya .Seneye düğün düşünüyoruz inşallah ben iki gecelik aldım çeyize göğüs boş kaldı hiç yakışmadı ya oysa alırken ne kadar yakışacagını dusunmuştum :)

Sizin şimdiki ölçü benim ancak ameliyatla oldu. Yerinizde olsam ameliyat olmazdım.
bende çok korkuyorum ama küçük ya bir ara zayıfım kilo alsam belki büyür dedim güya kendimi teselli ediyorum işte ama kilo da alamıyorum.Erkek arkadasım hiç istemiyor ama benim hayallerim o ilk fotoğraftaki gibi .Kıyafette de yakışmıyor geceliklerde olmuyor.Çok sıkıntılı bir durum

Back
X