keşke göğüsünü çekip koymasaydın sorun olabilir neyse doğum kontrol hapı kullan derim kesinlikle kılları azaltıyo ve geç çıkartıyo 6 ay kullan eğer faydası olmazsa lazer epi.yaptırırsın
%80 hormon bozukluğu var belli doğum kontrol hapının faydasını görürsü kıl açısından ama kilo yapabilir
watolina doğum kontrol hapı kullanmak için evli olmaya gerek yok bence sen pkosun zaten belirtilerin onu gösteriyo bi araştır ama en sağlıklısı bi kadın doktoruna gitmen o sana doğru ilacı vericek hormonlar düzene girsin diye bende kullandım çokta faydasını gördüm doğum kon.hapının ilerde çocuk olmaz fasa fiso inan ilacıı kullanmaya başladığından beri kılların daha geç çıkıcak ve daha seyrek çıkıcak üstelik kiloda yapar ben 5 kilo aldım mesela
beni dinle hemen kadın doktoruna git senin karnına ultrasonla bakıcak kist varmı diye eğer varsa o tüylenmeye sebep kistler ilaçla kistleri eriticek
hem gitmezsen ilerde yüzündede kıl çıkabilir canım
keşke göğüsünü çekip koymasaydın sorun olabilir neyse doğum kontrol hapı kullan derim kesinlikle kılları azaltıyo ve geç çıkartıyo 6 ay kullan eğer faydası olmazsa lazer epi.yaptırırsın
%80 hormon bozukluğu var belli doğum kontrol hapının faydasını görürsü kıl açısından ama kilo yapabilir
bence eczaneye git yasmin doğum kontrol hapını al doktorda onu verir büyük ihtimalle bi zararı yok sadece kilo yapabilir eczacı nasıl kullanıcağını anlatır
diane daha etkili ama her bünye kaldıramıyo ama yasmini herkes kolay kullanabilir
canim soracagim soru ne kadar alakali olur bilemem ama goguslerin boyutu nasil, kucuk mu buyuk mu? hormon duzensizlikten gogusler kucuk olabilir..
Bu sorun için Bor madenlerinden yapılan nano borvit tüy dökücüyü kullanabilirsin. bir kaç kullanımda tamamen kurtulursun .bendede benzer sorun vardı şimdi rahatım. sir ağda canımızı yakıyor..ama bor madenli ürün tamamen yok ediyorya kızlar ben napcam bılmıyorum artık bıldıgın ınce bı yol gecıyo gobegımden ya
gogus aramda azdı sımdı baya arttı ve 3 4 tanesi uzuyo ve simsiyahonları sirle kendım alıversem üstünede limon tuz uygulasam nası olur artarmı sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?