Göğüs büyütme sonrası dikişlerin açılması ve sıvı akması

Angelsworld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2020
4
0
36
44
Herkese merhaba, göğüs büyütme ameliyatı olduktan sonra göğüs altındaki dikişleri açılıp ve açılan yerden sıvı akması sorunu yaşayan ve sonrasında bu sorunu çözülen arkadaşlar varsa lütfen acil yardımlarınızı rica edebilir miyim?

Herkese merhaba, göğüs büyütme ameliyatı olduktan sonra göğüs altındaki dikişleri açılıp ve açılan yerden sıvı akması sorunu yaşayan ve sonrasında bu sorunu çözülen arkadaşlar varsa lütfen acil yardımlarınızı rica edebilir miyim?

Merhaba canim gecmis olsun. Ben ameliyat olali 10gun oluyor. 4 gun once batikon surerken dikisimden ufak bi yerinden asagi dogru sizinti oldu. Biraz tampon yaptim sargi beziyle kapattim. Ertesi gun sizinti olmadi ama sargi bezi hafif nemlenmisti. Bugun doktor kontrolunde kurudugunu ve artik kapanmamasi gerektigini soyledi doktor. Diger taraftada hafif bir sizinti oluyor sargi bezine. Onuda gunluk batikon surup sargi beziyle kapaticam haftaya tekrar kontrolum var. Ama benim cok yeni oldugu icin sanirim, bi tarafim cabuk iyilesti diger taraftada hem doku alinma hem diklestrme hem protez takildigi icin sanirim biraz gec iyilesicek digerine gore. Senin ne kadar oldu ameliyatin

Özelden de konuşmuştuk canım buraya da yazmak istedim belki aynı sorunu yaşayanlar vardır diye ,, atlatabilecek miyiz bilmiyorum ama 18 Şubatta ameliyat olmuştum ve geçen hatadan beri çok fazla sıvı gelişi var dikişlerden bazen çok aktif bir şekilde bir ruhla havlu kağıt bitecek şekilde geliyor ne yazık ki 🙃

Özelden de konuşmuştuk canım buraya da yazmak istedim belki aynı sorunu yaşayanlar vardır diye ,, atlatabilecek miyiz bilmiyorum ama 18 Şubatta ameliyat olmuştum ve geçen hatadan beri çok fazla sıvı gelişi var dikişlerden bazen çok aktif bir şekilde bir ruhla havlu kağıt bitecek şekilde geliyor ne yazık ki 🙃

Sizede cok gecmis olsun. Bir ay olcak neredeyse, peki doktorunuz, bu duruma ne diyor ne öneriyor

Sizede cok gecmis olsun. Bir ay olcak neredeyse, peki doktorunuz, bu duruma ne diyor ne öneriyor
Doktorumun söylediği silikonun vücuda adaptasyonunda böyle durumların olabileceği ve tedirgin olmamam🙃 Eğer silikonu vücut kabul etmese şişme-kızarıklık ve ağrı olurmuş.
ama sızma bile değil şapır şapır sular akarken ister istemez korkuyorsun 🙃 ki forumda okuduklarımın sonları iyi olmamış

Doktorumun söylediği silikonun vücuda adaptasyonunda böyle durumların olabileceği ve tedirgin olmamam🙃 Eğer silikonu vücut kabul etmese şişme-kızarıklık ve ağrı olurmuş.
ama sızma bile değil şapır şapır sular akarken ister istemez korkuyorsun 🙃 ki forumda okuduklarımın sonları iyi olmamış

Burda cok guzel tecrubeler ediniyoruz fakat herkeste ayni olmaz icinizi ferah tutun.😊 Umarim en kisa zamanda iyilesirsinz, herkes oyle 🤗 maddi manevi zor ameliyatlar sonucta, sonu iyi olsun hepimiz için 🙏

çok geçmiş olsun. şu anki durumunuz nasıl acaba?

Back
X