- 14 Mayıs 2014
- 192
- 91
- 98
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. 29.04.2014 tarihinde Ankara'da Volkan Tayfura ameliyat oldum. Volkan bey güler yüzlü anlayışlı vede çok kibar biri.İlk 3gün biraz zorlu geçti fakat direnler çıktıkdan sonra çok daha rahattım 4.günden sonra ağrı kesici kullanmadım ve hızlı bi iyileşme başladı şuanda fırsat buldukça masaj yapmaya çalışıyorum. Ayrıca sizlerede çok teşekkür ediyorum üye olmadan öncede burdaki konuları sürekli takip ediyordum sayenizde bi çok bilgi edindim Volkan beyin isminide burda yapılan paylaşımlardan okumuştum. Aynaya baktığım zaman yaşadığım mutluluğu tarif edemem gerçekten özgüvenim eskisinden çok daha fazla. Volkan beye nekadar teşekkür etsem az iyiki onu tanımışım aynalara gülümseyerek bakmak çok güzel :))
Ameliyat bilgilerime gelince natrelle (allergan) marka yuvarlak sol göğsüm 295cc sağ göğsüm 275cc koltuk altından ameliyat oldum.
Ameliyat bilgilerime gelince natrelle (allergan) marka yuvarlak sol göğsüm 295cc sağ göğsüm 275cc koltuk altından ameliyat oldum.
Son düzenleme: