Merhaba,
Epey süre geçmiş nasılsınız? Nasıl oldunuz? Umarım hem siz hem de eşiniz iyisinizdir.
Bugün bende de benzer şikayetler başladı. Ben de geçen yazdan itibaren üst üste birkaç kez grip oldum. En son Şubat ayı başında yakalanmıştım. Hatta sonrasında boynumdaki lenf nodlarında şişlik oldu, geçen hafta geçmeyince bu konuda bir KBB uzmanına gittim, şu sıra tetkikler yapılıyor. Yalnız bugün sabah saatlerinde birden aynen tarif ettiğiniz gibi göğsümün sol üst tarafına nasıl tarif edebilirim bilmiyorum ama sanki elektrik verilmiş ya da aynı anda binlerce iğne batırılmış gibi bir his, yanma geldi. Sanırım ancak 1-2 saniye sürmüştür zaten uzun olsa dayanılamaz diye düşünüyorum. Aynı anda vücudumun sol tarafına ciddi bir ürperti yayıldı. İlk olduğunda acaba ciddi bir şey mi geçiriyorum diye aklıma olumsuz düşünceler geldi. Sonrasında gün içinde 4-5 defa tekrar etti. Acaba virüslerle mi ilgili bilemiyorum. Sizin konunuzu görünce yazmak istedim.
Ayrıca böyle bir şeyi yaşayan arkadaşlar varsa bilgi paylaşımı yapabilirsek çok güzel olur.
Acil şifalar diliyorum. Sevgiler.