Göğüs büyütme Ameliyatı olacağım acil cevap lütfen

karal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2009
16
0
44
slm hanımlar ben mayısın 14 de göğüs büyütme ameliyatı olucam .doktorum este world den op.dr.hakan öçsel kendisine ameliyat olan yada görüşen varmı.nasıl bir doktor merak ediyorum tam emin olamıyorum.yardımcı olursanız sevinirim.....

ben 75 beden sütyenibile doldıuramıyorum göğüs bölgem 72 cm.bana en fazla 250 cc lik protez koymayı düşünüyo ama bana küçükmüş gibi gelyo ben şöle dolu dolu 85 ölçüleri istiyorum karasısızım hala CADIARZU

merhaba ,tek söyleyebileceğim Hakan beye ameliyat olacaksan çok şanslısın demektir. hemde çokkk...olaganüstü bir hekim ve sonuçlar mucizevi !!! 3 hafta önce ameliyat oldum ve neredeyse yara izlerim bile geçti...sonuç harikulade ötesi.....Hakan Öçsel gerçekten HARıKA bir doktor !!! süper güvenli ellerdesin !!!

memnun kaldığına çok sevindim.bende aslında mayısın 14 de ameliyat olucaktım fakat erteledim..hakan bey ilk görüştüğüm dr du ve bu yüzden aceleyemi getiriyorum diye tereddüt ettim.ama sizin ameliyat sonucundan memnun kalmanız içimi rahatlattı....hakan beyin kendine güvenen ve emin bir tavrı vardı kısa bir süre sonrra tekrar kendisiyle görüşüp ameliyat günü alıcam..ilginede teşekkür ederim ayrıca .çok geçmişler olsun darısı başıma artık bigee :)))))

slm hanımlar ben mayısın 14 de göğüs büyütme ameliyatı olucam .doktorum este world den op.dr.hakan öçsel kendisine ameliyat olan yada görüşen varmı.nasıl bir doktor merak ediyorum tam emin olamıyorum.yardımcı olursanız sevinirim.....

ben 75 beden sütyenibile doldıuramıyorum göğüs bölgem 72 cm.bana en fazla 250 cc lik protez koymayı düşünüyo ama bana küçükmüş gibi gelyo ben şöle dolu dolu 85 ölçüleri istiyorum karasısızım hala CADIARZU

selam canım,

doktor hakkında bilgim yok.. ama ben 1 ay once Naci Bey' e ameliyat oldum. benim de 75'di goguslerim... 330 cc damla protez kondu ve şimdi 80 C aldım sutyen... yani 250 ile dolu dolu 85 olması zor biraz... bu arada 85 gogus cevresinin olcusu.. baz alınması gereken cup olucusu Yani A B C gibi... benim A idi simdi B4 ile C oldu kalıbına gore...

sevgiler

Bence de 250 ile olsa olsa eski ölçüye göre 80 olur. Doktoruna söyledin mi büyük meme istediğini ??

ewet söyledim,ben pek a cup ,b cup anlamıyorum ama 85 beden istiyorum dedim ortalama.doktorum sana 225 cc anca olur 250 cc bile zorlayabilir ama denicem dedi.bana da az geldi 250 cc istediğim ölçülerde olabilmesi için sanırım en az 300 cc lik bişi olması lazım ama bilemiyorum tekrar konuşup doktorumla kesin ameliyat tarihini belirlicem yada baska bir doktorlada görüşüp fikrini alıcam karasızım yani kızlar :)

anladım bencede 250 cc az istediğim ölçülere göre ama senin vücudun en fazla bu ölçüde protezi kaldırır dedi..sanırım baska bir doktorlada görüşmem gerikeck tereddütlerimden kurtulabilmem için .senihatorancım naci beyin soyismi nedir muayenesi nerede bilgi verirsen sevinirim fiyat aralığı da önmeli benim için.en fazla 5000 liralık bir bütce ayırabiliyorum çünkü fazlası beni zorlar

bilemiyorumki senihatorancım 162 cm boyum,kilom 45 en fazla 250cc dedi ama bakalım bidaha görüşcem.tamamçok büyük göğüslerim olmasın ama bıçak altına yatmışkende biraz olsun istiyorum,düşün yane 70 b takıyorum oda full destekli sütyende 70 b ,onca zahmeti var olabilyosa biraz dolgun olsun ama demi ama bizim doktorlar pek büyük göğüs taraftarı değille sanırım.

merhaba ,tek söyleyebileceğim Hakan beye ameliyat olacaksan çok şanslısın demektir. hemde çokkk...olaganüstü bir hekim ve sonuçlar mucizevi !!! 3 hafta önce ameliyat oldum ve neredeyse yara izlerim bile geçti...sonuç harikulade ötesi.....Hakan Öçsel gerçekten HARİKA bir doktor !!! süper güvenli ellerdesin !!!

canım ameliyatının üstünde zaman geçti sonuçtan hala memnunmusun? hakan bey sana kaç cc lik protez taktı .göğüs ölçülerin kaçtan kaça çıktı merak ettim.bende hakan beye ameliyat olucağım için benim için önemli yazıcakların .........

of henüz 15 yasındayım ve göğüslerim hala cok kücük arkadaslarım dekolte giyebiliyor ama bn giyemiyorum ne yapmam gerektiğiine karar veremiyorum lütfen yardımcı olun mafoldumben

of henüz 15 yasındayım ve göğüslerim hala cok kücük arkadaslarım dekolte giyebiliyor ama bn giyemiyorum ne yapmam gerektiğiine karar veremiyorum lütfen yardımcı olun mafoldumben
canım henüz 15 yaşındasın, gelişme çağındasın. Önünde zamanın var, bu yaşta niye panik yapıyorsun. Dur bir gelişimin tamamlansın, tam bir genç kız ol, ölçülerin otursun. Herkesin gelişimi farklıdır. Kiminin henüz ortaokul çağlarında kocaman göğüsleri olur, kiminin büyümez büyümez birden gelişiverir. Genç kızlarda vücut gelişimi ortalama 18'dir. Kimisinde 20 yaşına kadar da sürdüğü mümkün. Estetik ameliyatlarının 18 yaşından sonra yapılma sebebi de budur. Önünde daha çok zaman var; göğüslerin büyür merak etme canım benim. Ergenlik çağını atlatıp beden rayına oturunca düşünürsün. Sana bir abla tavsiyesi: sen istediğin kıyafeti giy canım çekinmene gerek yok, yaşını yaşa. Sonra bu yaşta bu konulara kafanı taktığına çok üzülürsün!

Son düzenleme:
Herkese merhaba!
Uzun zamandır yazılarınızı takip ediyorum ve bir çok bilgi de edindim teşekkür ederim :)
Bir kaç da sorum olacak;
Ben de haftaya meme büyütme ameliyatı olacağım inşallah.Bugün iki yerle gidip görüştüm.
Birisi Boğaziçi Tıp merkezi diğeri este world. Boğaziçi Tıp merkezinin verdiği fiyat uygun fakat bana çok amatör geldiler.Doktor bey bana ne bilgi verdi ne muayene etti direk ne zamana yazalım hangi gün ameliyat olmayı istiyorsun dedi :1shok:
"Ben öncelikle biraz bilgi almak istiyorum"dedim kızar gibi üstünkörü saçma bi şekilde benim önümdeki masada duran protezleri eğilerek aldı bunlardan takıyorum,işte yeni olacaklar fln tüm verdiği bilgi bundan ibaretti! Şahsen kaçarak çıkmak istedim ordan hiç güven vermedi.
este world'den sizlerden de çok memnun kalanları okudum Dr.Hakan Öçsel muayene etti ve tatmin edici bi şekilde beni bilgilendirdi. Bana 250cc yada 275cc protezlerin rahat olacağını söyledi ve orda gösterdiğinde yeterli göründü bana da fakat burda 300lerden bahsedilmiş şüpheye düştüm şimdi!
Acaba bu ölçüler vücut kalınlığına inceliğine göremi değişiyor?
bana 5000 fiyat verdiler,nakit olursa da 4500 dediler bana biraz pahalı geldi diğer taraf da 3200 demişti en son.Ama ben este world de olmayı istiyorum :KK43:
Diğer tarafta asla olamam.
Sizlerinde fikrini öğrenmek isterim bu konuda.
Bir de ben yıllık iznimde yaptırmayı düşünüyorum.1 hafta sürem olacak dinlenmek için fakat sonra işe döndüğümde belli kimse anlamasın istiyorum.İyileşme süreci yeterlimi sizce yani işe gidince çok zorlanırmıyım?
Benim kuzenim de yaptırmıştı onun doktoru da 40 gün deniz yasağı demiş en fazla 3 hafta diye düşünüyordum.Sizler ne kadar sürede normal yaşamınıza döndünüz acaba?

