Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs büyütme konusunda bilgisi olanlar yardım edin

bunu yaptıran biri eşi dokunduğunda hissetmediğini söylemişti :KK53: galiba bu hissizlikten sıkılınca ya da trafik kazalarında patlayabiliyormuş, emin olmadan kalkışma bence değerini bil göğüslerinin :)...(not: bunlar sadece kulaktan duyma bilgiler hiç araştırmadım)

Tek caresi silikon...iyi bir doktor secmek lazim..kk nin estetik bolumunde butun bilgiler mevcut..yanlis yere yazdin...gogus estetigi bolumune git...haa yukarda bi arkadas yazmis da hissizlik olayi silikonun gogsunde yerlestirildigi yere bagli..gogus dokunun altina yerlestirilmesi durumunda hissizlik olmuyor...

Ben yaptirdim canim ama hic memnun degilim. 3 yıl oldu hala sert ölcusunu doktor kendine gore yapmis hic fikrimi sormadi.

estetik bölümünden yardım alabilirsin.ama merak ettiğin konu tam olarak ne?bir zamanlar estetik cerrahide çalışmış biri olarak elimden geldiğince yardımcı olabilirim canım.

bekarım daha 18 yaşımdayım 19 yaşıma giricem ama göğüslerim çok küçük neredeyse yok denecek kadar , silikon istemiyorum doğal yollarla olmazsa onu en son çare olarak düşünüyorum. hap almayı düşünüyordum fakat sonra hiç bir işe yaramadığını farkettim ve almaktan vazgeçtim burda okuduğum bilgiler doğrultusunda küç ve masajlara başladım çok küçük olduğu için alttan süreki destek koymak zorunda kalıyordum bu masajlar sayesinde bu desteklerden kurtuldum masaj gerçekten biraz dolgunlaştırdı ama hala yeterli değil aynanın karşısına geçip kendime bakınca psikolojim bozuluyo erkek gibiyim :KK43: 2-3 hafta sonra göğüs pompası almayı düşünüyorum sizce işe yarar mı?

Herkes kulaktan dolma bilgiler paylaşmış, protez pat la mazzz! Kaçıncı yüzyılda kaldınız siz acaba çok merak ediyorum. Üstünden tır geçiyor tır! İstersen bıçak sok çıkar, ister ikiye kes asla akmaz, dışarıya taşmaz. Hissizlik de yalan.. Yumuşaklığı da tam kıvamında, sert asla değil. Dışarıdan biri dokunsa iddia ediyorum protez olduğunu anlamaz. Öyle bitkilerle ilaçlarla hiç boşa yorulma, yaşın daha genç ama gerçekten ihtiyacın varsa birkaç sene sonra ameliyat ol derim. Güzel bir doktor seçersen en ufak pişmanlık yaşamazsın.

Herkes kulaktan dolma bilgiler paylaşmış, protez pat la mazzz! Kaçıncı yüzyılda kaldınız siz acaba çok merak ediyorum. Üstünden tır geçiyor tır! İstersen bıçak sok çıkar, ister ikiye kes asla akmaz, dışarıya taşmaz. Hissizlik de yalan.. Yumuşaklığı da tam kıvamında, sert asla değil. Dışarıdan biri dokunsa iddia ediyorum protez olduğunu anlamaz. Öyle bitkilerle ilaçlarla hiç boşa yorulma, yaşın daha genç ama gerçekten ihtiyacın varsa birkaç sene sonra ameliyat ol derim. Güzel bir doktor seçersen en ufak pişmanlık yaşamazsın.

valla gerçekten ihtiyacım var hormonlarla alaka bir bozuklukta yok her şey olması gerektiği gibi regl dönemlerim günlerini atlamadan oluyor ama neden böyle bende anlamış değilim :KK43: sence göğüs pompası işe yaramaz mı ?

kızlar daha önce bu yolları denemiş ve başarılı olmuş birileri varsa allah rızası için bana yardım edin

