Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
gögüs büyütme amelıyatı
- Konu Sahibi byn ezel
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Kasım 2014
- 235
- 165
- 158
- 46
- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
- 8 Kasım 2014
- 235
- 165
- 158
- 46
- 12 Kasım 2014
- 157
- 22
- 118
- 33
bende karar verdım olucam ama korkuyorum sonuç ıstedıgım gıbı olmazsa sonra ne yapıcam dıye ? bıde özel ve dev arasında kaldım özeller çok pahalı 5500baslıyor fıyatlar bide çok zayıfım kılo alıp oyle mı olsam 45 kıloyum suanben daha güvenilir bulduğum için 10 gün önce Antalya eğitim araştırmada oldum , Dr asım uslu , dual plan 375 cc mentor mentor marka protez kullanıldı , 1500 tl medikalciye protezler için , 100 tl sütyen için , hastaneye de 1800 tl ödedim , sonç süper :)
- 8 Kasım 2014
- 235
- 165
- 158
- 46
erkek anlamaz mı yaa :) Bence muhakkak anlar.. Çok şükür bugün 10.günüm ve çok iyiyim sadece kollarımı tam yukarı kaldırmıyorum,ne olur ne olmaz. busabah ilkkez desteksiz tek başıma kalktım yataktan,yalnız yürüyüşe de çıktım,doktorum da sağolsun çok iyi,salı görüştüm haftaya perşembe yine görüşücez .Sen ne istediğinden emin ol git bikaç ayrı hastane ve doktorla görüş acele etme ,en içine sinenle devam et yola :)
- 12 Kasım 2014
- 157
- 22
- 118
- 33
:erkek anlamaz mı yaa :) Bence muhakkak anlar.. Çok şükür bugün 10.günüm ve çok iyiyim sadece kollarımı tam yukarı kaldırmıyorum,ne olur ne olmaz. busabah ilkkez desteksiz tek başıma kalktım yataktan,yalnız yürüyüşe de çıktım,doktorum da sağolsun çok iyi,salı görüştüm haftaya perşembe yine görüşücez .Sen ne istediğinden emin ol git bikaç ayrı hastane ve doktorla görüş acele etme ,en içine sinenle devam et yola :)
:)nasıl yanı desteksız kalkamıyor muyuz ben kımseye soylemeyı dusunmuyordum :) ev arkadaslarıma soylemeden olmayı dusunuyordum çunku amelıyat 1 saat suruyor ve dıger gun hayatına devam edıyorsun dıye duydum
- 8 Kasım 2014
- 235
- 165
- 158
- 46
BEKARSAN ACELE ETME BENCE EVLENİP ÇOCUK YAP EMZİR ZATEN DEFORME OLACAK OZAMAN YAPTIR,BEN ÖYLE YAPTIM,ÇOCUKLARDAN SONRA RESMEN DÜMDÜZ OLDU,HALK ARASINDA TAHTA GİBİ DERLER YAA ÖYLE İŞTE. SONUÇ OLARAK 375 CC TAKTI DOKTORUM ORTALAMA 85 BEDEN OLDUM VE MUAZZAM BİR MUTLULUK İÇİNDEYİM,HATTA BAZEN ''' AAA BENİM DE GÖĞÜSLERİM VAR '' DİYORUM AYNADA BAKIYORUM:)bende karar verdım olucam ama korkuyorum sonuç ıstedıgım gıbı olmazsa sonra ne yapıcam dıye ? bıde özel ve dev arasında kaldım özeller çok pahalı 5500baslıyor fıyatlar bide çok zayıfım kılo alıp oyle mı olsam 45 kıloyum suan
- 8 Kasım 2014
- 235
- 165
- 158
- 46
Benim ağrı eşiğim yüksektir ama yalnız olsam yapamazdım,zayıfmışsın birde benim gibi muhtemelen kas altı yada dual plan olur ,ağrılı olucak biraz mecburen ,kaslar kesileceği için.ben hastanede 2 gece 3 gündüz kaldım eve gelirken eşim arabayı o kdar yavaş sürdü ki,tümseklerden geçerken çok canım yanıordu:
:)nasıl yanı desteksız kalkamıyor muyuz ben kımseye soylemeyı dusunmuyordum :) ev arkadaslarıma soylemeden olmayı dusunuyordum çunku amelıyat 1 saat suruyor ve dıger gun hayatına devam edıyorsun dıye duydum
- 12 Kasım 2014
- 157
- 22
- 118
- 33
