Göğüs Büyütme Ameliyatı Olanlar Bi Bakar Mısınız...

herhangibirkimse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2015
2
1
Merhaba arkadaşlar
24 yaşındayım, benim sorunum göğüslerimin küçük olması değil maalesef hiç olmaması :/ Neden böyle, problem ne bilmiyorum ve bu konuyu ailem de dahil olmak üzere kimseyle paylaşamıyorum. Buna sabretmek artık bana dayanılmaz geliyor. Sosyal hayatım ve psikolojim gün geçtikçe çok olumsuz etkileniyor. Birileriyle paylaşmak ve ne yapmam gerektiği hakkında fikir almak istedim artık. Benim düşüncem silikon taktırmak ama ameliyat sonrasında normal hayatta ne gibi sıkıntılar olduğunu öğrenmek istiyorum, ailemin haberi olsun istemiyorum çünkü. Ayrıca hastanede bir gece kalınıyormuş sanırım bu da çok zor benim için

Merhaba, benim de memem yoktu, iyi ki olmuşum bu ameliyatı.. Yanında biri olmadan çok zor, en azından annen bilmeli.. İlk dört gün başlarının yardımı olmadan yatıp kalkamıyorsun, tuvalet sıkıntı oluyor. Bir haftadan sonra normale dönmeye başlıyorsun ama kas ağrıların birkaç ay devam edebilir. İlk bir ay kollarını çok hareket ettirmemelisin. Zaten kollar pek kalkmıyor. İnşallah isteğin olur, ameliyatını olursun.

Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için. Sanırım ablamdan yardım alabilirim, annem ve babama söyleyemem. Yaşanan sıkıntılar gündelik yaşamı etkiliyor sanırım ilk bir hafta, hal ve hareketler normal olamıyor yani. Bu durumda nasıl onlar anlamadan atlatacağım bilmiyorum

Dediğim gibi annen bilirse idare eder seni ama diğer türlü çok zor canım.. Evin içindeki birinin desteği lazım.

Canim psikolojini bozacak durumdaysa kesin yaptir. Ama tabi gozun cok kara olmasin iyi oku iyi arastir. Dr cok onemli.
ameliyat sureci cok zorlu kesinlikle ilk dort gun yardima ihtiyacin olacak. Hastanede kalman iyi olur bir gece cunku en zoru ilk gun zaten. Hastane agri kesicileri daha etkili.
Iyi sanslar...

yanlış birşey yapmıyorsun. annene söyle. iyi anlatırsan anlayabilir. neticede bir kadın. benim gittiğim doktorda anne ve babası tarafından getirilen genç kız gördüm. gayet doğal. olursan ki inşallah herşey yolunda giderse hayatın değişir. daha sonra duyarlarsa tepkileri daha farklı olabilir.

Abla da anne yarısıdır. Annene söyleyemiyorsan ablana söyle mutlaka, asla yalnız girme bu yola. Ablan mümkünse 1 hafta yanında olsun, yani en az 4-5 gün. İlk günler her şeye yardım edecek birine ihtiyacın olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…