Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de var bu sorun ya göğüs aram göbeğim belim ama ben almak istemiyorum almadan incelsin isitiyorum öyle bi krem var mıdır ki?
varmış senemciğim :) :13:
buraya yazabiliyor muyum bilemiyorum..
buralarda da reklamını gördüm sanki..topikte konuşmuştuk bir iki hafta önce hatırlarsan..
hiç alınmamış bölgelerde (bir kere bile) tüylü bölgeye uygulanıyormuş..ve çok kesin konuşuyor ürün sahibi bayan..
resimde net görünmemiş gayet fazla inşallah dökülür ya bi tanesini koparmıştım uzun ve sıyahtı sımdı bı gor 10 cm oldu kıl yaa koparmıyorumda deli olcamcanım cok fazla degılbır donem artar gıbı olup dokuluyor gogus arası ben dokunmadım hıc cillop gıbı oldu sımdı,ama gogus ucu cevresine cımbızla keyfı mudahale ettıgım ıcın her kokten 3er tane cıkıyor,senınkı gıbı olsa keske,beterın beterı var,cocugum oldugunda nasıl emzırcem onu dusunuyorum o derece yanı.
ayy yazıversen aycangulcum yaaaa nolcakkiiiiiivarmış senemciğim :) :13:
buraya yazabiliyor muyum bilemiyorum..
buralarda da reklamını gördüm sanki..topikte konuşmuştuk bir iki hafta önce hatırlarsan..
hiç alınmamış bölgelerde (bir kere bile) tüylü bölgeye uygulanıyormuş..ve çok kesin konuşuyor ürün sahibi bayan..
cok rahatsızım cnm yaa ama doktorada gidemiyorum cunku saglık sıgortam yok kesın hormonlarım bozukcnm eger cok rahatszsan bi cildiye doktoruna yada endokrinolojiye gdip test yaptır önce. Baktın hormanlarda bsy yok doktor öneride bulunablr. Bna kalrsa en iyisi lazer. Bnde sninle aynı durumdaym lazere baslaycm ins :)