Göğüs bölgesinde yanma ve elektrik çarpma hissi

Sizde de bu şekilde yanma oluyormuydu peki. Nefesi zor alıyor gibi ve bazen de elektrik çarpması gibi bütün vücudum titriyor. Aynı şeyi eşimde yaşıyor böyle bütün vücudu titriyor günde üç dört kez oluyor ve onun ailesinde de babası kalp krizi geçirdi ister istemez bende çok korkuyorum ve o da kardiyolojiye gitti ön muayene de bir sıkıntımız çıkmadı

Ve çocuk düşünüyoruz ameliyattan çıktım rahim filmi çekileceğim zaman bu rahatsızlıkla karşılaştım gereksiz psikolojik ilaçlar kullandım ve şuanda da çok canım sıkılıyor

Ve çocuk düşünüyoruz ameliyattan çıktım rahim filmi çekileceğim zaman bu rahatsızlıkla karşılaştım gereksiz psikolojik ilaçlar kullandım ve şuanda da çok canım sıkılıyor
siz içiniizn rahat etmesi açısından bir ortopedi ve fizyoterapiste başvurun. korkulacak bişey yok ALLAHIN İZNİYLE. kafanıza taktıkça strese gidersiniz ve stresle ağrınızı pikolojikmolarak daha çok tetiklerisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…