- Konu Sahibi birgarippyolcuu
Tecrübeli olanlar, yıllardır silokonlariyla mutlu olanlar ve sorun yaşamamış olanlar var mıı, morale ve cesarete ihtiyacım var kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki doğal duruyorlar mii, benim meme dokum çok az, ciddi şekilde az ama yok gibi bu yüzden orda boyle top gibi durabilme ihtimali var mi16 ay oldu benim, bir problemim yok. Hiç keşkem olmadı. Aksine iyi ki olmuşum diyorum.
Canım benim meme dokum hiç yoktu, ona rağmen asla top top bir görüntü olmadı.Peki doğal duruyorlar mii, benim meme dokum çok az, ciddi şekilde az ama yok gibi bu yüzden orda boyle top gibi durabilme ihtimali var mi
Hic yokmuydu gercekten, simdi boyle küçük dedikleri zaman hani hafif bi ovallık oluyo bende oda yok o yüzden sizinkiler gibi durmaz diye düşünmeye başlamıştımCanım benim meme dokum hiç yoktu, ona rağmen asla top top bir görüntü olmadı.
Ya iste aynen benimde öyle ergen memesi kadar bile yok. Boyle ayni duyguları yaşamış insanları görünce tek ben değilmişim diyorum. Ne güzel ya inşallah bende o özgüveni yaşayabilirimbi yılı çoktan aştım emin ol benimde küçük bile değildi yoktu ele gelecek kadar bile yoktu ergen memesi kadar bile yoktu ama hiç top top olmadı yuvarlak 325 cc hiç kimsenin dikkatini ve ilgisini çekmedim kimse sormadı memelerimin silikon olup olmadığını
Ne zaman yaptırdınız peki ameliyatı. Ameliyat sonrası çok sorun oluyor muTek pismanligim bu ameliyati daha once olmamis olmam.
Yaa yaptıranlar boyle dedikce içimdeki gidip yaptırma isteği daha da artıyoo doğal yolla buyutebilirmiyim diye araştırdım ama maalesef o kadar küçük ki tek yol silikon. Sizin öncesi sonrası fotograflar var mii ve beş yılda sorun çıkmadı dimi, hani bunları bugün cikarttirmaniz gerekecek miBeşinci seneme yaklaştım :) Çok memnunum
Geçen memesiz yıllarıma yazık etmişim :)
Doğal denilen yollarla büyütmeyi deneyipte hormonlarınıza oynamayın tavsiyem. İhtiyacınız varsa,bu durum sizi gerçekten rahatsız ediyorsa her türlü hayatınıza yansıyorsa,imkanınız varsa tek yol ameliyatYaa yaptıranlar boyle dedikce içimdeki gidip yaptırma isteği daha da artıyoo doğal yolla buyutebilirmiyim diye araştırdım ama maalesef o kadar küçük ki tek yol silikon. Sizin öncesi sonrası fotograflar var mii ve beş yılda sorun çıkmadı dimi, hani bunları bugün cikarttirmaniz gerekecek mi
Ben de başta öyle düşünüyordum ama hiç öyle olmuyor, doktor ve yöntem önemli tabi ki..Hic yokmuydu gercekten, simdi boyle küçük dedikleri zaman hani hafif bi ovallık oluyo bende oda yok o yüzden sizinkiler gibi durmaz diye düşünmeye başlamıştım
Çok tesekkur ederim uzun uzun açıkladığım için :) kendimi iyi ve mutlu hissetmek için başka çarem yok çıkış ameliyat gözüküyor :)Doğal denilen yollarla büyütmeyi deneyipte hormonlarınıza oynamayın tavsiyem. İhtiyacınız varsa,bu durum sizi gerçekten rahatsız ediyorsa her türlü hayatınıza yansıyorsa,imkanınız varsa tek yol ameliyat
Fotolarım var tabi. Ama yeni üyeleri ve fotosu olmayan üyeleri İzlemeye alamıyorum güvenlik sebebi ile
Siz İzlmeye alırsanız kısıtlı bazı fotolarımı başka estetik operasyon sonuçlarımıda birlikte göğüslerimin duruşunu görebilirsiniz ..
Sorun yaşamadım,hissetmiyorum zaten vücudumda yabancı bir madde olduğunu. Yeni nesil protezler başka bir sorun yaşanmadığı taktirde çıkartılması yada değişmesi gerekmiyor . Bu durum zaten ciddi durum yani çıkartılması gerekecek durumlar. Risk protez olsada olur olmasada .
