Göğüs Büyütme Hapı

Gece melexgxim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2007
1
0
38
Merhaba ben piyasadaki göğüs büyütme haplarının güvenli olp olmadığını, etkili mi, veya bir yan etkisi olabilir mi diye merak ediyorum. Aranızda kullananlar varsa lütfen beni bilgilendirsin. Şimdiden hepinize teşekkürler...

Merhaba ben piyasadaki göğüs büyütme haplarının güvenli olp olmadığını, etkili mi, veya bir yan etkisi olabilir mi diye merak ediyorum. Aranızda kullananlar varsa lütfen beni bilgilendirsin. Şimdiden hepinize teşekkürler...

Bundan 2 yıl kadar önce kullandım. Ebru Şallı'nın tanıtımını yaptığı haplardı kullandıklarım. Onunda protez taktırdığı göz önüne alınırsa çok gereksiz. Tabir-i caizse resmen para tuzağı. Kullandığım sürece evet çok az bir dolgunluk oldu. Ergenlikte yeni çıkmaya başlayan göğüslerin acıdığı gibi acıyor. İlaçlar bırakıldığı anda göğüsler sönüyor ve eski halini alıyor. Çok zahmetli ve çok masraflı bence. 6 ay kadar önce göğüs büyütme ameliyatı oldum. Şu anda sanki hep benimleymişler gibi hissediyorum. :)

seneler içinde çıkan bir kaç farklı ürün kullandım, aktarlardan ot topladım ama hiçbiri bir nebze bile işe yaramadı. bende paramı bunlara harcamaktansa biriktirdim allah izin verirse 10 gün sonra göğüs büyütme ameliyatı olacağım :) deneyip hüsrana uğruyor insan.

X