ben ameliyatla büyüttürdüm dört yıla yakın zaman önce. bebek emzirmiş olduğumdan göğüslerim eski formunu kaybetmişlerdi. dikleştirme ameliyatı yaptırmadım sadece
protez koydurdum. Fazlaca büyük yaptırmadım doğal olsun diye ayrıca benim vücut yapıma çok büyük göğüs yakışmazdı . eskiden 75 beden sütyen kullanırken şimdi 90 kullanıyorum..Görüntüsünün iyice doğallaşması ve tamamen kendime ait gibi hissetmem altıncı aydan sonra olmaya başladı. Çok memnunum yaptırdığım için evin içinde sütyen kullanmadan dimdik duran göğüslerle dolaşmak çok güzel bi duygu. Bide şu allbressten bahsetmek istiyorum. İlk çıktığı zamanlarda denemiştim göğüslerimi dolgunlaştırdı ama aynı zamanda kalçalarımda epey dolgunlaştırdı. İnanılmaz iştahımı açtı ve her geçen gün kilo aldım. bitkisel olduğuna filan inanmıyorum, doğum kontrol hapının bana yaptığı bütün yan etkileri o da yaptı.. kesinlikle hormon içerdiğini düşünüyorum. Tek kesin çözüm ameliyat bence.. haplar, çeşitli yağlar, şunlar bunlar riskli ve ancak geçici çözüm olabilir.