• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göğüs arasından göbeğe tüy yolu hatta kıl yolu :(

yafrimu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
533
1
0
İstanbul
ya kızlar ben napcam bılmıyorum artık bıldıgın ınce bı yol gecıyo gobegımden ya :(
gogus aramda azdı sımdı baya arttı ve 3 4 tanesi uzuyo ve simsiyah :( onları sirle kendım alıversem üstünede limon tuz uygulasam nası olur artarmı sizce?
:5::5:

canım kardeşim göğüs arasından göbeğine kadar bir hat halinde sir ağdayla alıp ardından tüy azaltıcı krem sürmüştü. kremi pek düzenli kullanmadı ama yine de etkisini gördüğünü, tüylerin azaldığını söyledi

off benim aslında tüm göbek bölgem full tüylü heryerim.... ama bu gogus araından gobege daha koyu renkte tüy yolu var hatta yer yer kıl korkuyorum aldırmaya falan artarsa diye :(

bi aldıktan sonra hep almak zorunda kalıyosun. benim de öyle. hangi bir yerini alsam bilemedim ondan hiç dokunmuyorum :/

bende de hafiften var. siyah değiller o yüzden hiç dokunmuyorum.
alırsan hep alman gerekecek.

benimde vücudumun her yerinde kıl tüy var sırtım göbeğim,dekoltem ve omzum dakiler daha ince ama genede kendim aynadan bakınca görüyorum, esmer ve siyah kıllıyım:78: deniz kenarına gidince tüy sarartıcı ile sarartıyorum almayla başa çıkılmaz. eşime öyle derim senden kıllıyım yaa ben derim:26::1:

Bende de var bu sorun ya göğüs aram göbeğim belim :( ama ben almak istemiyorum almadan incelsin isitiyorum öyle bi krem var mıdır ki?

Bende de var bu sorun ya göğüs aram göbeğim belim :( ama ben almak istemiyorum almadan incelsin isitiyorum öyle bi krem var mıdır ki?

varmış senemciğim :) :13:
buraya yazabiliyor muyum bilemiyorum..
buralarda da reklamını gördüm sanki..topikte konuşmuştuk bir iki hafta önce hatırlarsan..
hiç alınmamış bölgelerde (bir kere bile) tüylü bölgeye uygulanıyormuş..ve çok kesin konuşuyor ürün sahibi bayan..

benim göğüs arası değilde meme uçlarım aynı hem uzun hem kalın siyah ama tüy sarartıcı göğüs bölgesine uygulanması yasak haberin olsun ben belime sırtıma karnıma kullanıyorum sadece

buralarda da reklamını gördüm sanki..topikte konuşmuştuk bir iki hafta önce hatırlarsan..
hiç alınmamış bölgelerde (bir kere bile) tüylü bölgeye uygulanıyormuş..ve çok kesin konuşuyor ürün sahibi bayan..

evet hatırladım şimdi bayanın adını vermiştiniz ama ben o muhabbeti anlamamıştım şimdi bir bakayım teşekkür ederim

canım cok fazla degılbır donem artar gıbı olup dokuluyor gogus arası ben dokunmadım hıc cillop gıbı oldu sımdı,ama gogus ucu cevresine cımbızla keyfı mudahale ettıgım ıcın her kokten 3er tane cıkıyor,senınkı gıbı olsa keske,beterın beterı var,cocugum oldugunda nasıl emzırcem onu dusunuyorum o derece yanı.:59:

cnm eger cok rahatszsan bi cildiye doktoruna yada endokrinolojiye gdip test yaptır önce. Baktın hormanlarda bsy yok doktor öneride bulunablr. Bna kalrsa en iyisi lazer. Bnde sninle aynı durumdaym lazere baslaycm ins :)

canım cok fazla degılbır donem artar gıbı olup dokuluyor gogus arası ben dokunmadım hıc cillop gıbı oldu sımdı,ama gogus ucu cevresine cımbızla keyfı mudahale ettıgım ıcın her kokten 3er tane cıkıyor,senınkı gıbı olsa keske,beterın beterı var,cocugum oldugunda nasıl emzırcem onu dusunuyorum o derece yanı.:59:
resimde net görünmemiş gayet fazla :( inşallah dökülür ya bi tanesini koparmıştım uzun ve sıyahtı sımdı bı gor 10 cm oldu kıl yaa koparmıyorumda deli olcam:5:
ayy yazıversen aycangulcum yaaaa nolcakkiiiiii:14:
cnm eger cok rahatszsan bi cildiye doktoruna yada endokrinolojiye gdip test yaptır önce. Baktın hormanlarda bsy yok doktor öneride bulunablr. Bna kalrsa en iyisi lazer. Bnde sninle aynı durumdaym lazere baslaycm ins :)
cok rahatsızım cnm yaa ama doktorada gidemiyorum cunku saglık sıgortam yok:14: kesın hormonlarım bozuk:14:

Koparmayın ve aldırmayın sakın, fazlasıyla artıyor ve siyahlıyor..Doktora göründünüz mü hiç? Hormonlarda var mı bir sıkıntı ?

Burada okumuştum hamilelikten sonra dökülüyormuş birçok kişinin.

canım bende daha çok var senin çizgi halinde bende ise şerit halinde. ben bant sir ağda ile alıyorum sonra limon sürüyorum hem kararmıyo hem de azalıyo. şimdi daha az eskiden erkek göbeği gibiydi şu anda daha seyrek ve inceler. bundan bir kaç sene önce lazer yaptırmayı düşündüm ama dermatolog hormonal düzenin değiştikçe tekrarlar lazer kalıcı olmaz sende dedi şu anda hormonlarım düzende kıllar giderek azalıyo.

allah su lazeri icat edenden razi olsunnn:9:,,kizlar lazer yaptirinn,krem falan hikayeee,kokten cozum icin sart !. gerci hormonsal bir bozukluksa ,kil koklerinde yeniden yapilanma soz konusuymus,( yuz ve gogus ucu tuyleri hormonal tuyler ) ama lazerin bitiremedigi tuye de baska birsey zaten cok etki etmez..

keşke göğüsünü çekip koymasaydın sorun olabilir neyse doğum kontrol hapı kullan derim kesinlikle kılları azaltıyo ve geç çıkartıyo 6 ay kullan eğer faydası olmazsa lazer epi.yaptırırsın
%80 hormon bozukluğu var belli doğum kontrol hapının faydasını görürsü kıl açısından ama kilo yapabilir

Back