Merhabalar. Sonunda karar verdim , 2 martta ameliyat olacagım Gaziantepde bir devlet hastanesinde . 8 bin tl dendi ücret . Kasaltı mp 400 cc soyledi dr . Kilom 52 boy 160 .
Ameliyat olan arkadaşlar ilk süreçten bahseder mi lütfen?
dr hastanede 1 gün kalacağımı ama 3 gun dren takılı kalacağını söyledi açıkçası tedirginim . Korkuyorym , bu süreci biraz anlatın bana . Dr u iyi diyorlar biraz resimlere baktık onunla ama aşırı detaylı konuşmadı . Gögsüme baktı ideal gögüs bu bizim için aslında ameliyat için fln dedi . Pütürlü yüzey kullanacıgını söyledi . 28 şubatta anestezi ce s için tahliller için yanına cagırdı sabah .
Bana 400 ccvyuvarlak mp büyük helir mi ? 370 - 400 arası yazdı o olcuyu ben 300 dedim ama o küçük gelir fln dedi . Damlayı uygun görmüyor muş bu güne kadar 1 hastaya taktım dedi . Onundışında 3 gün dminidrenvac bana nedense korkutucu geldi
Ayy çok tesekkur ederim canlar beni rahatlattınız . I günü hasretle bekliyorum aynı zamanda çok korku olultu içimde . Bu aradanhemşireyim kendim ama doğumum bile normal agrısızcoldunilk defa genel anestezi alıcam
Gögüs büyütmeydi dimi sizde de ? Dr 3gün dedi demekki 3 gün evde de drenle dolaşıcam . 2 tarafdan da takıldı mı size ? Hastanede yatışım sonrası çıkmayacak ama benimki dr 1 gün kalıcaksın hastanede dedi
Gögüs büyütmeydi dimi sizde de ? Dr 3gün dedi demekki 3 gün evde de drenle dolaşıcam . 2 tarafdan da takıldı mı size ? Hastanede yatışım sonrası çıkmayacak ama benimki dr 1 gün kalıcaksın hastanede dedi
Evet sadece protezle büyütme oldu kasaltı. Ben eve drenle gitmedim, ameliyatın ertesi günü hastaneden çıkarken çıkardı benden. 2 tarafada takılır her zaman, sonrasında giriş yerleri biraz sızlıyor , gerçi memenin sızısı yanında o vız gelmişti
Evet sadece protezle büyütme oldu kasaltı. Ben eve drenle gitmedim, ameliyatın ertesi günü hastaneden çıkarken çıkardı benden. 2 tarafada takılır her zaman, sonrasında giriş yerleri biraz sızlıyor , gerçi memenin sızısı yanında o vız gelmişti
Merhaba. Bana ameliyat sonrası medikal sütyeni doktorum kendisi verip giydirmişti. Sporcu sütyeni (çok sıkmayanlardan olmak şartıyla ) daha sonra izin vermişti. Ama her doktorun tekniği rutini farklı olabiliyor.