Göğüs büyütme operasyonu için bursa'da doktor?

Cnss12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
12
0
o kadar çok yorum var ki hangi forumda, hangi başlığı okuyorum karıştırıyorum iki gündür. Gördüğüm kadarıyla bursa haric bir çok ilden doktor veya hastane isimleri veriliyor. bursada bu operasyonu iyi şekilde yapacak doktor, hastane önerileriniz, duyumlarınız var mı acaba?

o kadar çok yorum var ki hangi forumda, hangi başlığı okuyorum karıştırıyorum iki gündür. Gördüğüm kadarıyla bursa haric bir çok ilden doktor veya hastane isimleri veriliyor. bursada bu operasyonu iyi şekilde yapacak doktor, hastane önerileriniz, duyumlarınız var mı acaba?

bursada mesut beyın sonuclarını gordum ve basarılı sonucları var..arastırabılırsın..

soyisim? veya özel bir muayenehanesi var mı acaba? hiç duymadım ismini daha önce

mesut özcan..çiçeğim adında bı arkadas amelıyat oldu ona ve basarılı sonuc aldı. prof doktor ve arkadasın dedıgıne gore bursa uludagdan mezun olan cogu plastık cerrahın hocasıymıs.
nete yazarsan mesut özcan dıye ıletısım bılgılerı cıkacaktır karsına

Son düzenleme:
Mesut beyi bende tavsiye ederim :KK34: Başarılı sonuçlarını gördüm,bence mutlaka görüşün :KK19:

mesut özcan..çiçeğim adında bı arkadas amelıyat oldu ona ve basarılı sonuc aldı. prof doktor ve arkadasın dedıgıne gore bursa uludagdan mezun olan cogu plastık cerrahın hocasıymıs.
nete yazarsan mesut özcan dıye ıletısım bılgılerı cıkacaktır karsına

bi araştırayım merak ettim, teşekkürler

benim doktorum Selçuk AYTAÇ.
4.ayıma giriyorum. peki memnun muyum?
bi arkadaşımdan duyup bayıldığım şu sözü yazayım valla bu memelerle kendi cumhuriyetimi bile ilan edebilirim :)

benim doktorum Selçuk AYTAÇ.
4.ayıma giriyorum. peki memnun muyum?
bi arkadaşımdan duyup bayıldığım şu sözü yazayım valla bu memelerle kendi cumhuriyetimi bile ilan edebilirim :)

bu isme de hemen bakıyorum :) sizin adınıza sevindim, darısı başıma :))

X