Geçen hafta üçüncü seansımı yaptırdım ve kaymak gibi şu an. Lazerin değdirilmeyeceği yerlerden biri bence göğüs. Kesinlikle iğneli öneriyorum.
istanbulda mı yaptırıyorsunuz iğneli?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen hafta üçüncü seansımı yaptırdım ve kaymak gibi şu an. Lazerin değdirilmeyeceği yerlerden biri bence göğüs. Kesinlikle iğneli öneriyorum.
istanbulda mı yaptırıyorsunuz iğneli?
kızlar bende yaptırdım ve 4 seansta hepsinden kurtuldum aynı sekilde uzman bana da zararının olmayacağını söyledi.yaptırırken biraz sızlıyor fakat sızı öyle günlerce hissedilmiyor ve değer zaten o sızıyada
nerede yaptırıyosun aşamalrı nasıl ?istanbuldamısın
bursadayım maalesef...
peki kabuklanma süresi iyileşme süreci kaç gününü aldı ben göbek bölgeme yaptırdım 3 haftada ancak iyileşebildi devam etmek istiyorum ama merak ettim seninki kaç günde iyileşti
valla yüz bölgem 1 haftada kabuk tutup dökülüyo fakat göğüsler 2 haftayı buluyor göbek ise daha da uzun hatta göbek için yazın yaptırmak istemiştim yapmamışlardı daha geç iyileşir demişlerdi birde su deydirmeme göre değişiyo sanki şu kabukların azlığı çokluğu.2gün su deydirme diyolar ama bazen dayanamayıp hemn ardından duş aldığım oluyo fakat öyle kalıcı izlerim hiç olmadı geçiyo en fazla 1 ay içinde.bir arkadasım kaşlarına yaptırmıştı özellikle üstlerde çok fazla leke vardı fakat 1yıl sonra kendiliğinden geçmişti hepsi bunu da ekliyim istedim
evet haklısın göbek bölgesi geç iyileşiyo ama ben bir kez yaptırdım ve hala oralarda tüy çıkmadı diyebilirim devam etsem iyi olucak sanırım
doktorum 19 yıldır bu işi yapıyorm göğüs blgesine iğneli yapmak sakıncalıdır kalbe yakın olduğu için dedi.
doktorum 19 yıldır bu işi yapıyorm göğüs blgesine iğneli yapmak sakıncalıdır kalbe yakın olduğu için dedi.
ne doktoru bunu söyleyen?