024 ..alnımın yazısı yarim.. Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2010 1.291 817 123 İstanbul 12 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi gulken00 #21 ameliyat bu sonuçta illaki kesilip biçileceksin,bende olmayı çok istiyorum evlenmeden,bu takıntımdan kurtulamıyorum..
ameliyat bu sonuçta illaki kesilip biçileceksin,bende olmayı çok istiyorum evlenmeden,bu takıntımdan kurtulamıyorum..
U uglysecret Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ekim 2010 8 0 36 İzmir 14 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi gulken00 #22 iremcnr... .!.: merhaba hanımlar bende sızın gıbı urunlerın hıcbır ıse yaramadıgını dusunenlerdendım ama gold longdayı kullandım ve hıc beklemedıgım bısey oldu göğüslerim dık ve dolgun gorunume kavustu eskıden olsa dar seyler gıyınmekten korkardım goguslerım ıcınde kaybolurdu ama sımdı ıse rahatlıkla gıyebılıorum elbısenın ıcınde kaybolan goguslerden kurtuldum urunu kullanmaya hala devam edıyorum ve gelısmelerden sızı haberdar ederım. Genişletmek için tıkla... kesinlikle sonuçtan haberdar edersen çok sevinirim ameliyatolamam (((((((
iremcnr... .!.: merhaba hanımlar bende sızın gıbı urunlerın hıcbır ıse yaramadıgını dusunenlerdendım ama gold longdayı kullandım ve hıc beklemedıgım bısey oldu göğüslerim dık ve dolgun gorunume kavustu eskıden olsa dar seyler gıyınmekten korkardım goguslerım ıcınde kaybolurdu ama sımdı ıse rahatlıkla gıyebılıorum elbısenın ıcınde kaybolan goguslerden kurtuldum urunu kullanmaya hala devam edıyorum ve gelısmelerden sızı haberdar ederım. Genişletmek için tıkla... kesinlikle sonuçtan haberdar edersen çok sevinirim ameliyatolamam (((((((