Gögüs büyütme ameliyatında dren takılanlar var mı ? lütfen yardım !!!

Alex-Jale

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2015
50
4
34
Merhabalar. Sonunda karar verdim , 2 martta ameliyat olacagım Gaziantepde bir devlet hastanesinde . 8 bin tl dendi ücret . Kasaltı mp 400 cc soyledi dr . Kilom 52 boy 160 .
Ameliyat olan arkadaşlar ilk süreçten bahseder mi lütfen?

dr hastanede 1 gün kalacağımı ama 3 gun dren takılı kalacağını söyledi açıkçası tedirginim . Korkuyorym , bu süreci biraz anlatın bana . Dr u iyi diyorlar biraz resimlere baktık onunla ama aşırı detaylı konuşmadı . Gögsüme baktı ideal gögüs bu bizim için aslında ameliyat için fln dedi . Pütürlü yüzey kullanacıgını söyledi . 28 şubatta anestezi ce s için tahliller için yanına cagırdı sabah .

Bana 400 ccvyuvarlak mp büyük helir mi ? 370 - 400 arası yazdı o olcuyu ben 300 dedim ama o küçük gelir fln dedi . Damlayı uygun görmüyor muş bu güne kadar 1 hastaya taktım dedi . Onundışında 3 gün dminidrenvac bana nedense korkutucu geldi

Bana da dren takıldı ama sadece 2 gün kaldı. Yani ameliyatın ertesi gunu taburcu olurken çıktı. Oyle korkutucu bişey diil, hissetmiyosun bile.

Bende direnler birgün kaldi sadece hastanede gezinirken sinir oluyodum ama cikarilirken bi aci hissetmedim korkulcak bisey yok

Ayy çok tesekkur ederim canlar beni rahatlattınız . I günü hasretle bekliyorum aynı zamanda çok korku olultu içimde . Bu aradanhemşireyim kendim ama doğumum bile normal agrısızcoldunilk defa genel anestezi alıcam

Bana da dren takıldı ama sadece 2 gün kaldı. Yani ameliyatın ertesi gunu taburcu olurken çıktı. Oyle korkutucu bişey diil, hissetmiyosun bile.
Gögüs büyütmeydi dimi sizde de ? Dr 3gün dedi demekki 3 gün evde de drenle dolaşıcam . 2 tarafdan da takıldı mı size ? Hastanede yatışım sonrası çıkmayacak ama benimki dr 1 gün kalıcaksın hastanede dedi

Gögüs büyütmeydi dimi sizde de ? Dr 3gün dedi demekki 3 gün evde de drenle dolaşıcam . 2 tarafdan da takıldı mı size ? Hastanede yatışım sonrası çıkmayacak ama benimki dr 1 gün kalıcaksın hastanede dedi
Evet sadece protezle büyütme oldu kasaltı. Ben eve drenle gitmedim, ameliyatın ertesi günü hastaneden çıkarken çıkardı benden. 2 tarafada takılır her zaman, sonrasında giriş yerleri biraz sızlıyor , gerçi memenin sızısı yanında o vız gelmişti 😂😂

Evet sadece protezle büyütme oldu kasaltı. Ben eve drenle gitmedim, ameliyatın ertesi günü hastaneden çıkarken çıkardı benden. 2 tarafada takılır her zaman, sonrasında giriş yerleri biraz sızlıyor , gerçi memenin sızısı yanında o vız gelmişti 😂😂
birsey sormak istiyorum . Dr um ameliyat sonrası sporcu sütyeni al dedi sadece medicale gerek yok dedi . Çok sasırfım sizde de böyle mi ?

birsey sormak istiyorum . Dr um ameliyat sonrası sporcu sütyeni al dedi sadece medicale gerek yok dedi . Çok sasırfım sizde de böyle mi ?
Merhaba. Bana ameliyat sonrası medikal sütyeni doktorum kendisi verip giydirmişti. Sporcu sütyeni (çok sıkmayanlardan olmak şartıyla ) daha sonra izin vermişti. Ama her doktorun tekniği rutini farklı olabiliyor.

X