selam kızar ben yaklaşık 1 senedir kk nde
göğüs büyütme ile ilgili herşeyi okudum ve uygulamaya çalıştım. öncelikle şunu söylemeliyimki ilaçlar falan olduğu gibi yalan çoğunu kullandım çünkü. bitkisel yollarla büyütmede de aslında uyguladığım dönemlerde yol katettim ama bırakınca yine eski haline döndüler. şuara tekrar biçok başlığı okuyup derleyip toplayıp bi plan yaptım ve inş. p.tesiden sonra uygulamayı düşünüyorum. şuanda düzenli bişey yapmıyorsanız hadisizde gelin bana eşlik edinhihoyyyt
şimdi öncelikle ben aktardan şunları aldım : küç, nar çekirdeği, narçiçeği(nar çayı için kışın malum çay daha iyi:jeyyar:) plana gelince madde madde yazıyorum canlarım hadi bakalım.
1- KÜÇ+NAR ÇEKİRDEĞİ: sabah kahvaltıdan sonra 1 kaşık küç ve 1 kaşık nar çekirdeğini yutuyoruzcokacimcoook
2- SPOR: sol yumruğumuzla sağ avcumuza bastırarak 10 a kadar sayıyoruz aynı hareketi sağ yumruklada yapıyoruz bunu ilerleyen günlerde çoğaltabiliriz tabisüprizzzzz
3- MASAJ: bi başlıkta daha var biliyosunuzdur buz ile masaj demişler ama ben yazın arkonun nar özlü kremi ile yapmıştım epey yol katetmiştim, lütfen bu masaj işini önemseyelim ve aksatmayalım gerçekten çok önemli en az 5 er dakka her göğüs için yapalım
4- HURMA: 2 tane hutma yiyelimcokacimcoook
5- NARÇİÇEĞİ ÇAYI: bide ben aktardan nar çiçeği çayı aldım vaktiniz oldukça günde 1-2 kere bunu da kaynatıp içebilirsiniz.
6- GECE: gecede masaj ve sporu yapalım, hatta 2 hurmayı yiyelim ve bence küçle nar çekirdeğini de yiyelim diyorum ama bukadar östrojen çokmu fazla gelir acaba:uhm:
nolur sizde bi okuyun fikirleriniz varsa söleyinde p.tesi başlayalım şu işe, tam öğretmenler günündekaydirigubbakcemile5