Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri göğüs bedeninizi öğrenmek için

70A 75B den büyük mü?75B var ben de takınca rahatsız oluyorum üstten çıkıp duruyor

ya banada 80 demişsin canım ama belki biraz dolarlarsa olur ama 75in bazı bedenleri sıkıyo bazılarıda ii oluyo anlamadım gitti

kızlar bende bir tablo var ona bakıyorum südyen alırken bedenler farklılık gösterebiliyor ama bendeki tabloya göre göğüs bedenleriniz böyle en küçük A daha sonra B,C,D şeklinde ama dediğim gibi südyen alırken daha büyük bedenler daha rahat oluyor

benim göğüs altı 78
göğüs 87.5
benimkilerde sanırım 75A yanlış bilmiyosam..ama kalıptanmıdır nedir bazı markalarda 80 ince süngerlilerde rahat oluyolar..

yok canım ben göğüs 87 diyorum ama omuzlar fln geniş...büyük fln durmuyo..kalıpta çok önemli bu durumlarda..

arkadaşlar ölçülerinizi rahatlıkla öğrenin buyrun bulduma.s.
Meme altı çevresi ve sütyen ölçüleri:

70 santimetre ve altı 70 beden
71-75 santimetre arası 75 beden
76-80 santimetre arası 80 beden
81-85 santimetre arası 85 beden
86-90 santimetre arası 90 beden
91-95 santimetre arası 95 beden
96-100 santimetre arası 100 beden

Mezuranızı yine sırttan öne doğru, ancak bu kez meme uçlarınızdan geçecek biçimde çevreleyin. Çıkacak olan değer, birinci aşamada elde edilen degerden daha fazla olacaltır. İki değer arasındaki bu fark kup ölçüsünü bulmamıza yarar.

Meme altıyla fark ve kup ölçüsü:
6.5 santimetreden küçükse A
6.5-13 santimetre arasıysa B
14-19.5 santimetre arasıysa C
19.5-26 santimetre arasıysa D
26 santimetreden büyükse DD
:lepi:hihoyyyt:icecream:

cok fazla kilo verip veya hamilelik döneminde alınan kilolar yüzünden değisiyor
pc saglık iyiki bulmusun

o zaman benimki 80 B oluyo..teşekkür ederim canım..hep merak ediyodum bu kup ölçüsümü ne nasıl bilicez onu diye...ama ben marka sütyen kullanmadığım için belli olmuyo valla aldıklarımda..süngerine bakıyorum iyise alıyorum..bazılarında 75 takıyorum bazınlarında 85 aldığım bile oluyo..halbuki 75 lik göğüs nere 85lik göğüs nere..

cnm benim göğüs altı: 73
göğüs üstü:79
en küçük de benimkiler mi bilmem:KK43:

X