Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben ameliyatla büyüttürdüm dört yıla yakın zaman önce. bebek emzirmiş olduğumdan göğüslerim eski formunu kaybetmişlerdi. dikleştirme ameliyatı yaptırmadım sadece protez koydurdum. Fazlaca büyük yaptırmadım doğal olsun diye ayrıca benim vücut yapıma çok büyük göğüs yakışmazdı . eskiden 75 beden sütyen kullanırken şimdi 90 kullanıyorum..Görüntüsünün iyice doğallaşması ve tamamen kendime ait gibi hissetmem altıncı aydan sonra olmaya başladı. Çok memnunum yaptırdığım için evin içinde sütyen kullanmadan dimdik duran göğüslerle dolaşmak çok güzel bi duygu. Bide şu allbressten bahsetmek istiyorum. İlk çıktığı zamanlarda denemiştim göğüslerimi dolgunlaştırdı ama aynı zamanda kalçalarımda epey dolgunlaştırdı. İnanılmaz iştahımı açtı ve her geçen gün kilo aldım. bitkisel olduğuna filan inanmıyorum, doğum kontrol hapının bana yaptığı bütün yan etkileri o da yaptı.. kesinlikle hormon içerdiğini düşünüyorum. Tek kesin çözüm ameliyat bence.. haplar, çeşitli yağlar, şunlar bunlar riskli ve ancak geçici çözüm olabilir.
merhaba bayanlar
ben 22 yaşında henuz evlenmemiş bu durumdan yıllarca mağdur olmuş biriyim.1 haftaya kadar gogus namına hiç bir şey yoktu 75 dahil doldurmuyordum.yıllarca haptır şudur budur araştırdım fakat hiç birinin kesin cozumune guvenemedim ve okadar paraya kıyamadığım için denemedim.son 3 ayda operasyonu araştırdım.anneminde saglıkcı olmasının etkisi ile tanıdık estetik cerrah ark ile gorustum.ameliyatı ve sonradan oluşabilecek komplikasyonları konuştum.(komplikasyonu ameliyat sonrası silikon madde vucuda uyum saglamakta zorluk cekiyor ve etrafını bir kapsulle cevreliyor.ameliyat sırasında verilen kortizon ve silikonun size uygun boyutunu seçerek riski minimuma indiriyorlar)26 şubatta bir operasyon gecirdim.ŞUNU KESİNLİKLE BELİRTMELİYİM ki burada yazıldığı ve abartıldığı gibi asla bir sıkıntım olmadı.saat 9.30 da ameliyata girip 11 de cıktım anında ayıldım ve ogleden sonra 4-5 gibi yuruyerek hastahaneden cıktım.ole haldır huldur hareket edemezsiniz ama gogus kaslarınızı etkilemeden kollarınızı oynattığınız surece kesinlikle agrınız olmuyor (burda abartmayalım dayanılmaz agrı ne ya :S içinizde doğum yapanlar var ) 2 gece uyurken fazla hareket edemediğim için zorlandımm (ben cok donerim ) kaslarınızı zorladığınızda oluşan bir agrı var buda şey gibi hani sporu birden abartırda ertesi gun cok hareket edemezsiniz ole bişi.yaklaşık 4-5 gun sonra agır kaldırmaya dahi başladım.dun sargılarım acıldı ve muhteşem duruyorlar.şekil olarak cok ii fakat istediğimden biraz kucuk oldular ki burada doktorum sanırım gelecegimi dusundu.izlere gelince kesik kahverengi bolgenin hemen altından bu nedenle belli olmuyor.yaklaşık 3 ay sonra tam olarak sislikler inecek ve oturacak.(keşke bole kalsalar ) gercekten bu konuda sıkıntısı olan arkadaslar kesinlikle o kremlere o kadar para vermeye değmez.700 dolara mal oldu ameliyat bana.cok tanıdık ve guvenilir birini bulabilirseniz kesinlikle dusunmeyin.birdaha olsa bir daha yaptırırım inşallah boyle sıkıntısız olur devamıda...sizlere bu konuda ogrenmeniz gereken herşseyde yardımcı olurum.sevgiler...
Selamlar Herkese !
Önclikle verdiğiniz bilgilvr için çok teşekkür ederim ! Korkum biraz hafifledi..Çünkü ben de yaptırmak istiyorum, ağrı falan korkutuyor tabi.Ama şu da bir gerçek ki insan eğer çok rahatsızsa kafasına koyuyor ve yaptırıyor.Ben de öyleyim..Şu an doktor araştırıyorum.5000 ytl fiyat çıkardılar, biraz fazla geldi o yüzden kaldı, ama 700 dolar baya bi uygunmuş.
ben 3500ü gözden çıkardım artık aslında.
İzmir'de önereceğiniz iyi bir estetik cerrah mıdır ? Teşekkürler