Göğüs büyütme - Ameliyat fiyatları !! (İstanbul)

istanbulda semte göre muamele.
benim gittiğim hastanede doğum 4500 tl / arkadaşınki 600 / başka bi yerde 1500
acıbadem, hisar, vs... de değil.

izlerin kalmaz inşallah. solaryumla falan kapanır belki.

Offf, kafam corba oldu, sabahtan beri yorumlari okumaktan. Bende bian once meme istiyorum, Hasan Findik diye dusunuyorum ama fiyati cok ucuk. Gerci yaptigina bakilirsa deger o para ama keske daha az olsaydi.. Nisanda olmak istiyorum, ucreti 3500 avro ise, mayisi beklemem lazim :KK43: Insallah oluruz butun istiyenler bu ameliyati..

Merhaba,

Bu ameliyatı olmak isteyenlerden ve yıllardır hayalini kurup korkan bir kişiyim.
Aslında burun ameliyatı olurken olan cesaretim göğüste kayboldu.
Ama artık sabrım kalmadığı için doktor araştırması içerisine girdim. Tabi fiyatları görünce bu hayalim tekrardan ertelendi..

Gördüğüm kadarıyla da herkesin parası gerçekten çok muş !!! Ki bu fiyatları veren doktorlar çok rahat fiyat verebiliyor..

Araştırmalarım sonucunda ;

Naci Çelik (Erenköy)

8000-9000 TL

Barış Çakır (Şişli)

8500 TL

Hasan Fındık (Kadıköy)

Ortalama 6000 - 7000 TL arası

Este world

Ortalama 6000 TL arası

Boğaz içi tıp merkezi

Ortalama 4000 - 4500 TL arası

Neden aralarında bu kadar fark var anlamış değilim.Tamam marka ilaç hastane elbette olur. Ama bu şekilde fiyatların çok olmasına sebep olan insanlar biziz diye düşünüyorum.

İstanbul ilinde doktor ve hastane ayrıntısı ile fiyat yazılmasını rica ediyorum. En azından bu kadar yüksek rakamları ödeyemicek olan kişiler için;

ön bir eleme olur diye düşünüyorum.Şahsen, doktorun önemli olduğu kadar fiyat da önemlidir. :KK9:

Konu altında reklam yapılmamasını ve saygı çerçevesinde yorumlar yapılması rica olunur.

Kullanılıcak proteze göre ve seçeceğiniz hastaneye göre fiyatlar değiştiği için her doktorunda verdiği rakamlar farklı olur.Örnek veriyorum ben Bağdat Cad. bi doktordan 10.000 tl fiyat almışken Göztepedeki Doç.Dr.Serkan Yıldırım'dan 7000 tl fiyat aldım.Tercihim Serkan beyden yana oldu Allaha şükür hiçde pişman olmadım.8000 Tl'ye başka bi hastane alternatifi de sundu gerek olmadığını düşünerek daha ekonomik olanını seçtim.

Ben 2gün önce doktor Güncel Öztürk'e oldum,3500euro gibi bir ücreti var ancak herşeyiyle değiyor.Hiç tereddüt etmedim,şu an hala direnlerim takılı 3.gün çıkacaklar acılarımın daha da azalacağını düşünüyorum.En azından kapsül oluşumunu en aza indiriyor direnleri bu kadar süre kullandırtmasıyla.

Arkadaşlar bn 3yil bunun araştırmasını yaptim valla nihayet amelyatimida bi hafta önce oldum fiyat konusunda asla suan hiçbir hastane devlet dahil 3500tl değil enaz 5bin liradan basliyo bn izmitte oldum doktor NURGÜL ALTINTAŞ basilibi hekim 6bin liraya oldum ama anlaştığı hastanelere bağlı mesela dediki özel acibademde yaparsak 8bini bulur ama özel cihanda yaparsak 6bin e baktimki aynı doktor zaten bigun uatiyosun hastanede oyuzden cihanda oldum cokta memnunum 375cc kas alti

Ben perşembe günü esteworlde gidicem. Ramdevu aldım. Boğaziçi tıp merkezi 6000diyor ekimin sonuna kadar kampanyalıymış sporcu sütyeni muyeneler falan ücretsizmiş. Doktorlar hakkında da iyi şeyler duydum ama birde esteworlde gidicem oradaki doktorlar içinde iyi şeyler okudum ama fiyat bilgidi vermiyorlar. Yakın zamanda fiyat alan var mı acaba forumda

Ben perşembe günü esteworlde gidicem. Ramdevu aldım. Boğaziçi tıp merkezi 6000diyor ekimin sonuna kadar kampanyalıymış sporcu sütyeni muyeneler falan ücretsizmiş. Doktorlar hakkında da iyi şeyler duydum ama birde esteworlde gidicem oradaki doktorlar içinde iyi şeyler okudum ama fiyat bilgidi vermiyorlar. Yakın zamanda fiyat alan var mı acaba forumda

esteworld ün fiaytlarını bende merak ediyorum altunizade mi ?

şimdi baktımda ordaki doktor hasan fındık ve ercan cihandide ile birlikte makaleler yazmış sanırsam

şimdi baktımda ordaki doktor hasan fındık ve ercan cihandide ile birlikte makaleler yazmış sanırsam
Hasan beyde o hastanede ameliyatlarını yapıyor fakat muayenehanesi Bağdat caddesinde. Tabi fiyat olarak daha yüksek hastanenin doktorlarına göre . Hastane doktorlarının fiyatları farklıdır muhakkak. Hastane sayfasına girip fotolarınızı göndererek fiyat alabilirsiniz sanırım. Yada aramanızda yeterli olabilir.

X