- Konu Sahibi smile smile
Kızlar merhaba.Boyum 162 kilo 52. Az da olsa göğsüm var ama ben böyle olsun istiyorum.Böyle bir göğüs için ne kadarlık silikon gerekir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef aynı büyüklükte bile protez konan iki farklı kişinin memelerinin birbirine aynen benzemesi düşük bir ihtimal.. Herkesin meme yapısı farklıdır. Kiminin birleşiktir, kiminin ayrıdır. Kimininki dışa dönüktür. Deri esnekliği farklıdır. Meme şeklinize göre böyle olabilir de olmayabilir de.. Bana ne kadar büyük konsa da böyle olmazdı mesela çünkü memelerin böyle birleşik değil. Bu arada konulacak büyüklük sizin deri esnekliğinize bağlı olarak değişir. Benimki en fazla 325cc aldı, o bile zorla..böyle olabilir mi peki?
Böyle yaptırma bence büyük ve o yğzden de kolay sarkmış. Ayrıca bel ve boyun ağrısı yapar ve de kilolu gösterir. Bikez daha düşünKızlar merhaba.Boyum 162 kilo 52. Az da olsa göğsüm var ama ben böyle olsun istiyorum.Böyle bir göğüs için ne kadarlık silikon gerekir.Eki Görüntüle 1840536
üstteki benim istediğim alttaki şu anki olan.daha doğrusu netten aldım ama benimkini koymam zaten :)Bu benim şimdiki haline benziyor hatta biraz küçüğü gibi. Yalınız üsteki resimle alttaki resmin boyutları farklı S smile smile
göğüs derisi esnemiş ne demek oluyor :) benimki hamur gibi yumuşacık aşağı doğru hafif kıvrım var üstü boş ama :) anlayacağın 75b dolgusuz . ama küçük geliyor kıyafet yakışmıyor dolgulu sütyen takınca iyi hissediyorum sadeceŞu anki halinizde gögüs derisi esnemiş ise bu büyüklüğe getirelebilir bence. Ama esnek değilse göğsünüz iki operasyonla belli bu büyüklüğe getirelebilir. Çünkü meme dokunuzun esnetilmesi genişletilmesi gerekebilir...
Kızlar,erkek vücutlarındaki göğüslere bile bundan büyük sonuçlar yapıyor cerrahlarımız ... Yani olmayacak şey degil
Ama en doğrusunu doktor muayene edince söyleyecektir tabi,bizler ancak bu şekilde bilgi verebiliriz
Yani çocuk emzirenler vardır birde emzirmeyenler. Emzirenlerin göğüsleri büyür ve sonra fıslar. Deri gevşek yumuşaktır amaöi boştur. Göğsün içine protez girer ve gögüs büyür gerilir.göğüs derisi esnemiş ne demek oluyor :) benimki hamur gibi yumuşacık aşağı doğru hafif kıvrım var üstü boş ama :) anlayacağın 75b dolgusuz . ama küçük geliyor kıyafet yakışmıyor dolgulu takınca iyi hissediyorum sadece
bende çok korkuyorum ama küçük ya bir ara zayıfım kilo alsam belki büyür dedim güya kendimi teselli ediyorum işte ama kilo da alamıyorum.Erkek arkadasım hiç istemiyor ama benim hayallerim o ilk fotoğraftaki gibi .Kıyafette de yakışmıyor geceliklerde olmuyor.Çok sıkıntılı bir durumSizin şimdiki ölçü benim ancak ameliyatla oldu. Yerinizde olsam ameliyat olmazdım.