İlk yazımda bu kadar uzun oldu ama herşeyi sormak istedim :) heycanla cevaplarınızı bekliyorum
opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Herkese merhaba!
Uzun zamandır yazılarınızı takip ediyorum ve bir çok bilgi de edindim teşekkür ederim :)
Bir kaç da sorum olacak;
Ben de haftaya meme büyütme ameliyatı olacağım inşallah.Bugün iki yerle gidip görüştüm.
Birisi Boğaziçi Tıp merkezi diğeri este world. Boğaziçi Tıp merkezinin verdiği fiyat uygun fakat bana çok amatör geldiler.Doktor bey bana ne bilgi verdi ne muayene etti direk ne zamana yazalım hangi gün ameliyat olmayı istiyorsun dedi :1shok:
"Ben öncelikle biraz bilgi almak istiyorum"dedim kızar gibi üstünkörü saçma bi şekilde benim önümdeki masada duran protezleri eğilerek aldı bunlardan takıyorum,işte yeni olacaklar fln tüm verdiği bilgi bundan ibaretti! Şahsen kaçarak çıkmak istedim ordan hiç güven vermedi.
este world'den sizlerden de çok memnun kalanları okudum Dr.Hakan Öçsel muayene etti ve tatmin edici bi şekilde beni bilgilendirdi. Bana 250cc yada 275cc protezlerin rahat olacağını söyledi ve orda gösterdiğinde yeterli göründü bana da fakat burda 300lerden bahsedilmiş şüpheye düştüm şimdi!
Acaba bu ölçüler vücut kalınlığına inceliğine göremi değişiyor?
bana 5000 fiyat verdiler,nakit olursa da 4500 dediler bana biraz pahalı geldi diğer taraf da 3200 demişti en son.Ama ben este world de olmayı istiyorum :KK43:
Diğer tarafta asla olamam.
Sizlerinde fikrini öğrenmek isterim bu konuda.
Bir de ben yıllık iznimde yaptırmayı düşünüyorum.1 hafta sürem olacak dinlenmek için fakat sonra işe döndüğümde belli kimse anlamasın istiyorum.İyileşme süreci yeterlimi sizce yani işe gidince çok zorlanırmıyım?
Benim kuzenim de yaptırmıştı onun doktoru da 40 gün deniz yasağı demiş en fazla 3 hafta diye düşünüyordum.Sizler ne kadar sürede normal yaşamınıza döndünüz acaba?

İlk yazımda bu kadar uzun oldu ama herşeyi sormak istedim :) heycanla cevaplarınızı bekliyorum
opuyorumnanaktan

merhaba canım ben 1.5 ay önce ameliyat oldum iyileşme süreci kişinin bünyesine göre değişiyor bazıları 3 günde bazıları 1-2 hafta ağrı eşiğiyle ilgiliymiş.Ama 1 hafta sonra günlük hayatına dönebilirsin.Doktor bana 3 hafta sonra kontrole gittiğimde yüzebilceğimi söylemişti fazla zorlamadanBüyüklüğe gelince tabiki herkesin farklı vücut yapısı olduğundan mesela 48 kg ve boyu kısa olan birisine 300cc protez takılınca farklı 1.70 boyu 60 kg olan birisine 300cc takılınca faklı duruyor birde biraz memesi olanla olmayanınıkide farklı.Yani doktor sana olabilcekleri söyliüyor zaten ama ameliyatta netleşiyor göğüs kafesinin durumuna göre.Bana 345 cc damla protez takıldı ama keşke biraz daha büyük olsaydı diyorum ama bundan daha büyüğü olmamış ameliyatta. Dolu dolu 85 olamadım.Boyun ve kilon kaç? 275cc biraz küçük gibi a.s.

