Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütme

Darkdreams

:
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
780
235
Kızlar birçok konu var ve herkes farklı birşey uyguluyor şuan göğüs ölçülerimi bilmiyorum ama 75 destekli takıyorum nasıl göğüsleri büyütücem hiç bir fikrim yok yaşım da küçük. Yazın istediğim bikini mmodellerini almak istyiyorum hep destekli arıyorum zor buluyorum Bana yardımcı olun lütfenn

Çörek otu yağı ve şerbetçi otu büyütüyor diye duydum bende kullanıcam bu yöntemi çünkü benim göğüslerimde çok küçük 18 yaşındayım ama 75 takıyorum kendimi kötü hissettiriyor bana nasıl olduğunu anlatayım her gece yatmadan önce çörek otu yağını göğüslerine masaj yaparak sür peçete koy ve sütyeni tak sabah kalkınca yıkarsın şerbetçi otunuda iki yemek kaşığı kaynat suyunu soğuyunca iç günde sadece bir bardak şekersiz iç ama faydalı olsun aktarlarda kolayca bulabilirsin bunları umarım büyürler :)

Tadı kötü değil mi ve değişim gördüm mü azda olsa?

Arkadaşlar bir sağlıkçı olarak şu göğüs masajı işlemine DUR demelisiniz diyorum.Konuları dışardan siteye girerek okuyodum ama göğüs büyütmeyle alakalı yanlışınız var ve sırf bunu yazmak için üye oldum.Konu açacaktım ama beceremedim.Bende destekli sütyen takıyorum göğüs konusunda bende çok şey denedim.Geçen kış düzenli göğüs massajı yaptımm iki ay evet dolgunluk oldu.Ama öyle aman aman byümediler.Sonra adet düzensizliğim oldu bende kadın doğuma gittim.Kist çıkmadı.Ama yine bigün masaj yaparken duştan sonra göğüs ucundan süt geldiğini gördüm.Kadın doğum doktoruna gittim ve endokrinoloji kliniğine gönderdiler.Bu arada bende Hemşireyim.Prolaktin( süt salınıı hormonu) değerimi ölçtüler.200 üstü çıktı normalde sınır 10 falan siz düşünün.Beyin emar istediler.11 mm büyüklüğünde tümör çıktı.*Hipofiz adenom iyi huylu yani.Süt gelme ve adet kesilme nedeni de buymus.TÜMÖRÜN OLUŞUMNDA MASAJ ÇOK BÜYÜK BİR TETİKLEYİCİ OLMUŞ.Bu adenom bulunduktan sonra Cushing sendromu için kan tahlili yapıp, görme alanı testi istediler.Beyin cerrahiyyede gittim.Şuan ilaçla takip ediliyor.Masajı falan bıraktım.BİRÇOK SORUN, TAHLİL YAŞADIM VE ANLADIM Kİ ŞU GÖĞÜS KÜÇÜKLÜĞÜ ÇOK BASİT Bİ SORUNMUŞ.göğüslerinize masaj yapmayın.çok kalıcı sonuç alamıcaksınız zaten.onun yerine rezene falan için gerekirse bi meme cerrahına gidin silikon yaptırın demiyorum, çok küçükse bi hormonlarınıza bakarlar belki.Göğsün büyümedeki en önemli etken kesinlikle kilo.Kilo alnca büyüyolar, spor yapın ve beslenme.SAĞLIGINIZI TEHLİKEYE ATMAYIN!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…