Herkese merhaba!
Uzun zamandır yazılarınızı takip ediyorum ve bir çok bilgi de edindim teşekkür ederim :)
Bir kaç da sorum olacak;
Ben de haftaya meme büyütme ameliyatı olacağım inşallah.Bugün iki yerle gidip görüştüm.
Birisi Boğaziçi Tıp merkezi diğeri este world. Boğaziçi Tıp merkezinin verdiği fiyat uygun fakat bana çok amatör geldiler.Doktor bey bana ne bilgi verdi ne muayene etti direk ne zamana yazalım hangi gün ameliyat olmayı istiyorsun dedi :1shok:
"Ben öncelikle biraz bilgi almak istiyorum"dedim kızar gibi üstünkörü saçma bi şekilde benim önümdeki masada duran protezleri eğilerek aldı bunlardan takıyorum,işte yeni olacaklar fln tüm verdiği bilgi bundan ibaretti! Şahsen kaçarak çıkmak istedim ordan hiç güven vermedi.
este world'den sizlerden de çok memnun kalanları okudum Dr.Hakan Öçsel muayene etti ve tatmin edici bi şekilde beni bilgilendirdi. Bana 250cc yada 275cc protezlerin rahat olacağını söyledi ve orda gösterdiğinde yeterli göründü bana da fakat burda 300lerden bahsedilmiş şüpheye düştüm şimdi!
Acaba bu ölçüler vücut kalınlığına inceliğine göremi değişiyor?
bana 5000 fiyat verdiler,nakit olursa da 4500 dediler bana biraz pahalı geldi diğer taraf da 3200 demişti en son.Ama ben este world de olmayı istiyorum
Diğer tarafta asla olamam.
Sizlerinde fikrini öğrenmek isterim bu konuda.
Bir de ben yıllık iznimde yaptırmayı düşünüyorum.1 hafta sürem olacak dinlenmek için fakat sonra işe döndüğümde belli kimse anlamasın istiyorum.İyileşme süreci yeterlimi sizce yani işe gidince çok zorlanırmıyım?
Benim kuzenim de yaptırmıştı onun doktoru da 40 gün deniz yasağı demiş en fazla 3 hafta diye düşünüyordum.Sizler ne kadar sürede normal yaşamınıza döndünüz acaba?
İlk yazımda bu kadar uzun oldu ama herşeyi sormak istedim :) heycanla cevaplarınızı bekliyorum
opuyorumnanaktan