:) bende suan aynen tahta gıbıyım :) nısanlıyım ustelık ve destek sutyen kullanıyorum nısanlım bılmıyor tabı o dısta gordugunu sanıyor bu yuzden evlılıkten sogudum çunku korkuyorum ya benden sogursa dıye ve ozguvenım sıfır bu konuda ne yapacagımı sasırdım suan çok ucuk goguslerım olmak ıstıyorum ama korkuyorum kımseye soylemeden olmayı dusunuyorum evlenınce anlamaz ınsBEKARSAN ACELE ETME BENCE EVLENİP ÇOCUK YAP EMZİR ZATEN DEFORME OLACAK OZAMAN YAPTIR,BEN ÖYLE YAPTIM,ÇOCUKLARDAN SONRA RESMEN DÜMDÜZ OLDU,HALK ARASINDA TAHTA GİBİ DERLER YAA ÖYLE İŞTE. SONUÇ OLARAK 375 CC TAKTI DOKTORUM ORTALAMA 85 BEDEN OLDUM VE MUAZZAM BİR MUTLULUK İÇİNDEYİM,HATTA BAZEN ''' AAA BENİM DE GÖĞÜSLERİM VAR '' DİYORUM AYNADA BAKIYORUM:)
- 12 Kasım 2014
- 157
- 22
- 118
- 33
dual plan hangısı oluyor ? ara tahtılde mı olsam gercı amelıyata gıdecegım zaman yazarım buraya sımdıden heyecanlanndım:) kılo alsam sorun olusturmaz demı bıde sız cclerı yanı kaç oldugunu nerden ögrendınız doktorunuz muu soyledı yoksa sız mı arastırıp en uygununu buluyorsunuzBenim ağrı eşiğim yüksektir ama yalnız olsam yapamazdım,zayıfmışsın birde benim gibi muhtemelen kas altı yada dual plan olur ,ağrılı olucak biraz mecburen ,kaslar kesileceği için.ben hastanede 2 gece 3 gündüz kaldım eve gelirken eşim arabayı o kdar yavaş sürdü ki,tümseklerden geçerken çok canım yanıordu
- 8 Kasım 2014
- 235
- 165
- 158
- 46
canım yaaa kıyamam benim kilerde evlendiğimde 75 bile değildi,eşim sağolsun hiç sorun etmedi,şimdi bile ben istiyorum diye izin verdi ama ameliyat sonrası çektiğim acıları görünce yok yere acı çekior diye söylenip durmuş Bence dürüst ol hatta nişanlınla paylaş,ameliyat sonrası da sana kolaylık olur ,hastanede yanında olur ..
- 8 Kasım 2014
- 235
- 165
- 158
- 46
dual plan üst taraf kasaltı alt taraf kas üstü,kaç cc olacağını doktor gerekli ölçümleri yapıp seninde fikrini aldıktan sonra sölüyor,bende 275 -375 cc aralığında istemiş medikalciden,ameliyatta kesiyle cep açtıktan sonra denemek için sizer adı verilen örnekleri takıp deniyor,seni oturur pozisyona getirip simetrisini kontrol ediyor,sonra çıkartıp asıl silikonu solüsyonlu suya batırıp yerine yerleştiriyor ablacım :)dual plan hangısı oluyor ? ara tahtılde mı olsam gercı amelıyata gıdecegım zaman yazarım buraya sımdıden heyecanlanndım:) kılo alsam sorun olusturmaz demı bıde sız cclerı yanı kaç oldugunu nerden ögrendınız doktorunuz muu soyledı yoksa sız mı arastırıp en uygununu buluyorsunuz
- 8 Kasım 2014
- 235
- 165
- 158
- 46
bak bişey anlatıcam sana ,bende destekli sütyen takıyordum hatta 85 beden alıyordum büyük görünsün diye,bugün dışarı çıktım bi komşumuz hala aynı boyutları dedi :) Bende eskiden sadece sütyen di şimdi içi dolu dedim :) Evde özellikle gömleklerimin düğmelerini açıyorum çok hoş görnüyor :)
- 12 Kasım 2014
- 157
- 22
- 118
- 33
[
ayyy çokk mutlu oldum sankı ben yaptırmısım gıbı hıssettım o zamn ben nısanlıma bıan önce anlatım amelıyat ıçın hastane bakayım :))gercı ona nasıl söyleyebılırım bılmıyorum konusmuyoruz bu konularıbak bişey anlatıcam sana ,bende destekli sütyen takıyordum hatta 85 beden alıyordum büyük görünsün diye,bugün dışarı çıktım bi komşumuz hala aynı boyutları dedi :) Bende eskiden sadece sütyen di şimdi içi dolu dedim :) Evde özellikle gömleklerimin düğmelerini açıyorum çok hoş görnüyor :)
- 8 Kasım 2014
- 235
- 165
- 158
- 46
Bogazici tip merkezide uygun canim orasi da ozel bi arastir derimanladım yanı önce ıyı bı doktor bul isteklerını konus devlet veya özel farketmez diyorsunuz.? amelıyattan bu yana bı sıkıntınızz yok demi bi erkek anlar ı yanı ilerde eşim anlar mı ??