• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs büyütme ameliyatı için seçimim ne olmalı? ACİLLL BİLGİİİ LÜTFENNN

canlarım, benim göğüslerim çok küçük. hatta küçükten de küüçük. göğüslerimi büyütmek istiyorum her yolu denedim tek denemediğim silikon kaldı. biraz araştırma yaptım ama faydalı birşey bulamadım.buraya da yeni üye oldum. ama ameliyat olmaktan çok korkuyorum. erkek arkadaşımla konuştum cesaretlendirmesi için çünkü onun da istediğini biliyorum ama sağlığına bir şey geleceğine varsın küçük olsun diyor. o benden daha çok korkuyor...
şimdi hiç birşey bilmeyen birisi olarak bana bilgi verir misiniz kızlarr? özel mi devlet mi? fiyatları ne kadar? koltuk altı mı meme ucu mu? yuvarlak mı damla mı?

:53::53: sakın bekleme imkanın varsa hemen ol.damlamı yuvarlakmı büyükmü küçükmü mevzusunuda içine sinen doktorla karşılıklı karar ver. ilk adımı at gerisi çorap söküğü...:46:
48. gündeyim keşke daha önce imkanım olsaydı çocuk ,iş falan derken 30 olduk şimdi çok pişmanım.sende keşke deme hemen git :62:

Demekki neymis bazi seyleri uzman ellere birakinca basarili sonuclar elde ediliyormus:))her beden duruş farkli doktorlar bunlari göz önüne alarak yapiyordur.goguslerimin arasi ayrik yumusayinca az birlesirler mi acep ??

Sorma valla o ayrıklar birleştiği gün çok mutlu olcam.

İyilesince sktiracaz sutyenleri:))birlesecekler ne yapalim:) ayrik olsada dümdüz olmasinda iyidir:))

:53::53: sakın bekleme imkanın varsa hemen ol.damlamı yuvarlakmı büyükmü küçükmü mevzusunuda içine sinen doktorla karşılıklı karar ver. ilk adımı at gerisi çorap söküğü...:46:
48. gündeyim keşke daha önce imkanım olsaydı çocuk ,iş falan derken 30 olduk şimdi çok pişmanım.sende keşke deme hemen git :62:

merhabalar sitede o kadar yeniyimki merak ettiklerimi nereye yazacağımı bile bilemedim burayı okurken yazayım dedim :( hepinize geçmiş olsun ve bir an önce sağlığınıza kavuşmanızı diliyorum yıllardır düşünüyorum bu ameliyatı ama o kadar korkuyorum ki doktor araştrma aşamasına bile gelemiyorum bekarım ve bu sekılde evlenmek istemıyorum ama burda yazılan güzel seylerin yanında bu ameliyatın zorluklarından fazla bahsedilmiyor ben çok çok zor olduğunu düşünüyorum oldukça ağrılı zor bir süreç öyle değil mi :(

merhabalar sitede o kadar yeniyimki merak ettiklerimi nereye yazacağımı bile bilemedim burayı okurken yazayım dedim :( hepinize geçmiş olsun ve bir an önce sağlığınıza kavuşmanızı diliyorum yıllardır düşünüyorum bu ameliyatı ama o kadar korkuyorum ki doktor araştrma aşamasına bile gelemiyorum bekarım ve bu sekılde evlenmek istemıyorum ama burda yazılan güzel seylerin yanında bu ameliyatın zorluklarından fazla bahsedilmiyor ben çok çok zor olduğunu düşünüyorum oldukça ağrılı zor bir süreç öyle değil mi :(

İlk günü atlatınca o kadar da zor değil. Hergün yeni bir iyilesme göreceksin kendinde.. Ağrısız ameliyat olmaz ki bıçak altına yatıyorsun yani..

Back