Göğüs büyütme aynı süreci yaşayanlar

merik4153

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2022
13
0
33
Herkese merhaba. Pazartesi günü meme büyütme ameliyatı oldum memelerim keçi memesi kıvamındaydı dikleştirme yaptırmadım istemedim fazlalık derileri aldı sadece 375 cc mentor marka takıldı. Kas üstü. 165 49 kg yum. Hıc ağrım olmadı ama göğüslerim de taş asılı sanki ortası patlatacak gibi vok tedirginim normal bir sürec mi

Merhaba bende 2 hafta sonra ameliyat olucam ama bu konuda o kadar çok yazı okudum ki herkes ayni şeyi söylüyor ağrı değil de baskı çok fazla oluyormuş ama 3 gün sonra geçtiğini söylüyorlar

Süreç çok normal. Ben de 15 gün sürdü hatta belki 20 gün azalarak devam etti. Protez yavaş yavaş kas altına yerleşmeye çalışıyor. 3-4 günde geçecek bir süreç değil. Endişelenmeyin. Ağrılar 3-4 güne kalmıyor ama o sanki 40 kilo taş taşıyormuş hissi bir süre devam edecek.

Benim de 6. günüm bugün hem ağrılarım hem şişlik hem de o patlayacakmis hissi hala var .Dikislerimde ve göğsümün üst bölümünde hala yatıp kalkarken oturup kalkarken çok yoğun ağrı da var.Kas altına konuldu benim ki

Bugün 10. Günüm ve o his baya azaldı cidden.çok teşekkür ederim

Benim ki kas üstü dediğim gibi aman aman hiç ağrım olmadı ameliyatım akşam 7 deydi sabah eşimle hastanenin karşısındaki kafe de çay içtik ama o bastı hissi çok aşırı yoğundu sanki göğsüme beton dökülmüş gibi gün geçtikçe azaldı

Belki kas altında daha çok ağrı oluyordur bilemiyorum.Cevap için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…