merhaba 2 buçuk ay önce ameliyat oldum 300 cc takıldı boyun 1.79 54 kiloyum
göğüslerimin kiloma ve boyuma göre küçük gözüktüğünü düşünüyorum, eskiden destekliyle bile daha büyük gözüküyolardı çok mutsuzum 2. ameliyat olan varmı, 2. bir ameliyat için ne kadar beklemek gerekiyor?
yardımcı olun lütfen süreklibakıp bakıp ağlıyorum
daha zayıf ve kısa boylulara bile daha büyük ccler takılmış benimkiler çok kuçük oldular
göğüslerimin kiloma ve boyuma göre küçük gözüktüğünü düşünüyorum, eskiden destekliyle bile daha büyük gözüküyolardı çok mutsuzum 2. ameliyat olan varmı, 2. bir ameliyat için ne kadar beklemek gerekiyor?
daha zayıf ve kısa boylulara bile daha büyük ccler takılmış benimkiler çok kuçük oldular
Özel mesajlada sorunu yanıtlamaya çalıştım canım..Benim boyum 1.68 civarı.Ama gösterişli diri memeler istedigim için büyük proteze sıcak bakan,hastasının isteklerini göz önünde tutan bir doktor seçmeye çalıştım.Buldumda Bende 400cc var,istedigim büyüklükte oldular Allahıma şükür..İkinci ameliyatının üzerinden 6 ay kadar geçmesi gerekir diye biliyorum ama daha erkendende bu duruma müdahale eden doktorlar var tabi,araştırman diger doktorlarla görüşmen lazım.Aglama sakın,bu çözülmesi zor,sıkıntılı bir süreç degil asla ve ikinci ameliyatın kesinlikle daha kolay olacaktır buna emin ol Seni çok iyi anlayabilen,büyük protez kullanmaktan kaçınmayan bir doktor bulman gerekiyor sadece.Tabi birde maddi boyutu var bu olayın...Ama çözümsüz olmaması tabiki sevindirici mutlu edici yinede