göğüs arasında ki kitle ?

romantikqueen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2016
152
140
34
merhaba arkadaşlar... benim yıllardır süre gelen sivilce problemlerim var. ve hala devam etmekte. ben roaccutane tedavisi gördüm toplamda yaklaşık 30 ay kadar.
aslında sorunum göğüslerim arasında tam 3 yıldır geçmeyen sivilve. giderek büyüdü ve artık bi kitle gibi kendini hissettiriyor. bazı zamanlar çok sert ve yaklaşık 2 santim kadar oluyor. kanıyor ve irin gibi bişe çıkıyor. bildiğin deliği gözüküyor. iltihap akıyor. artık meme kanseri miyim diye şüpheleniyorum şivilve böyle olmaz yani. cildiye doktoru 3 kez iğne yağtı ama hep tekrar ediyor. bitmiyor.... :KK43: çözüm öneriniz var mı? bu bir sivilce midir yoksa alınması gereken bi kitle mi? hangi doktora hangi bölüme gitmem gerek bi bilgi verirseniz çok mutlu olurum...

Koyu renkli bir delik varsa kıl dönmesi olabilir ve sürekli iltihap toplar....Sivilce sorunumda var demişssin.
Küçük bir operasyonla alıyorlar merak etme kötü bir şey değildir..

Koyu renkli bir delik varsa kıl dönmesi olabilir ve sürekli iltihap toplar....Sivilce sorunumda var demişssin.
Küçük bir operasyonla alıyorlar merak etme kötü bir şey değildir..

3 yıldır geçmiyor beni bu korkutuyor sadece bi yerde başladı çe çok derin izi kaldı şimdi başka yerlerde açıldı.. genel cerraha gitmeyi düşünüyorum ama ne derece anlar bilemiyorum...

3 yıldır geçmiyor beni bu korkutuyor sadece bi yerde başladı çe çok derin izi kaldı şimdi başka yerlerde açıldı.. genel cerraha gitmeyi düşünüyorum ama ne derece anlar bilemiyorum...
Muhtemelen kıl dönmesi çünkü bende o sorunu çok yaşıyorum şu an bacağımda var 1 ay kadar oldu şiş ve sürekli iltihap yapıyo her sıktığımda farklı bır yerden akıyo...Her bölgede cıkabiliyor.10 senedir kasığımdada var ara ara tekrarlıyor aldırmak lazımda bekletiyorum .
Genel cerraha gitmelisin evet.

Muhtemelen kıl dönmesi çünkü bende o sorunu çok yaşıyorum şu an bacağımda var 1 ay kadar oldu şiş ve sürekli iltihap yapıyo her sıktığımda farklı bır yerden akıyo...Her bölgede cıkabiliyor.10 senedir kasığımdada var ara ara tekrarlıyor aldırmak lazımda bekletiyorum .
Genel cerraha gitmelisin evet.

yok kıl dönmesi değil bu hiç kıl yok ki.. iltihap yani akan.. tesekkür ederimm

merhaba arkadaşlar... benim yıllardır süre gelen sivilce problemlerim var. ve hala devam etmekte. ben roaccutane tedavisi gördüm toplamda yaklaşık 30 ay kadar.
aslında sorunum göğüslerim arasında tam 3 yıldır geçmeyen sivilve. giderek büyüdü ve artık bi kitle gibi kendini hissettiriyor. bazı zamanlar çok sert ve yaklaşık 2 santim kadar oluyor. kanıyor ve irin gibi bişe çıkıyor. bildiğin deliği gözüküyor. iltihap akıyor. artık meme kanseri miyim diye şüpheleniyorum şivilve böyle olmaz yani. cildiye doktoru 3 kez iğne yağtı ama hep tekrar ediyor. bitmiyor.... :KK43: çözüm öneriniz var mı? bu bir sivilce midir yoksa alınması gereken bi kitle mi? hangi doktora hangi bölüme gitmem gerek bi bilgi verirseniz çok mutlu olurum...
aslında sorunum göğüslerim arasında tam 3 yıldır geçmeyen sivilve. giderek büyüdü ve artık bi kitle gibi kendini hissettiriyor. bazı zamanlar çok sert ve yaklaşık 2 santim kadar oluyor. kanıyor ve irin gibi bişe çıkıyor. bildiğin deliği gözüküyor. iltihap akıyor. artık meme kanseri miyim diye şüpheleniyorum şivilve böyle olmaz yani. cildiye doktoru 3 kez iğne yağtı ama hep tekrar ediyor. bitmiyor.... :KK43: çözüm öneriniz var mı? bu bir sivilce midir yoksa alınması gereken bi kitle mi? hangi doktora hangi bölüme gitmem gerek bi bilgi verirseniz çok mutlu olurum...[/QUOTE