Göğüslerimin durumu gayet iyi. Çok ilerisinde dikleştirme ye gerek duyulursa eğer o Zaman protezim değiştirilir,cep değişir,gögüs fazla doku alınıp başka bir ameliyata gerek duyulur. O ayrı bir konu. Yoksa doktorumda gayet durumun iyi diyor.
İyi bir doktor bul,kendini çok iyi ifade et.. Beklentini,Nasıl olması istediğini,ne kadar büyüklükte istediğini,duruşunun Nasıl olmasını istediğini ... Herşeyi...Çok tesekkur ederim uzun uzun açıkladığım için :) kendimi iyi ve mutlu hissetmek için başka çarem yok çıkış ameliyat gözüküyor :)
Cevaplarınız için çok tesekkur ederim gerçekten en önemlisi anlıyosunuz ve ayni şeyleri hissettiniz. Boyle bi ameliyati düşündüğümü söylediğimde bile tepki verenler olabiliyo. Yardımlarınız için çok tesekkur ediyorum yasayan bilir ve içimi rahatlatiyosunuz :)Ben de başta öyle düşünüyordum ama hiç öyle olmuyor, doktor ve yöntem önemli tabi ki..
Hem yaptıranlar hep keske daha once yaptirsaydim diyo ben daha 20 yaşındayım ve ne kadar erken o kadar iyi diye düşünüyorum :) ayrıca hala cinsiyet gelişimini tamamlamamış ergenler gibi hissediyorum sanki hep onlar büyüdüğünde bende büyücem gibi geliyodu ama yilar geçti tık yok ilk regl olduğumda göğüs ağrılarımı göğüsüm büyüdüğü için ağrı oluyo zannediyodum sonra bi baktım her regl öncesi ağrı oluyo ama mene ayni memeİyi bir doktor bul,kendini çok iyi ifade et.. Beklentini,Nasıl olması istediğini,ne kadar büyüklükte istediğini,duruşunun Nasıl olmasını istediğini ... Herşeyi...
Tikkabilla arkadaşımızında dediği gibi doktor yöntem önemli. Araştırın.. İmkanınız dahilinde olan tüm doktorlarla görülen fikir alın sonra karar verin
Bunu sadece yaşayan bilir gerçekten, belki çok klişe bir laf ama doğru.. 25 yaşındayken oldum bu ameliyatı, iyi ki geciktirmemişim, çok mutluyum. Bu mutsuzluğu yaşayan herkese de tavsiye ederim. Doğal yöntemlerle olacak bir şey değil, keşke olsa ama ameliyat da insanların düşündüğü gibi uçuk bir fikir değil. Yapay durmuyor, yapay hissettirmiyor. En önemlisi özgüven veriyor.Cevaplarınız için çok tesekkur ederim gerçekten en önemlisi anlıyosunuz ve ayni şeyleri hissettiniz. Boyle bi ameliyati düşündüğümü söylediğimde bile tepki verenler olabiliyo. Yardımlarınız için çok tesekkur ediyorum yasayan bilir ve içimi rahatlatiyosunuz :)
Kesinlikle öyle onlar kendinde olduğu için aa bunun için bıçak altına mi yatacaksın vb. bissürü şey söylüyorlar. En önemlisi özgüven zaten. Sade bi t shirt giydiğinde bile önünü çekiştir dur aman biri görmesin korkusu ve dahası..... çok istiyorumm su ameliyat sonrası ağrılar ve tekrar ameliyata girme durumu çok korkutuyo ama risk almadan hiçbişey olmuyo ne yazık kiBunu sadece yaşayan bilir gerçekten, belki çok klişe bir laf ama doğru.. 25 yaşındayken oldum bu ameliyatı, iyi ki geciktirmemişim, çok mutluyum. Bu mutsuzluğu yaşayan herkese de tavsiye ederim. Doğal yöntemlerle olacak bir şey değil, keşke olsa ama ameliyat da insanların düşündüğü gibi uçuk bir fikir değil. Yapay durmuyor, yapay hissettirmiyor. En önemlisi özgüven veriyor.
Hiç korkma, o ağrıları çok kısa bir süre çekeceksin. Zaten o görüntüyü görünce ağrı falan yalan oluyor.Kesinlikle öyle onlar kendinde olduğu için aa bunun için bıçak altına mi yatacaksın vb. bissürü şey söylüyorlar. En önemlisi özgüven zaten. Sade bi t shirt giydiğinde bile önünü çekiştir dur aman biri görmesin korkusu ve dahası..... çok istiyorumm su ameliyat sonrası ağrılar ve tekrar ameliyata girme durumu çok korkutuyo ama risk almadan hiçbişey olmuyo ne yazık ki