arkadaşlar dün ingiltereden gelen kuzenimle bulustum orada 2 aydır bir hap kullanıyormuş gögüsleri çok küçüktü ve 3 cocugu var inanamadım cok güzel olmus yanlız bu krem türkiyede yok ama internetten sipariş veriliyor ya almak istiyorum ama korkuyorum int ten sipariş yapanınız var mı
natural push up felaket güzel bir şey ya ama 6 kutu içiceksin eğer büyümezse paran iade valla ben bayıldım ama korkuyorum kızlar sizde araştırın pek ingilizcem yok burdan paylasırız bilgileri
femagis kullanan varsa yazsın lütfen nerden bulabilirim bu kremi
arkadaşlar dün ingiltereden gelen kuzenimle bulustum orada 2 aydır bir hap kullanıyormuş gögüsleri çok küçüktü ve 3 cocugu var inanamadım cok güzel olmus yanlız bu krem türkiyede yok ama internetten sipariş veriliyor ya almak istiyorum ama korkuyorum int ten sipariş yapanınız var mı
Merhaba arkadaşlar
Yaklaşık bir yıldır bu sieyi takip ediyorum. Nihayet üye oldum. Gerçekten burda yapığınız çok güzel. Yani burdaki destek ortamını çok seviyorum, insanın yanlız olmadığını bilmek güzel.. :1hug: ben de yıllardır bu dertten müzdaripim malesef. yapmadığım şey kalmadı desem yeridir... 2.5 masaj yağı, saw palmetto (sabal), breast gain, breast sculptor, göğüs büyütme banları vs vs... tüm bu uğraşlar sonucu 82 den 87 ye ulaşabildim... tam umudumu kesmişken duru arkadaşın yazısını gördüm. bu hapı denemek istiyorum ama gerçekten işe yarayacağından emin deilim.. yine hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum artık. Duru kuzenindeki gelişme nasıldı, yani sence kaç beden büyümüş görünüyodu.. cevaplarsan sevinirim çünkü tekrar param boşa gitsin istemiyorum.. şimdiden teşekkür ederim
Merhaba arkadaşlar
Yaklaşık bir yıldır bu sieyi takip ediyorum. Nihayet üye oldum. Gerçekten burda yapığınız çok güzel. Yani burdaki destek ortamını çok seviyorum, insanın yanlız olmadığını bilmek güzel.. :1hug: ben de yıllardır bu dertten müzdaripim malesef. yapmadığım şey kalmadı desem yeridir... 2.5 masaj yağı, saw palmetto (sabal), breast gain, breast sculptor, göğüs büyütme banları vs vs... tüm bu uğraşlar sonucu 82 den 87 ye ulaşabildim... tam umudumu kesmişken duru arkadaşın yazısını gördüm. bu hapı denemek istiyorum ama gerçekten işe yarayacağından emin deilim.. yine hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum artık. Duru kuzenindeki gelişme nasıldı, yani sence kaç beden büyümüş görünüyodu.. cevaplarsan sevinirim çünkü tekrar param boşa gitsin istemiyorum.. şimdiden teşekkür ederim
Aramıza hoşgeldin arkadaşım..evet burda herkes aynı derdi çekiyo malesef..kimimiz sonuç elde etmeye başladı..umarım hepimiz biraz büyüme elde edebiliriz..sen 82den 87 ye çıktığını söylemişssin,bu kullandığın haplar ve kremler dışında,spor veya egzersiz falan yaptın mı?kaç senede sonuç elde ettin? ve büyüme kalıcı mı oldu? sonradan eski formuna dönmek gibi bi şey falan olmadı umarım? şimdiden teşekkür ederim cnm..umarım gelişmeler devam eder..
82'den 87'e çıkmak da büyük bi başarı. o 5 cmde baya bişi fark etmedi mi?
bi de başka bi forumda bi tek saw az biraz etkili oldu dedin. ne kadar süre kullandın sawı? ben de sawda yalnızca etki görmüştüm ama param olmadığı için devam edemedim. kaç kişiyiz şunu kullanan, etki gören bilmek istiyorum.
bi de sende kıllanma gibi bi yanetksi oldu mu?
canım kuzenimin göğüsleri bir beden büyümüş şuan yurtdışına döndü ama msnde konuşuyorum devamlı onun üç cocuk olduğu için bir bedene şükrediyor ama hapa devam ediyor tabi ki arkadaşlarından bahsetmişti bana anlattığına göre cok cok iyi gelişmeler olmuş görenler silikon sanıyor diyor bende ingilizce olmadığı için sipariş veremedim şimdi kuzenim arastırıyor ya o siparişi verecek yada olursa kargoyla yollayacak tavsiye ediyorum ben canım alıp almamak sana kalmış tabi ama benim gibi nerdeyse sıfır göğsü olan kuzenimin yeni görüntüsü süper geldi bana....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?