göğüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum

dila28

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
735
4
NACİ BEY merhaba.hakkınızda yazılanlardan ve kendiminde yaptığı araştırmalardan çok başarılı bir dr.olduğunuz ortada.ne mutlu bizlereki sizin gibi değerli bir üstada sahibiz.dr.bey ben bu sene 2011 aralık ayında göğüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum.ve aklımdaki ilk isim sizsiniz.zaten ilk fırsatta sizinle görüşmek için randevu alıcam.fakat görüşmeye gelmeden önce aklıma takılan tek soru herşey dahil ameliyat fiyatınız nedir?ben zaten takıcağınız silikon markasına ve boyutuna yada ameliyat yöntemine hiç takılmıyorum,çünkü bu konuda size güvenim sonsuz.dediğim gibi sizden tek ricam lütfen bana ortalama bi fiyat söyleyebilirmisiniz?çok memnun olurum.şimdiden teşekkür ederim.saygılarımla...

Merhaba,

Hakkımda yazdıklarınız için teşekkür ederim. Ameliyat ücretleri protez markası, şekli ve ameliyatın yapılacağı hastaneye göre değişiklik gösterir. Öncelikle sizi muayene etmeliyim ki neler yapacağımızı nasıl biryöntem izleyeceğimizi bilelim. Fiyat hususu da ancak muayenenizden sonra netleşir.

Saygılarımla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…