Merhaba tatlm ben buraya yeni üye oldum ve sorununa yardımcı olmak istiyorum 19 yaşındaym ve göğüslerim 75i doldurmuyodu arası 4 parmak açıktı ve ne yaptysam olmamıştı artık ümidi kesmiştim ki annemin bi arkadaşi imdadıma yetişti, her sabah ve akşam aç karnına iki tatlı kaşığı kara üzüm çekirdği tozu ve rezene çayı kullandm tabi bukadar basit dgl her gece yatmadan göğúslerime çörek otu yağyla masajda yatım 2 ay hç aksatmadan yaptım bunu ve şuan desteksiz 80 dolu dolu oldu:)

pardonda neden sürekli doğal büyütme konularına giripp silikonu savunuyosun? tamam yaptırmışsın mutlusun belki bende yaptırıcam ama bu kadar körü körüne savunmam yaptırsamda herkesin yapısı isteği farklı pişman olanda var silikondan

pardonda neden sürekli doğal büyütme konularına giripp silikonu savunuyosun? tamam yaptırmışsın mutlusun belki bende yaptırıcam ama bu kadar körü körüne savunmam yaptırsamda herkesin yapısı isteği farklı pişman olanda var silikondan
Burda konu açılınca bana bildirim geliyor ama meme forumumu yoksa doğal büyütme forumumu olduğu yazmıyor. Konuyu okuyup cevap yazıyorum. Seni neden rahatsız etti? Milletin başına silah dayamıyorum sonuçta.. Zamanında sen de bilgi istedin, verdim. Fotoğraflarımı bile gösterdim. Amacım benim gibi mutlu olsun insanlar.. Burda pek çok kişiye her türlü yardımcı oldum ameliyat öncesi ve sonrası süreçte.. Etmeye de devam edeceğim. Sen rahatsızlık duyuyorsan tavsiyelerimi görmezden gelebilirsin. Ameliyatını olunca deneyimli kişilere ihtiyaç duyacaksın, bu da aklında bulunsun derim.

Burda konu açılınca bana bildirim geliyor ama meme forumumu yoksa doğal büyütme forumumu olduğu yazmıyor. Konuyu okuyup cevap yazıyorum. Seni neden rahatsız etti? Milletin başına silah dayamıyorum sonuçta.. Zamanında sen de bilgi istedin, verdim. Fotoğraflarımı bile gösterdim. Amacım benim gibi mutlu olsun insanlar.. Burda pek çok kişiye her türlü yardımcı oldum ameliyat öncesi ve sonrası süreçte.. Etmeye de devam edeceğim. Sen rahatsızlık duyuyorsan tavsiyelerimi görmezden gelebilirsin. Ameliyatını olunca deneyimli kişilere ihtiyaç duyacaksın, bu da aklında bulunsun derim.
canım tabiki yardım ediyosun ona bişey demiyorum rahatsızda etmedi ama doğal yolları tamamen yalanlamakda saçma geliyo bana çünkü bizzat doğal yollarla büyüttüm devam etsem dahadda büyürdü ondan diyorum

Merhaba tatlm ben buraya yeni üye oldum ve sorununa yardımcı olmak istiyorum 19 yaşındaym ve göğüslerim 75i doldurmuyodu arası 4 parmak açıktı ve ne yaptysam olmamıştı artık ümidi kesmiştim ki annemin bi arkadaşi imdadıma yetişti, her sabah ve akşam aç karnına iki tatlı kaşığı kara üzüm çekirdği tozu ve rezene çayı kullandm tabi bukadar basit dgl her gece yatmadan göğúslerime çörek otu yağyla masajda yatım 2 ay hç aksatmadan yaptım bunu ve şuan desteksiz 80 dolu dolu oldu:)
Canim oncelikle yardimin icin cok tesekkur ederim bu dediklerinin aynisini bende denedim ama seninki kadar etkili olmadi birak desteksiz 80 bedeni 75 destekliyi zor dolduruyo ben napicam hic bilmiyorum bu gidisle ameliyat kacinilmaz cunku bu sekilde evlenmeyi bile dusunemem

X