yaklaşık iki ay önce dual plane yöntemiyle ameliyat oldum iyileşme sürecim çok yavaş ilerledi.ilk 15 gün ödemleri atmakta zorlandım .şimdi daha iyiyim ama bu seferde bi göğsümün üst tarafı diğerine oranla daha dolgun duruyo bu da beni rahatsız etti.acaba geçer mi hala daha iyileşme sürecinde mi ? moralim çok bozuk
yaklaşık iki ay önce dula plane yöntemiyle ameliyat oldum iyileşme sürecim çok yavaş ilerledi.ilk 15 gün ödemleri atmakta zorlandım .şimdi daha iyiyim ama bu seferde bi göğsümün üst tarafı diğerine oranla daha dolgun duruyo bu da beni rahatsız etti.acaba geçer mi hala daha iyileşme sürecinde mi ? moralim çok bozuk
Canim ayynen beni anlattin biliyomusun bende yasadiklarinin tamamini yasadim o sis olan taraf daha yeni indi cok minik bisey kaldi ama bu seferde orda agri basladi ya daha sabretmemiz lazim sanirim buarada banada dual plan yapildi 3 ay oldu benim
Canim ayynen beni anlattin biliyomusun bende yasadiklarinin tamamini yasadim o sis olan taraf daha yeni indi cok minik bisey kaldi ama bu seferde orda agri basladi ya daha sabretmemiz lazim sanirim buarada banada dual plan yapildi 3 ay oldu benim
baştan beri sağ taraf sol tarafa oranla daha şişti . şu an her türlü işimi yapabiliyorum ağrım yok ama fark kapanmıyo dr um dan randevu aldım haftaya gidip sorucam çok korkuyorum bu fark kapanmıyacak diye moralim bozuluyo .