Ya bu arada arkadaşlar bir şey soracağım size? Sizin de sırt üstü uzanıp kollarınızı başınızın altında bağladığınızda göğüsleriniz dümdüz, hiç yoklarmış gibi yani bir erkeğin göğsüymüş gibi oluyor mu?
ya kızlar öncelikle bi yanlışı düzelteyim sanırım buna ben sebep oldum. saw palmetto erkeklere özel bi ürün ama kadınlar da kullanabiliyor, cinsel soğukluğa, rahim iltihabı vs vs bunları forumda daha önce yazmıştık zaten. ama göğüs büyütme gibi bi "yan etkisi" olduğu anlaşılmış diye birşey yok. bu etki bilimsel olarak kanıtlanmış zaten yani ilacın "yan etkisi" falan değil. bilmem anlatabildim mi.
canım şimdi senin sorularına geleyim, ben kullanalı 24 gün oluyo tam 1 mayısta başladığım için akılda kalması kolay. ilk kullandığımda bu zamanda belirgin farkı görmüştüm ama yine de sabırsız davranmıyorum tekrar tekrar söylüyorum ki umutsuzluğa kapılma diye o zaman günde 6 şimdi günde 2 tane içiyorum. buna rağmen göğsümde baya bi sertlik var. şöyle ki var olan alanın içi baya dolu ama henüz alanlara yayılmadı, o da olacak umarım, benim de hastalığıma iki hafta var ondan olamaz hem nerdeyse bir haftadır bu halde. ben umutluyum ve uzun bi müddet kullanıcam.
mide mevzusuna gelince, doğru düzgün yemek yemeden ilacı içiyorsan böyle bi etki yapması doğaldır bence çünkü aç karnına ne içersen iç dokunur hele de benim gibi bozuk bi miden varsa. sıcaklar bastırdı bi de ondan da olabilir. mesela geçen kalktığımda yüzün gözüm nasıl şişti anlatamam ödemli gibi. ister istemez ben de korktum 3 alıyoken tekrardan 2ye indirdim ama zannetmiyoum sawdan olacağını. tekrarlayan bi durum olsaydı tamam o zaman korkardım, bırakabilirdim bile. havanın etkisiyle böyle şeyler yaşamamız normal diye düşünüyorum.
iyice bunalıma giriyorum yaaaaaaaa şu sayfada bağıra bağıra işte budur kızlar sonunda buldum diye bağırmak istiyorum iinşallaah o günler çok yakındır yarabimmmmmmm
öncelikle efenim ben yalnızca iki farklı ürün kullandım, ki birinde daha yeniyim o yüzden yapacağım kıyaslama da çok sağlıklı olmaz. bana sorarsan maddiyat olarak yaklaş olaya ve en uygununu al ki adaçayının aldığı saw palmetto çok çok çokk uygun. ben gncden aldığımı bitirince onu alıcam mesela. ürünler arasında çok bi fark olacağını düşünmüyorum açıkçası. neden böyle düşündüğümü de pek bilmiyorum. saw palmetto meyvesi diyo gramı belirli zaten ne fark olabilir ki...
valla çok inceliyorum ondan mı bilmem ama hafif hafif bişiler olmaya başladı sanki elime daha bi dolgun geliyo
arkadaşlar şimdi ben bu saw palmetoyu almaya gitmeden önce şöyle bi inceliyim dedim zaten biliyoruzki bu bi prostat hapı ve erkeklerde testeron seviyesini yükseltmek için kullanılıyormuş şimdi kadınlarda bu seviye yükselince kıllanma ve saç dökülmesine neden oluyormuş açıkcası ben kararsız kaldım kıllardan kurtulmak için lazere gidiyorum bide başıma kıl derdi çıkmasın emeklerim boşuna gider diye çok korkuyorum bide yüzümde falanda çıkar diye korkuyorum offfffffff ya zırrr arkadaşımızdan başka kullanan arkadaşlar sizde varmı böyle belirtiler inşallah olmaz :uhm:
Erkeklik hormonlarının arttırılması gerektiğinde rahatlıkla kullanılabilir.
Erkek cinsel sistemini güçlendirmesinin yanı sıra, kadınlarda da memelerin büyümesi amacıyla kullanılmakta olup; hem kadınlar hem de erkekler için cinsel istek arttırıcı etkiye sahiptir.
Çelişkili ifadelerrr CADIARZU
aslında deil cunku bazı disilik ve erkeklik hormonları aynı yerden uretiliyor hipofiz bezinden FSH ve LH mesela o yuzden cinse gore etkileri farklı oluyo braz bilisel oldu ama oole
aslında deil cunku bazı disilik ve erkeklik hormonları aynı yerden uretiliyor hipofiz bezinden FSH ve LH mesela o yuzden cinse gore etkileri farklı oluyo braz bilisel oldu ama oole
cnm merhaba, tam olarak nası gösterdikler programda, ben izlemedimde kim nekadar kullanmış, nrkadar faydası olmuş?böyle bi bilgi verdiler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?