Göğüs büyütme ameliyatı emzirmeyi engeller mi?

gulicim

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2014
52
10
88
32
Merhaba ben siteye yeni üye oldum. Göğüslerim küçük ve büyütmek istiyorum fakat kafamda bir kaç soru işareti var? İlk olarak yaşım 21 ve ilerleyen yıllarda çocuk sahibi olduğumda süt bezlerimi etkiler mi bu operasyon, çocuğumu emzirmeme engel olur mu ? Son olarak da iz durumu beni endişelendiriyor.İz kalmamasın istiyorum birçok yöntem var bunlardan hangisi en az iz bırakıyor? Teşekkür ederim şimdiden :)

Merhaba, kaygıların son derece haklı kaygılar, hepimiz yaşadık.

Bildiğim kadarı ile sorularını yanıtlamaya çalışayım.

En az iz bırakan kesi yeri meme başı. İyileşmesi en kolay yerde orası. Eğer doktorun bu konuda yetkin ise ve bir yıl içinde çocuk planın yoksa en doğru deçim bence bu ....
Forumda protez sonrası bebek emziren en az iki üç kişi okudum. Sabrın varsa bu başlıktaki bir iki yıl önce açılmış ve son bir ayda güncel yazı yazılmış başlıkları oku derim. Yanlış hatırlamıyorsam, bir hafta önce ve 25 gün öncr iki kişi kendi tecrübelerimi aktardılar ama isimlerini anımsamıyorum. Teknik olarak ise, protez süt bezlerinin altıns konulduğu için ehil bir doktor ile kas üstü bile olsa sorun yaşamazsın. Ama garantiye almak istersen kas altı yöntem ile hiç sorun yaşamazsın.
Dilerim biraz fikir verebilmişimdir. Bu temel nokta ile hem forumdan, hem doktorların bilgilendirme sitelerinden iyice araştır. Sorularını detaylı çıkar ve en az 5 doktorla görüş.Sana makul gelen yolu ondan sonra seç. Bu riski hiç almamak adına operasyonu doğum sonrasına bırakan kişilerde var.
Hakkında hayırlısı olsun

evet dogum sonrasına bırakan kişilerden biri de benim ve çocuk da düşünmüyorum artık .. yaşım 22 küçük yaştayım ama büyük konuşmak gibi olmasın çocuk düşünmüyorum.. ve sectiğim kesi yeri de her haalukar için meme başı ... yaptıgım en dogru karar olduguna ınanıyorum

Son düzenleme:

Kararın hayırlı olsun, çocuk kararı için daha çok erken ama tabi sen bilirsin

Merhaba çok teşekkür ederim inceledim ve evet sabır gerekli çok fazla yorum var. evet dediğiniz gibi doktorların sitelerine bakmam iyi olur :)

Merhaba ben çocuk sahibi olmayı çok istediğim için önceliğim süt bezlerinin zarar görmemesi.Siz kararınızı yani meme ucundan ameliyatı oldunuz mu olduysanız veya olacaksanız deneyiminizi bana aktarabilir misin? Çok teşekkürler :)

canım benım 1 cocugum var zaten... ama artık ıstemıyorum dıye dusunuyorum... ki hayat bu ısteyedebılırım.. doktoruma sordum sut bezlerı zarar gorur mu dıye yarı yarıya dedı.. tam olarak zarar gorecegını soyleyemem ama sut verırısn dedı.. amelıyattan bı 1 yıl sonra kadar dusunme dedi.. ki zaten ılk cocugumda da sutum azdı.. yanı... iz açısından en iyi kesi yöntemi meme ucu ve bende bu yuzden meme ucu kesisi istedim ... ameliyatımı olmadım daha 4 gözle bekliyorum

Anladım :) ben bekarsınız diye düşünmüştüm ameliyatınız umarım iyi geçer sağlıklı ve istediğiniz gibi estetik bir göğüse sahip olursunuz olurum :) bende deneyiminizi ve önerilerinizi bekliyorum heyecanla

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evli degilim ama ileride cocuk hayali kuruyorm tabiki:) meme altindan kas alti yontemi ile ameliyat olacagim sut bezlerine herhangi bir zarari olmayacagini soyledi doktorum , sevgiler

Evli degilim ama ileride cocuk hayali kuruyorm tabiki:) meme altindan kas alti yontemi ile ameliyat olacagim sut bezlerine herhangi bir zarari olmayacagini soyledi doktorum , sevgiler

Kas altı yöntemiyle zarar gelmeyeceğini bende okudum ameliyattan sonra izlenimlerinizi buraya yazarsanız cok sevinirim şimdiden gecmis olsun umarım iyi geçer ameliyatınız :)

Tabi ki yazarim 15 gun kaldi ameliyatima ☺️☺️

Tabi ki yazarim 15 gun kaldi ameliyatima ☺️☺️

Baya az kalmış :)) birde bir sorum daha olacak size ben istanbulda öğrenciyim muhtemelen ameliyata karar verirsem burda olacağım. Siz istanbulda mı olacaksınız doktor önerebilecek kişiler varsa bana doktor önerebilir mı İstanbul icin :)

Evet geri sayim basladi istanbul da olucam esteworld ' de Hakan Gence yapicak operasyonumu. Klinik altunizade de capitol e yakin ameliyati da etiler esteworld hastanesinde yapiyor kendisi. Sureci burda yazarim , henuz olumsuz hic bir yorumla karsilasmadim. İns benimde olumlu bir surecim olur. Ne istedigini doktora cok dogru anlatmaya calis canim. Ayrica kendisiyle ongorusme de yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…