Gogus buyutme

Rabis18

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2014
7
0
18 yasindayim ama bende ayiptir soylemesi meme diye bisey yok :KK70: ergenlige yyeni girmis bi kizda bile daha cok vardir :KK70: ve kilomda normal. Ic camasirin en kucuklerini ve slikonlularindan kulllaniyorum yok zaten bari biraz varmis gibi dursun diye :KK70: kadinlar ilerde buyuyecegini soylediler evlilikten sonra ozellikle o yuzden sikinti yapasim gelmiyor. Sizce?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

18 yasindayim ama bende ayiptir soylemesi meme diye bisey yok :KK70: ergenlige yyeni girmis bi kizda bile daha cok vardir :KK70: ve kilomda normal. Ic camasirin en kucuklerini ve slikonlularindan kulllaniyorum yok zaten bari biraz varmis gibi dursun diye :KK70: kadinlar ilerde buyuyecegini soylediler evlilikten sonra ozellikle o yuzden sikinti yapasim gelmiyor. Sizce?

vücut yapın ailende kime benziyor onu bul ve evlilikten önce sona göğüslerine bak cevabın bu kadar yakında :)

Bana da hep öyle söylediler ama ben evlendikten sonra büyüsün istemiyorumki kocam beni olmayan göğüslerimle mi hatırlasın garibim :KK70: evlenmeden oldu bitti :)

Anneminkiler kocaman :KK70: benden sonra kalmis... ablamda evli onunda kucuktu mesela hala ufak.. bende o kadar buyusun istemem ama azicikta olmali yani :)

evlendikten sonra ne oluyormuş da büyüyüormuş ki?

hamilelikte büyüyor sadece birde biraz daha kemik yapın gelişiyor. 75 se 80 oluyorsun şekil a : ben :KK1:
ama emzirincee oooooo fııııısssss hiç birşey kalmıyor:KK43:

evlenme yaşıyla alakalı olabılır mı?
ben 2 yıllık evliyim kemik ve vucut yapımda 0 değişimi var.
ben henuz doğum yapmadım ama arkadaslarımın nerdeyse hepsi yaptı buyuyen yok walla :)))

kiloyla alakalı biraz..

evlenme yaşıyla alakalı olabılır mı?
ben 2 yıllık evliyim kemik ve vucut yapımda 0 değişimi var.
ben henuz doğum yapmadım ama arkadaslarımın nerdeyse hepsi yaptı buyuyen yok walla :)))

kiloyla alakalı biraz..

belkide tam bilemiyorum. ama çocuktan sonra felakete dönüştüğü kesin :KK53:

18 yasindayim ama bende ayiptir soylemesi meme diye bisey yok :KK70: ergenlige yyeni girmis bi kizda bile daha cok vardir :KK70: ve kilomda normal. Ic camasirin en kucuklerini ve slikonlularindan kulllaniyorum yok zaten bari biraz varmis gibi dursun diye :KK70: kadinlar ilerde buyuyecegini soylediler evlilikten sonra ozellikle o yuzden sikinti yapasim gelmiyor.
Merhaba canim evet oyle soyluyolar ama ben pek inanmiyorum.sen en iyisi sabahlari bebek yagiyla masaj yap aksamlarida buz masaji yap eminim buyuyucektir...

X