julyet canım bişi sorcam, iki beden büyüdü demişsin, inanamadım, gerçekten o kadar fark yaptı mı yaaa. öyleyse süper ötesi. benim de hastalğım bitti, 1 ay oldu henüz, az biraz fark var gerçekten. peki sen hala yapmaya devam ediyo musun, büyüme devam ediyo mu yani?
Arkadaşlar öncelikle kandiliniz mubarek olsuna.s.bu sabal dediğiniz hap ne kadar fiyetı öğrenebilirmiyim???:1hug:
tuana'ya
canım, ben sawı nerdeyse 2 sene önce 1 kutu kullandım baya baya bi gelişme gördüm. sonra geçende tekrar başladım. yine yalnızca 1 kutu kullanabildim çünkü inanın 10 milyon bile yok cebimde. bu kez belirgin bi etki görmedim daha doğrusu gördüm ama hastalıktan sonra indi (ama arada şöyle büyük bi fark var, ilk kullandığımda yanlış anlama sonucu günde 6 bu kez günde 2 tane içtim). ama homongolos ve çılgın bedişin yazdıklarından sonra param olursa acep yeniden başlasam mı diyorum yaaaa şu sawı bi türlü düzenli kullanamadım. hep içimde kalıyo o yüzden. yanarım yanarım actiye 150 milyon verdiğime yanarım. fiyatı da düşmüş 120 olmuş. insanlar bi işe yaramadığını anladılar sanırım.
sitede benle birlikte sawa başlayan birkaç arkadaş vardı onlar neredeeeee? onların sonuçlarnıı merak ediyorum ben
valla bi tıp öğrencisinin bunu söylemesi ayrıca rahatlattı. çok teşekkürler canım. peki sen günde kaç tane alıyosun.
slm kızlar
ben de sizinle aynı dertten muzdaribim maalesef ve gittikçe içime dert oluyo, eşim gereksiz buluyo ama bende güzel göğüslere sahip olmak istiyorum, benim sorunum sadece küçük olması diil daha da önemlisi kilo alıp vermekten sarkık olmalarısabahtan beri yazdıklarınızı okuyorum da bişey sorucam sabal ve saw palmetto aynı şey mi? okuduklarıma göre en iyi sonuç veren bu galiba. yanıtlarsanız çok memnun olurum.for youdan almış bi arkadaş galiba hemen bugün gidip almak istiyorum.
bu arada ben 30 haziran akşamı başlamıştım.dolgunluk sertleşme gibi bişeyler war hissediyorum:dance:ama bi ay olmadan ölçmeyeceğim.haber wereyim dedima.s.
canım çok teşekkürler. yazdıklarını çok iyi anladım. o kadar şuursuzca kullanmadım zaten ben bu sawı bi ara doktor tezlerini falan okudum düşün yani:) diğer ay elime toplu para geçicek o zaman düzenli kullanmaya başlıycam.
ya çok olmazsam bişi daha sorabilir miyimben tabiri caizse hayvan gibi yiyorum gerçekten ama kilo alamıyorum. reflü hastalığım var ondan olabilir mi?
Soğuk suyu da deneyin kızlar her banyoda direk soğu su tutun göğüslerinize. Kan dolaşımını hızlandırdığı için oradaki dokular besleniyor sanırım. Daha geçen ay "regl sırasında göğüslerim şişiyor keşke öyle kalsa regl bitiminde hemen sönmüş balon gibi oluyolar" demiştim forumda, iki haftadır biraz da sıcaktan dolayı serinlemek için soğuk duş yapıyorum her gün, ılık duş bile yapsam sonunda soğuk su tutuyorum (bacak bölgesi için de iyi) reglim bitti ama öylece kaldılar :dance:
çılgın bediş bişey sorucam bende saw a başlamayı düşünüyorum ama küç de yiyorum şimdi acaba ikisini kullanmamın zararı olur mu ??ben for you nun int sitesine girdim ama sawla ilgili bi kategori yok gidince sorsam weririler mi kii....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?