Boyun 1.66 kilom 50
Orda doktor numuneyi şöyle bi üstünkörü koydu,o maddeyi içimde düşününce banada iyi gibi geldi ama işte dediğim gibi acaba dahamı büyük istemeliyim diye tereddüte düşmüştüm.Bir yandan da vücuduma göre çok büyük de olsunlar istemiyorum.doğal görünmeleri de önemli.
Doktorumla bu konuyu iyice konuşmam gerekiyor anlaşılan CADIARZU
Sen nerde oldun? ve ayıp olmassa ne kadara oldun? Bana verilen fiyat normalmidir sence? :eek:

Şekerim ben dün oldum. Dr. Aylin yaptı ameliyatımı 4000 ödedim ameliyata. Buradan takip edip karar verdim1 hafta içinde de oldum. 5000 biraz geldi bana. Sonuçta ben de çok ilgili bir doktora ameliyat oldum

Şekerim ben dün oldum. Dr. Aylin yaptı ameliyatımı 4000 ödedim ameliyata. Buradan takip edip karar verdim1 hafta içinde de oldum. 5000 biraz geldi bana. Sonuçta ben de çok ilgili bir doktora ameliyat oldum

Geçmiş olsun canım inşallah hayal ettiğinden daha güzel olmuştur güle güle kulllan a.s.

Boyun 1.66 kilom 50
Orda doktor numuneyi şöyle bi üstünkörü koydu,o maddeyi içimde düşününce banada iyi gibi geldi ama işte dediğim gibi acaba dahamı büyük istemeliyim diye tereddüte düşmüştüm.Bir yandan da vücuduma göre çok büyük de olsunlar istemiyorum.doğal görünmeleri de önemli.
Doktorumla bu konuyu iyice konuşmam gerekiyor anlaşılan CADIARZU
Sen nerde oldun? ve ayıp olmassa ne kadara oldun? Bana verilen fiyat normalmidir sence? :eek:
Sana özelden maesaj yolluyorum canım

Ben Dr.Aylin hanımın önerildiği kısmı kaçırmışım yeni okudum :eek:
Şimdi telaşa da girdim iyice yıllık iznimde yaptırmam gerekiyor ve hafta içi 19:00'a kadar çalışıyorum.Anladığım kadarıyla Aylin hanım da geç randevu veriyormuş yine de mail gönderdim arayacağım da.Bakalım inşallah haftaarası görüşebilirsem...
Önümüzdeki haftasonu oldum oldum yoksa daha iznim yok :çok üzgünüm:

tatlım Aylin hanımdan ameliyat randevusu alacaksan, örneğin yarın istesen cumartesiye gün verebilir diye düşünüyorum. yine de emin değilim zira ben 2 hafta önce aldım randevumu cumartesi günü için. bildiğim kadarıyla haftada 3-4 ameliyat yapıyor.

Arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum!!
Tavsiyelerinizin çok büyük etkisi oldu bende.Pazar olmasına rağmen Aylin hanımla gidip görüşebildim bugün vee de doktorumu buldum hihoyyyt
Haftaya cumartesi yaptırıyorum!!! Yıllar sonunda şükür ki herşey rast gitti hala da inanamıyorum :)
Ameliyat sonrasında da bütün deneyimlerimi paylaşmaya hazırım.Bu forumdan çok fikir sahibi oldum ve doktorumnmu bile buldum daha ne olsun :))
Tekrardan teşekkür ediyorum heepinise opuyorumnanaktan

Arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum!!
Tavsiyelerinizin çok büyük etkisi oldu bende.Pazar olmasına rağmen Aylin hanımla gidip görüşebildim bugün vee de doktorumu buldum hihoyyyt
Haftaya cumartesi yaptırıyorum!!! Yıllar sonunda şükür ki herşey rast gitti hala da inanamıyorum :)
Ameliyat sonrasında da bütün deneyimlerimi paylaşmaya hazırım.Bu forumdan çok fikir sahibi oldum ve doktorumnmu bile buldum daha ne olsun :))
Tekrardan teşekkür ediyorum heepinise opuyorumnanaktan

Senin adına sevindim canım inşallah hayal ettiğinden daha güzel olur hayırlı haberlerini bekliyorum opuyorumnanaktan

X