Göğüs bölgesinde yanma ve elektrik çarpma hissi

Aysegulkupeli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2024
1
0
1
26
Merhaba hanımlar, bundan bı 5 6 ay öncesinde ateşlendim cigerlerimde enfeksiyon vardı. Hastalık geçti fakat bende çok farklı şeyler bıraktı. Göğüs bölgesinde yanma sol göğsümde sürekli iğne batar gibi ağrı vs. Bı ara aşırı artmaya başladı sonuçlarda nabzın çok hızlı denildi dideral kullandım. Gecmeyince aynı şikayetler Kardiyolojiden tutun da göğüs hastalıklarına kadar gittim ve hiçbir şey çıkmadı. Psikolojik dediler ona da gittim. 4 ayi geçti psikiyatri ilaçları kullanıyorum nefes darlığı vs azar azar azaldı. Ama hala tempolu bir iş yaptığımda hareretlendigimde sol göğsümdeki yanma batma hissi artıyor ve aşırı rahatsız edici bir şekilde bütün günümü mahvediyor yaklaşık 4 5 aydır yaşıyorum bunu. Aksi gibi eşimde de bu şikayetler var. O da benim gibi birden göğsüne yanma girip elektrik çarpması gibi bütün vücudu titretip gidiyor bu günde üç dörtten fazla olduğu oluyor bazen hiç. Huzursuz bacak sendromu vardır ya. Aynısı sol taraf ve göğsümde. Benim gibi aynı sıkıntıyı yaşayıp sonuç bulabilen var mı lütfen yardımcı olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…