Aynı dertten bende de var bir çözüm bulabildin mi cerrahi işlemden korkuyorum

Bende sivilce tedavisi gormustum ama o tedaviden sonra boyle bahsettiginiz iltihapli sivilceler cikmiyor deri uzerinde kucuk cikiyor o da adet donemlerimde. Sizinkinin kıl dönmesi oldugunu dusunuyorum bende gogsumde gecen gun olustu dediginiz gibi iltihapliydi ama ben biraz ugrasip icindeki kılı cikardim ve gecti

Bende sivilce tedavisi gormustum ama o tedaviden sonra boyle bahsettiginiz iltihapli sivilceler cikmiyor deri uzerinde kucuk cikiyor o da adet donemlerimde. Sizinkinin kıl dönmesi oldugunu dusunuyorum bende gogsumde gecen gun olustu dediginiz gibi iltihapliydi ama ben biraz ugrasip icindeki kılı cikardim ve gecti

Kıl dönmesi olduğunu zannetmiyorum bendeki sivilcemsi gibi ama irinli değil ucu adet döneminde büyüyüp patlayınca iltihap akıyor kanla karışık. Yaklaşık 4 senedir böyle hangi doktora gittiysem anlam veremiyorlar, krem, ilaç ne varsa kullandım. Çözüm olarak cerrahi işlem paklar ama korkuyorum

Aynı sorunu bende yaşıyorum yıllardır ve artık orada bir delik var gibi içe çökmüş durumda. Ben bu problemi egzamam olduğu içimin ona bağladım. Egzamadan oluyor olabilir

bende de uzun zamandır var tam kapanacaktı çok iyi bir krem yazdı cildiyeci fakat tekrar apse yaptı şu an ağrıdan duramıyorum ve büyük ihtimalle ameliyat bunun çözümü

Aynı sorunu bende yaşıyorum yıllardır ve artık orada bir delik var gibi içe çökmüş durumda. Ben bu problemi egzamam olduğu içimin ona bağladım. Egzamadan oluyor olabilir
[/QUOTE
egzamadan değil bende de aynı delik var neyden bilmiyorum illet gibi bir çözümü yok bunun hiçbir türlü geçmiyor ameliyat galiba tek çözümü

Cozumu yok galiba bunun ama yilllaaarrr sonra kendiliginden iyice kuculuyor benim cocukken basladi gogus aram delikti irin akardi ara ara siserdi acirdi doktorlara gittim ama hicbir tedaviye sonuc vermedi o rouctane ilacina da kullandim.kendiliginden azaldi simdi cok nadir bi şekilde hafif sizisi oluyor bazen inceden iltihap akiyor ama eskisiyle kiyaslayinca buna sukur tabi ve göğüs aram sanki dikis izleri var gibi

Cozumu yok galiba bunun ama yilllaaarrr sonra kendiliginden iyice kuculuyor benim cocukken basladi gogus aram delikti irin akardi ara ara siserdi acirdi doktorlara gittim ama hicbir tedaviye sonuc vermedi o rouctane ilacina da kullandim.kendiliginden azaldi simdi cok nadir bi şekilde hafif sizisi oluyor bazen inceden iltihap akiyor ama eskisiyle kiyaslayinca buna sukur tabi ve göğüs aram sanki dikis izleri var gibi

BENDE ANTİBİYOTİK TEDAVİSİ OLDUM ÖYLE AZALDI AMA TAMAMEN GEÇMEDİ İZİ VE KIRMIZILIĞI DURUYOR. ÇUKUR KALACAK AMA BUNA KESİN GÖZÜYLE BAKIYORUM. :/

ameliyat oldum eğer aynı sorunu yaşayanlar varsa diye yazıyorum evet kıl dönmesiymiş bende kıl dönmesi olabilme ihtimaline hiç inanmıyordum korkmayın ameliyat kesin çözüm korkulacak bir şey de yok sadece iz kalıyor ben izi o kadar çok takan bir insan değildim benim için sağlık önemli olduğu için yaptırdım ve içinden çeri domates büyüklüğünde bir parça çıktı o parçayı sonuca gönderdiler ve kıl dönmesiymiş

X