bünyeden bünyeye değişiyor benim anladığım kadarıyla ben 3 hafta kullandığımda dolgunluk yapmıştı, hala devam ediyorum kullanmaya
ben de eskiden yoğurtla deniyordum ama şimdi küçü alıp suyla birlikte yutuyorum daha kolay oluyor sen hiç suyla denedin mi?
slm kızlar bugün bitkilerimi aldım hepsini karıştırdım içmeye başladım....listede uzun araştırmalar sonucu karar verdiğim bitkilerim var bunlar çemen tohumu,rezene,deve dikeni,ısırgan otu,şerbetçi otu bide kara hindiba vardı ama onu bulamadım yerine adaçayı aldım bende..bugün start verdim sabah adaçayını içicem akşamda diğerlerinden yaptığım karışımı içicem gelişme olursa hemen haber veririm..hepinize kolay gelsin..
ayrıca rezene yağı vardı masaj için rezene yağının satıldığını bilmiyodum denemek istiyen varsa diye söyledim..
durum bildirimi: hastaligima iki hafta var gogusler fena hassaslasti. bardak masaji dolgunluk yapiyodu ustune bi de cay baya agri var ya umarim buyume sinyalleridir. hic bu kadar agri hissettigimi hatirlamiyorum.(ben zirrrrrrr, dandik bilgisayar turkce harf kabul etmeyince arkadastan girmekzorunda kaldim )
cnm adaçayı ne etki yapıyo göğüsler için
Adaçayını içip göğüslerime düzenli masaj yaptığımdan beri ciddi bi dolgunluk oldu tavsiye ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?