• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göğüs büyütme ameliyatım :)

Thyke06

Amin der susarım.. Dua'm belli Duyan belli...
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
192
91
98
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. 29.04.2014 tarihinde Ankara'da Volkan Tayfura ameliyat oldum. Volkan bey güler yüzlü anlayışlı vede çok kibar biri.İlk 3gün biraz zorlu geçti fakat direnler çıktıkdan sonra çok daha rahattım 4.günden sonra ağrı kesici kullanmadım ve hızlı bi iyileşme başladı şuanda fırsat buldukça masaj yapmaya çalışıyorum. Ayrıca sizlerede çok teşekkür ediyorum üye olmadan öncede burdaki konuları sürekli takip ediyordum sayenizde bi çok bilgi edindim Volkan beyin isminide burda yapılan paylaşımlardan okumuştum. Aynaya baktığım zaman yaşadığım mutluluğu tarif edemem gerçekten özgüvenim eskisinden çok daha fazla. Volkan beye nekadar teşekkür etsem az iyiki onu tanımışım aynalara gülümseyerek bakmak çok güzel :))
Ameliyat bilgilerime gelince natrelle (allergan) marka yuvarlak sol göğsüm 295cc sağ göğsüm 275cc koltuk altından ameliyat oldum.

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun. :) inşallah istediğin gibi olmuşlardır. bende yarın olacağım :)

Tşk ederim.. Tam istediğim gibi oldular :) inşallah sende memnun kalırsın sonuçtan herşey istediğin gibi geçer :)

Herkese mrb,bende Ankara'da Dr araştırıyorum fiyat ve Dr önenerebilirmisiniz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Herkese mrb,bende Ankara'da Dr araştırıyorum fiyat ve Dr önenerebilirmisiniz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Volkan bey meme altı 6000 koltukaltı 9000 yinede fikir edinmen için kendin yüzyüze konuşsan daha iyi olur sanırım... muayene ücreti almıyo :)

Son düzenleme:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Aden geçmiş olsun benim de doktorum Volkan Tayfur gerçekten çok iyi bir doktor. Şimdi nasılsın daha iyi misin?

Tşk ederim.. İyim cnm hiçbir şikayetim yok şükür :) sen nasılsın ameliyat oldunmu??

Hayır canım ay sonunda ameliyatım heyecanlı ve korkuyorummmmmmmm :53:

Çok iyi anlıyorum seni ama inan korkmana hiç gerek yok tabi yaşanılan zorluklar var ama 1-2hafta içinde hepsi geçiyo birazcık sabır gerekiyo ben her aynaya baktığımda iyiki ameliyat olmuşumm diyorum eminim sende öyle olcaksın korkular ağrılar geçici sen sonrasını düşün ;)

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. 29.04.2014 tarihinde Ankara'da Volkan Tayfura ameliyat oldum. Volkan bey güler yüzlü anlayışlı vede çok kibar biri ben hem göğüs büyütme ameliyatı oldum hemde geçirdiğim bir kaza sonucu dikiş izlerim vardı bacağımda vücudumdan yağ alıp bacağıma enjekte ederek izlerimide büyük oranda düzeltti. İlk 3gün biraz zorlu geçti fakat direnler çıktıkdan sonra çok daha rahattım 4.günden sonra ağrı kesici kullanmadım ve hızlı bi iyileşme başladı şuanda fırsat buldukça masaj yapmaya çalışıyorum. Ayrıca sizlerede çok teşekkür ediyorum üye olmadan öncede burdaki konuları sürekli takip ediyordum sayenizde bi çok bilgi edindim Volkan beyin isminide burda yapılan paylaşımlardan okumuştum. Aynaya baktığım zaman yaşadığım mutluluğu tarif edemem gerçekten özgüvenim eskisinden çok daha fazla. Volkan beye nekadar teşekkür etsem az iyiki onu tanımışım aynalara gülümseyerek bakmak çok güzel :))
Ameliyat bilgilerime gelince natrelle (allergan) marka yuvarlak sol göğsüm 295cc sağ göğsüm 275cc koltuk altından ameliyat oldum.

