- 22 Temmuz 2023
- 8
- 1
- 30
-
- Konu Sahibi asyasultann_9
Onarıcı kremler kullanabilirsiniz bence gayet iyi duruyorHerkese merhaba hiç meme dokum yoktu tam 1 ay önce kas altı 375 CC göğüs büyütme ameliyatı geçirdim ve meme altında dikişlerim sürekli açılacakmış gibi geliyor sanki kapanmadı gibi yorum yapar mısınız kızlar ağrı sızı hiçbir şey yaşamıyorum
Bana hiç krem vermedi masajda önermesi 10. Günden itibaren rip 125mg antibiyotik ampul kırıp sürdürdü 10 gün onlar bittikten sonra hiç birşey vermediOnarıcı kremler kullanabilirsiniz bence gayet iyi duruyor
Bence controtubex alabilirsiniz çok çok ince bir iz ama onu sürerseniz hiç kalmaz başka izler içinde kullanabilirsiniz sonrasındaBana hiç krem vermedi masajda önermesi 10. Günden itibaren rip 125mg antibiyotik ampul kırıp sürdürdü 10 gün onlar bittikten sonra hiç birşey vermedi
Çok teşekkür ederimmBence controtubex alabilirsiniz çok çok ince bir iz ama onu sürerseniz hiç kalmaz başka izler içinde kullanabilirsiniz sonrasında
Ameliyattan sonra sigarayı bile bıraktım iyileşme süresi için ama biraz heyecanlı biriyim sanki açılacakmış gibi geliyor dikişler sürekliHiç bir sıkıntı yok. Bilirkişiyim. İyileşme hızı kişisel farklılık gösterebilir. Ama sizin insizyon bölgesi iyi görünüyor.
Sigarayı bırakmanız çok iyi olmuş. Bu dikişlerde kullanılan materyal 21 günde eriyor biraz yabancı cisim etkisi yaratır bazı kişilerde. Kimisinde daha dikişi atarken yara kendi kendine kapanmaya başlıyor. Yani takılmayın sizin sıkıntınız yok gibi.Ameliyattan sonra sigarayı bile bıraktım iyileşme süresi için ama biraz heyecanlı biriyim sanki açılacakmış gibi geliyor dikişler sürekli
Çok teşekkürlerSigarayı bırakmanız çok iyi olmuş. Bu dikişlerde kullanılan materyal 21 günde eriyor biraz yabancı cisim etkisi yaratır bazı kişilerde. Kimisinde daha dikişi atarken yara kendi kendine kapanmaya başlıyor. Yani takılmayın sizin sıkıntınız yok gibi.
Merhaba birsey sorabilir miyim sizeHiç bir sıkıntı yok. Bilirkişiyim. İyileşme hızı kişisel farklılık gösterebilir. Ama sizin insizyon bölgesi iyi görünüyor.
Tabi buyrun…Merhaba birsey sorabilir miyim size
Ben de 1 hafta olucak protez taktıralı dikleştirme olmadım doktorum bir kere sordu olmak istiyor musun diye hayır dedim ısrar etmeyince de gerek olmadığını düşündüm ameliyat oldum ama göğsüm sarkık duruyor baya hemde göğüs ucun çok asagıda duan şişliğim var o insene göğsüm sarkık furucak protezim 415 cc kondu sizce dikleşir miTabi buyrun…
Sonradan bir dikleşme olmaz. Görüntü çok canınızı sıkarsa ilerde dikleştirme ameliyatı olabilir. Geçmiş olsunBen de 1 hafta olucak protez taktıralı dikleştirme olmadım doktorum bir kere sordu olmak istiyor musun diye hayır dedim ısrar etmeyince de gerek olmadığını düşündüm ameliyat oldum ama göğsüm sarkık duruyor baya hemde göğüs ucun çok asagıda duan şişliğim var o insene göğsüm sarkık furucak protezim 415 cc kondu sizce dikleşir mi