• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs büyütme Sorularım

evet canım ben bu ameliyatı zevk için yaptırmadım ki benim sonuçta bi organım yoktu dümdüzdü ve ihtiyaçtan dolayı yaptırdım bence buda bi sağlık problemi her kıyafet giyişimde banyoya girişimde psikolojimi alt üst ediyordu.doktorada her şeyi anlattım zaten çok iyi dinledi beni ön görüşmelerimiz çok iyi geçti güven verdi bana Allaha şükür bi sıkıntı yaşamadan da atlattık darısı başına inşallah

benim korkum sadece ilk defa ameliyat olacagım için.. cekeceğim agrıları filan göze aldım..

kesinlikle darısı başıma canım..

Son düzenleme:
bende hiç ameliyat olmamıştım olanıda görmemiştim yakından açıkcası.ağrılar inan çekilmeyecek bişey değil benim hiç olmadı desem yeridir bi kere ağrı kesici iğne yaptılar sadece.bünyeden bünye ye değişiyo belki sende hiç çekmezsin bünyen hemen sever protezleri seni hiç zorlamaz:)

ay inşallah daha ne isterim ki ben:) ama ağrı olsa da iki üç gün oluyormus onu da göze aldım.sonucta hayat boyu mutluluk getircek bu agrılar:)

Back
X