Meraba Aden geçmiş olsun bende Volkan beyin hastasıyım. Yaklaşık 50 gün önce koltuk altından ameliyat oldum bende. Senin kaç gün oldu? Benimki damla gün geçtikçe güzelleşiyorlar sanki.:9: arkadaşlık gönderdim sana resimlerimizi paylaşırız hem. Düşünüyorumda koltuk altı kesisi biraz daha meşakatli bir süreç özellikle ilk zamanlar ama iyileşme hızını gördükçe iyikide koltuk altı olmuşum diyorum. aynaya bakınca göğüste iz olmaması beni çok mutlu ediyor. daha iki ay olmadı ama kollarımı tamamen yukarı kaldırabiliyorum:16:

Tşk ederim benim 37.günüm :) bende yuvarlak protez var koltukaltı, sevindim memnun olmana zamanla dahada güzelleşecekler ;-) Ben ilkbaşta istemiyodum koltukaltı ama şimdi iyiki volkan beyi dinlemişm diyorum tabi biraz zorluğu oluyo ama dediğin gibi çabuk iyileşiyosun ben şimdiden çok rahat hareket ediyorum :)

Korkacak birşey yok bir bakmışsın herşey bir anda olup bitmiş sonra neden daha önce yaptırmamışım diyeceksin benim gibi. :52: Volkan beye güven gerisini merak etme canım

Aynen katılıyorum :D :thumbup:

Meraba Aden geçmiş olsun bende Volkan beyin hastasıyım. Yaklaşık 50 gün önce koltuk altından ameliyat oldum bende. Senin kaç gün oldu? Benimki damla gün geçtikçe güzelleşiyorlar sanki.:9: arkadaşlık gönderdim sana resimlerimizi paylaşırız hem. Düşünüyorumda koltuk altı kesisi biraz daha meşakatli bir süreç özellikle ilk zamanlar ama iyileşme hızını gördükçe iyikide koltuk altı olmuşum diyorum. aynaya bakınca göğüste iz olmaması beni çok mutlu ediyor. daha iki ay olmadı ama kollarımı tamamen yukarı kaldırabiliyorum:16:

Yaaaa kızlar ben meme altı yaptırcam izler iyileşiyor diyeeee ama koltukaltı mı yaptırsam ya ama koltukaltımda da iz istemiyorum ya sonuçta meme altından daha çok gözüküyor yazın falan bilemedim şimdii amaaa :ssz:

Yaaaa kızlar ben meme altı yaptırcam izler iyileşiyor diyeeee ama koltukaltı mı yaptırsam ya ama koltukaltımda da iz istemiyorum ya sonuçta meme altından daha çok gözüküyor yazın falan bilemedim şimdii amaaa :ssz:

Canım rahatsız etmiyorsa seni göğüs altıda yaptırabilirsin sonuçda ikiside kayboluyor zamanla.:3: 50 günlük izlerimi ve son hallerini koydum albüme.Karar senin canım. Ayın kaçında ameliyatın?

Canım bende kesin memealtı düşünüyodum ama sonra koltukaltının izbakımından daha iyi olduğuna karar verdim benim izlerimi şuanda bile söylemeden kimse fark etmediki henüz birinci ayındayım tabiki izler var ama kimse koltukaltına okadar dikkatle bakmıyo ancak ameliyat olduğumu söylediğimde fark ediyolar tek sorun hareket ederken biraz dikkat etmen gerek yinede karar senin azda olsa bi iz kalıcak sonuçta içindeki sesi dinle derim ben o iz koltukaltında kalsamı daha çok rahatsız eder meme altındamı ben öyle yaptım ;)

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. 29.04.2014 tarihinde Ankara'da Volkan Tayfura ameliyat oldum. Volkan bey güler yüzlü anlayışlı vede çok kibar biri ben hem göğüs büyütme ameliyatı oldum hemde geçirdiğim bir kaza sonucu dikiş izlerim vardı bacağımda vücudumdan yağ alıp bacağıma enjekte ederek izlerimide büyük oranda düzeltti. İlk 3gün biraz zorlu geçti fakat direnler çıktıkdan sonra çok daha rahattım 4.günden sonra ağrı kesici kullanmadım ve hızlı bi iyileşme başladı şuanda fırsat buldukça masaj yapmaya çalışıyorum. Ayrıca sizlerede çok teşekkür ediyorum üye olmadan öncede burdaki konuları sürekli takip ediyordum sayenizde bi çok bilgi edindim Volkan beyin isminide burda yapılan paylaşımlardan okumuştum. Aynaya baktığım zaman yaşadığım mutluluğu tarif edemem gerçekten özgüvenim eskisinden çok daha fazla. Volkan beye nekadar teşekkür etsem az iyiki onu tanımışım aynalara gülümseyerek bakmak çok güzel :))

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun :) ben de 4 gün önce ameliyat oldum. Meme altı, yuvarlak mentor, sol 350 sağ 325.şuan memelerim çok gergin ve şişler.meme arası bile gergin ve şiş.füze gibi ve ayrık duruyorlar.ilk günler sizde de mi böyleydi.ne zaman şişler inip gerginlik geçiyor ve meme arası denen şey oluşmaya başlıyor? Seninki ilk güne oranla şuan nasıl görünüyor?

Back