Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eee peki nasıl paylaşıcaz düşüncelerimizi. ürünün adınıda vermek yasak mı?
Düşüncelerinizi ve ürün adını paylaşabilirsiniz..Bu konuda sorun yok..Ama siz bunların yanında bir de site adresi verdiniz.Bu forum kurallarına aykırı..
Ürünü herkes arama motarlarından arayıp,bulup,bilgi edinebilirler..
aslında benim annemde kızıyo bu kadar üstüne düşme..bu sorunu paylaştığım insanlar evlenince büyür diyolar..bi bakıma öle aslında evli olupta göğüsleri küçük olan bi bayan görmedim açıkçası..ama beni en çok sinir eden kilo alınca biraz büyüyo verince küçülüyo..bide görüyorum bazen böyle incecik kızlar küçücük kalçaları felan var bakıyorum göğüsleri büyük..ee haliyle üzülüyo insan..ama benim kendi hatam yüzünden göğüslerim küçük..ta ilkokul 5de çıkmaya başlamıştı...bende utanıyodum basket oynuyodum ne biliyim ilerde buna üzüleceğimi..büyümesin diye hep bişilerle sıktırdım..şimdi hormonlarımı tekrar harekete geçirmeye çalışıyorum..bi iki beden masajla büyüttüm işte..küçe başladım..off kızlar hepimizin derdi aynı işte..ama yalnız olmadımı bilmek güzel..
1 haftada gelişme var diosun yanibugün bende soruyim bakalım fiyat uygun gelirse bende alayım birde küç alıcam hadi hayırlısı bakalım
hoşgeldin aramıza...
ben imkan veremedim bu ölçüye bence yanlış ölçüyosun..
bu arada kızlar hastalığım bitmek üzere ve dolgunluk hala duruyo, annem tarafından test edilip onaylandısırnaşık şey
ders yoğunluğum da bitti artık maratona hız veriyorum, küçe de başlıycam yeniden ve ağırlık kaldırcam yupppiiiiiiiiiiiiiiiiii
hoşgeldin aramıza...
ben imkan veremedim bu ölçüye bence yanlış ölçüyosun..
bu arada kızlar hastalığım bitmek üzere ve dolgunluk hala duruyo, annem tarafından test edilip onaylandısırnaşık şey
ders yoğunluğum da bitti artık maratona hız veriyorum, küçe de başlıycam yeniden ve ağırlık kaldırcam yupppiiiiiiiiiiiiiiiiii
zırrrrr cım hoşbulduk canım
belki ama üç defa denedim hata yok :bbo:
şimdi de başka bir değer çıktı ama ona bakacak olursam 90b olmam lazım ama değilim :bbo:
Canım, merhaba,göğüs altı 68, göğüs 78 olabilir mi?CADIARZU Zırrrrcım onu demek istedi sanırıma.s.
selam kızlar.. a.s. bir kaç aydır bu konuyu takip ediyorum, çok ilgimi çekti çünkü benim gögüslerimde küçük.. hatta yok denilecek kadar küçük senağlama .. bu aralar çok küçük olduklarını kafama çok acayip taktım, moralimi çok bozuyor...
size asıl sormak istediğim soru:
büyütmek için ne yapmalıyım..? eski sayfaları okudum ama bir sürü şey yazıyor..
neleri kullandınız ve kesin bir sonuç aldınız..
her şeyi detayli yazarsanız çok sevinirim .. a.s.
artık büyümelerini istiyorumm yaa... :1no2:
şimdiden çok teşekkürler kızlar...